БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Популарне фризуре за жене нове сезоне 2018: Каре, Цасцаде, Пикие, Гранге

Pin
Send
Share
Send


Стварајући свој властити стил, индивидуалну слику, корисно је знати које су популарне фризуре сада.

Трендови и карактеристике женске фризуре нове сезоне 2018

 • 4 кратке фризуре
  • 4.1 Гавроцхе
  • 4.2 Пикие
  • 4.3 Гарсон
  • 4.4 Грунге
 • 5 Асиметрија у моди
 • 6 Фризуре зависности и облик лица
 • 7 Старосне фризуре, њихове особине
 • 8 Начини обликовања модерних фризура
 • 9 Методе обликовања
 • 2018. године нуди женске фризуре разних стилова, модела и наслова.

  Модне фризуре 2018

  Актуелни трендови у дизајну косе - геометријска јасноћа уз промишљени неред, модификацију и модернизацију добро заборављених фризура прошлости, стварање потпуно нових, необичних контура, линија, техника и слика.

  Погледајте најискренију Топ 5 оцену: Професионалне шкаре за косу

  Ретурн бангс

  Бангс - универзални елемент женских фризура од прве године живота до посљедњих дана. Најпопуларније фризуре 2018. године, посебно за жене, остављају шишке разних дужина, од врло кратких до дугачких, што даје фризуру романтичном карактеру.

  Фасхион бангс

  Шишке се могу подрезати равно, дијагонално, у полукругу, само треба почети са чело или покрити пола главе, од круне. Сада удара у тренд, ствара карактер, даје потпуност слике, често дефинишућу особину.

  Предвиђања: Зуркхаи за данас: повољни и неповољни дани за резање косе. Погледајте све информације до данас.

  Унсурпассед Цлассицс

  Кратка фризура нема старосних и временских ограничења. Правилно обрезана коса је лака за обликовање, није тешко бринути се за њих, након што је створена, контура се може одржати дуго времена.

  Цлассиц хаирцутс

  Занимљива чињеница! Фризуре су постале популарне пре око 150 година, када су жене, настојећи да остваре једнакост са мушкарцима у свим сферама јавног и економског живота, почеле да сијеку плетенице међу другим средствима протеста.

  Постоји неколико модела који су погодни за косу различитих дужина.

  Стилисх Цар

  Популарност и стални интерес модних креатора за модел Каре објашњава се његовом практичношћу, лакоћом бриге и разноврсношћу. Карактеристичне особине - јасна контура, чело затворене шишке за обрве, равна коса.

  Царет

  У овом паус папиру, мајстори креирају нове и нове верзије, већ их је више од 200. У 2018. години популарне Каре женске фризуре користе се за косу средње дужине.

  Боб

  Фризура са смешним именом "Боб" са обимним потиљком сличног је облика као и боб, отуда и име. Боб се разликује од осталих фризура у дизајну неједнаког доњег реза због завршетка градације.

  За више од једног века историје, Боб је прошао кроз промене, задржавајући спољну сличност. Најкраћа опција, када доња ивица једва допире до ушију, повољно наглашава достојанство лица и одговара већини жена.

  Фризура "Боб"

  Класик - нити, уоквиривање лица, дуже од окципиталног, добро у свакодневном раду и на одмору.

  Боб се догађа:

  • трапезоидни;
  • са издуженим шишкама;
  • на средњој коси са шишкама, глатка и равна;
  • медиј са валовитим коврчама.

  Број опција и модела зависи од маште мајстора и жеље дама.

  Цасцаде

  Поново нам се вратио из 70-их и популарна женска фризура типа 2018. Цасцаде. Удобна фризура, идеална за сваку косу, равну, коврчаву, дугу, кратку. Контура је слична контури Каре, али је линија реза другачија, "мердевина", што резултира запремином.

  Цасцаде

  Одважне жене у моди ризикују веома кратку фризуру у овом стилу. Каскада се савршено комбинира са шишкама разних врста - равним, косим, ​​издуженим, асиметричним.

  Прочитајте популаран наслов чланка: Модна фризура за дугу косу, даје волумен.

  Кратке фризуре

  Кратки, "под дечком", модел фризуре привлаче њихову младост, дрскост, удобност. Постоји неколико врста фризура, у зависности од жеље, врсте косе, вјештина мајстора. 2018. године, Гавросх, Гарсон и Пикие женске фризуре су изузетно популарне, разликују се једна од друге у малим, али примјетним детаљима.

  Гавросх

  Можда најчешће међу кратким фризурама - Гавросх, удобна, практична, лака за негу и веома лепа фризура.

  Стилинг опције фризура "Гавросх" т

  У идеалном случају, фризура је благо раштркана, не веома кратка, дајући дами спољну крхкост, минијатуру.

  Мајстор посебну пажњу посвећује снимању храмова, врата и шишки.

  Фризура би се требала изводити у складу са свим канонима фризирања, што омогућава да два или три ударца чешља претворе тоуследнесс и ноншалантност у елегантну, уредну фризуру.

  Пикие

  Кратка длака на сљепоочницама, потиљак и издужена круна - то су главне карактеристике Пикие.. Плус, младост, ентузијазам и празнично расположење, које прате сваку срамежљиву дјевојку која је одлучила да обликује главу на овај начин.

  Неколико варијација перформанси фризуре "Пикие"

  Пикие може бити у дужој верзији, када уредно скраћене нити обухвате не само главу, већ и врат, и спуштају се на рамена. Најсигурнија кратка фризура.

  Пикие је интересантан са способношћу да се мења, мења - потпуно различите слике са правим бангом кратким, исеченим косо или потпуно падајући на образ; можете оставити косу на сљепоочницама или их обријати; понекад се обрише посебан образац на потиљку, лево на врху мохавка. Свака опција је занимљива, примјетна, шокантна.

  Гарсон

  Шишање је слично Пикие, али краће и глатко, без намерне нетачности.

  Изгледа прилично строго, али има неколико варијација:

  • јасне контуре и кратке шишке;
  • издужене нити са неравним крајевима;
  • ретро лифестиле;
  Шишање "Гарсон" таласа
  • безобразан и разбарушен, што се постиже воском;
  • са различитим шишкама - равним, косим, ​​асиметричним, другим типовима.

  Гранге

  Грунге, а не фризура, али стил који комбинира удобност, асиметрију, нехајност и природност.

  Фризура "Грунге"

  Грунге нуди велике могућности на коси било које дужине и структуре, са или без коврча, са ткањем плетеница, плетеницама, употребом игала, трака.

  Фасхион асимметри

  Диверзификујте фризуре, учините их необичним, атрактивним, на неколико начина. Једна од њих је промена контуре, асиметрија. Године 2018. многе женске фризуре су постале популарне управо због издужених темпоралних бравица или добро промишљене комбинације дугих и кратких праменова.

  Асиметрична фризура

  Привлачи ову врсту фризура тако да кроз различите методе стилинга можете значајно промијенити слику. Такође можете нагласити променом боје, осветљавањем, бојањем, комбинацијом равних и коврчастих нити.

  Комбинација скупова низова:

  • дуго око лица, кратко у окципиталној зони;
  • различите дужине на храмовима;
  • валовита контура бангс и доњи рез;
  • дуге браве на шишање јежа.

  Обрати пажњу! Након шампонирања, косу треба осушити и обликовати у складу са намјером, периодично ажурирајући фризуру мајстора како би се сачувала његова новост и комплетност.

  Зависност фризуре и облика лица

  Постоји класификација облика лица усвојеног у фризерским круговима, према којем се одабире стил фризуре.

  Облик лица

  Лице је:

  • овал;
  • роунд;
  • рецтангулар;
  • квадрат;
  • триангулар;
  • у облику крушке;
  • диамонд схапед.

  Развијене су основне препоруке фризура, најприкладније у једном или другом облику.

  Нема потребе стриктно слиједити ове препоруке, али је пожељно да их размотрите:

  • Овално лице иде готово у било коју фризуру, посебно са дугим нити или вишеслојном фризуром.
  • Округла длака, пожељно коврчава, средње дужине и дуге, шишање, вишеслојна, подерана. Равне праменове који падају око лица, продужују га, као и асиметричне праске.
  Фризура округлог лица
  • Четвртасто лице захтева дужину нешто испод максиларне линије. Омекшај могућности може бити вишеслојна фризура за коврчаву косу, бангс на обрве. Добро је користити лагане нити.
  • Трокутасти облик диктира фризуре, волуминозне на линији испод јагодичних костију, на пример, кратког Боба, посебно са коврџама.

  За густу, не танку косу, препоручују се равне шишке.

  • Правоугаоно лице је омекшано хоризонталним или вертикалним линијама. Уши, чело је боље затворити праменове, шишке чешљати у страну. Врло добре асиметричне фризуре, обимне у близини храмова.
  • Ром - облик у којем можете пустити косу на образе, чело. Не препоручује се подела косе на раван растанак, чешаљ назад.

  Старосне фризуре, њихове особине

  Тип косе је важан при одабиру шишања. Власници равне, не ријетке косе могу сигурно одабрати било коју фризуру, од најкраће до издужене.

  Могућност шишања за старије жене

  Вучна коса сама диктира дужину и врсту фризуре - зависно од величине коврџа, волумена, дебљине косе. Меке, послушне коврче могу се резати по вољи, а тврде - према савету мајстора, можете мало продужити или користити асиметричну фризуру, узети Грунге стил.

  Начини обликовања модерних фризура

  Према старости, фризуре се дијеле на дјецу (дојенчад, дјечаке, дјевојчице), тинејџерке, мушкарце и жене. Раздвајање се објашњава анатомским промјенама старости - пропорцијама фигуре, психологијом.

  Дечје, тинејџерске фризуре имају своја правила и технике, чији је циљ да се нагласи индивидуалност младића, девојчице.

  Опција шишање за тинејџерку

  Још једна важна фаза је старост након 50, 60 година. Није потребно ограничити се на конструкцију греде на задњој страни главе или на мараму на глави. Чаробњак ће вам помоћи да изаберете најбољу опцију, узимајући у обзир стање косе, контуре лица. Кратка фризура је практична, практична, ако је коса густа, Боб је идеалан. Универсал такођер Паге, Цасцаде.

  Кратка фризура је добра за правилне црте лица, а не за најрјеђу косу.

  Просечна дужина маскира старосне промене, сувишне боре, као и профилисане шишке, асиметрију, запремину.

  Методе обликовања

  Фризери користе различите методе формирања фризура након стрижења, користећи професионалне уређаје - са термалним ефектом и хладноћом.

  Користећи топлотни ефекат, добијте трајну - од малих увојака до великих увојки, благо се спуштају на рамена или тече у облику спирала. Резултат фиксирају производима за обликовање: пјене, лакови, гелови, воскови, не чине косу тежом, побољшавају њихову структуру.

  Кратке опције за обликовање косе

  Сваке године постоје нови начини обликовања косе, али Остаје одговарајуће исправљање, кошуљице, запремина базалног, увијеног праменова у увојке. Да би се продужио животни вијек трајања, помазе перм и резбарење.

  Мајстори козметичких салона увек ће вам помоћи да одаберете слатку фризуру у складу са жељом дама и актуелном модом. Можете створити расположење сваке модерне женске фризуре, без обзира на дужину косе, њихову структуру и боју.

  Модерне фризуре 2018. године (фотографија). Погледајте занимљив видео:

  //ввв.иоутубе.цом/ватцх?в КвпхОјјТВв & т = 3с

  Најмодерније фризуре за 2018! Сазнајте како изгледају из сљедећег видеозаписа:

  Како одабрати струготине под обликом лица? Погледајте корисни видео:

  Погледајте видео: Hit asimetrične frizure 2018 za žene (Јун 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send