Категорија Новости и трендови

Боди арт. Фотографије пре и после. Како цртати и на лицу и телу жене, мушкарце: илузије, животиње, за труднице. Техника цртања за почетнике
Новости и трендови

Боди арт. Фотографије пре и после. Како цртати и на лицу и телу жене, мушкарце: илузије, животиње, за труднице. Техника цртања за почетнике

Боди арт (у оригиналној боди арт-у) је врста авангардног уметничког покрета у уметности, у коме тело човека, по правилу, тело жене, служи као платно за сликање. Техника боди графике је толико популарна да сада у отвореним изворима можете пронаћи много фотографија пре и после примене слика.

Опширније
Новости и трендови

Парабени у козметици - шта је, штетно или опасно, штетно. Називи означени

Парабени у козметици су такве хемикалије, без којих је немогуће дугорочно складиштење производа. Потенцијалну штету таквих компоненти састава средстава за људско здравље дуго су проучавали научници, али 85% козметичких производа и даље садржи ове конзервансе. Садржај артикла: 1 Шта је најчешће део козметике 2 Парабени и њихове предности 3 Шта су опасни парабени у козметици?
Опширније
Новости и трендови

Хромотерапија. Шта је то, апарат за купање, тело и лице. Индикације и контраиндикације. Ревиевс

Хромотерапия - это бесконтактный метод лечения при помощи света. Уникальность процедуры в том, что свет представляет собой электромагнитное излучение, за счет этого световые волны попадают через кожу, оказывают лечебное действие на пораженную зону. Такой способ применяется не только для лечения физических проблем, но и психологических расстройств.
Опширније
Новости и трендови

Дита Вон Теесе - фотографија, биографија, у младости, без шминке, филмова, видеа

Ко је Дита Вон Теесе (Дита вон Теесе) Садржај чланка: 1 Тко је Дита Вон Теесе (Дита вон Теесе) 2 Кратка биографија америчког модела 3 Вјенчање, обитељски живот Дита Вон Теесе, дјеца 4 Позоришна представа у стилу бурлеске Фигура модела 5.1 Висина, струк и карактеристике слике 5.
Опширније
Новости и трендови

Најбоље средство против болова за безболно пуњење тетоважа

Љубитељи тетоважа знају из прве руке о болу ове процедуре. Тетоваже се пуне на телу, праћене узбуђењима, осим тога, сватко има другачији праг бола и за многе је важно олакшати поступак што је више могуће. Опште препоруке за избор анестетичке масти за употребу при наношењу тетоваже Садржај чланка: 1 Опште препоруке за избор анестетичке масти за употребу код наношења тетоваже 2 Најпопуларније анестетичке масти за тетовирање 2.
Опширније
Новости и трендови

Вјенчање фризура 2018 за дугу косу. Трендови нове сезоне

Вјенчане фризуре слиједе исте модне трендове као и свакодневне. Али постоји значајна разлика. Распон фризура за венчање је много шири. На пример, мало је вероватно да ће неко ићи на посао тако што ће направити старински фризуру. Као свадбена фризура, ретро стил је добродошао, наглашавајући безвременску природу догађаја.
Опширније
Новости и трендови

Гуиннессова књига рекорда. Најдужа коса и њихови власници

Садржај чланка: 1 Може ли коса расти кроз живот 2 Гинисова књига записа најдужа коса на женској глави 3 Гинисова књига рекорда најдужа коса мушкарца 4 Гинисова књига рекорда најдужа коса дјеце 5 Гуиннессов рекорд, најдужа коса у Русији, 6 Гуиннессових рекорда, најдужа коса на свету, 7 Гуиннессових рекорда, најдужа коса - фотографија Како популарна мудрост каже, "коса није зуб, она ће расти."
Опширније
Загрузка...