БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Облик лица - који су, како одредити облик лица за шишање, шминку

Pin
Send
Share
Send


Свака девојка, која одраста, почиње да се пита какав је њен облик лица, јер зависи од њеног типа, коју врсту шминке треба да изаберете, фризуру, фризуру, оквир за наочаре и још много тога да се дочара апсолутна оригиналност и подцртају заслуге.

Какав је облик лица

 • 2 Како брзо и лако одредити облик лица на огледалу
 • 3 Како одредити облик лица мушкарца, жену са фотографије
 • 4 Како одредити облик лица помоћу мјерења
 • 5 Како одредити облик лица и одабрати фризуру
 • 6 Који облик лица чини Каре
 • Какав облик лица је бангс
 • 8 Како одредити облик лица и покупити косу
 • 9 Како покупити наочаре у облику лица за савршену комбинацију
 • 10 Како правилно одредити облик обрва према врсти лица
 • 11 Облик лица и његово значење за шминку.
 • 12 Писмена шминка на облику лица
  • 12.1 Шминка за округла лица
  • 12.2
  • 12.3 Шминка за трокутасто лице
 • 13 ревиевс
 • Неколико лепих представника слабијег пола има среће - они имају идеалне пропорције, и због тога такве жене могу да користе било који прибор и фризуре. Шта да радимо са другим девојкама? Како одабрати фризуру и шминку која ће бити савршена? Како се носити са пропорцијама и изабрати елегантан лук?

  Облик лица - какви су облици лица, како одредити облик вашег лица да бисте створили хармоничну комбинацију шминке и фризуре? Одговоре ћете наћи испод!

  Облик лица - овални

  Власници овалног лица имају среће, сматрају га идеалним. Овај облик се може поделити у 3 идентичне зоне по висини, цртајући ударце кроз нос и подножје носа. Ширина носа треба да буде једнака растојању од једног унутрашњег угла ока према другом, што по правилу треба да буде исто са ширином ока.

  Прочитајте популарни наслов чланка: Како направити савршене обрве: обоје обојених кана код куће. Рецензије и резултати.

  Представници овалних пропорција, широки део су образи, а лице сужено на чело и браду. Испоставило се да је у сљепоочницама нешто шири од браде.

  Облик лица - квадрат

  Жене са типом лица које изгледа као трг импресионира својом сексуалношћу и визуелном привлачношћу. Обично имају исту ширину јагодица, образа и чела. Брада је означена квадратном линијом, са угловима који нису глатки. Овај тип има своје сорте. Наиме, правоугаони и троугласти облици, према доступним пропорцијама.

  Правоугаони облик лица

  Лијеп секс са правокутним типом лица има једноличне јагодице, заобљену линију браде. По облику је дужи у висини него по ширини.

  Триангуларни тип лица

  Власници трокутастог лица карактеризира шиљаста и уска брада, лице које је дуже него широко у ширини и широко подручје чела и јагодица.

  Роунд фаце типе

  Облик лица, као круг, има своје предности. Код дебелих дама, дужина и ширина лица су скоро једнаке. Има глатке кривине, округлу линију браде, без тврдих углова. Округли тип је подељен на два типа: у облику дијаманта и крушке.

  Занимљиво је знати! Дебела девојка дуго остаје визуелно млада, јер су такви представници дивног пола округли, меки, тако слични дечјим цртама лица.

  • Представници дијамантног облика високе јагодице, благо шиљаста брада, широко лице у образима. Пропорције нису сасвим уједначене, лице је дуже у висини него у ширини;
  • За крушке, трапезоиде, Облици карактеризирани присуством широког подручја на лицу - доњој чељусти. Постоји широка и равна брада, овална линија косе. Дуљина крушколиког лица мало премашује ширину.

  Лонг фаце типе

  Дуги облик лица сличан је облику овалног облика, али је његова дужина нешто већа од ширине овала. Овај тип може бити четвртаст, трапезоидан и ромбоидан. Девојке имају високе јагодице, широко чело, оштру браду. Дужина лица прелази ширину.

  Како брзо и лако одредити облик лица за огледало

  Да би се брже и тачније сазнало који је тип лица код мушкарца или жене, потребно је користити метод одређивања огледала. За то ће бити потребна оловка од филца, као и велико огледало.

  Неопходно је уклонити длаке са лица, убости их укосом или их везати у колач тако да се не ометају током процеса. Затим идите до огледала и покушајте да користите оловку са филцом да бисте заокружили облик лица, од браде до чела.

  Да би се процедура поједноставила, стручњаци препоручују да у почетку нацртају смернице. Након тога, према нацртаној скици, одредите који облик лица припада пропорцијама особе.

  Станите испред великог огледала, вратите косу и заокружите контуре у огледалу дуж контура помоћу неке врсте перивог алата.

  Након тога упоредите форму која се испоставила, са облицима особа из ове табеле.

  Како одредити облик лица мушкарца, жену на фотографији

  Да бисте сазнали који облик лица младић или девојка има са фотографије, потребно је да направите фотографију објекта од интереса, по могућности његов портрет. И измерите ширину чела - то ће бити сегмент 1, затим лице на нивоу јагодица - 2, дужина чељусти - 3, а висина од линије косе до браде - 4.

  Затим се позабавите мерама:

  • када је удаљеност 4> 1 два пута - на фотографији човек са овалним лицем;
  • ако је дужина 4 = 1 - објекат од интереса има облик округлог лица;
  • удаљеност 2 једнака половини од 4 - је правоугаоног или дугачког типа;
  • прва три параметра су једнака, то значи да је на фотографији особа квадратног лица;
  • магнитуда 2 је много већа од 1 и 3 - На фотографији мушкарац или жена имају облик у облику дијаманта.

  Како одредити облик лица помоћу мјерења

  Одређивање облика лица лица је лако код куће уз помоћ мерења. Имајући специфичан опис најчешћих типова особа, неће бити тешко одредити којој врсти припадате.

  Прочитајте популарни чланак: Удобно уклањање длака дуго времена: Схугаринг код куће. Како кухати пасту и правилно направити шећерну депилацију.

  Неопходно је да се наоружате равналом, огледалом, плахтом и оловком. Исправан начин да се одреди тип је да се измери. Потребно је мјерити одређене вриједности.

  Наиме:

  • измерите браду;
  • сазнати тачну удаљеност од десне јагодице до лијеве;
  • одредити висину лица;
  • одредити ширину доње вилице, мјерење из углова;
  • измерите растојање између тачака које су више од сљепоочница.

  Ти подаци, који су се појавили након мерења лица, упоређују се са постојећим формама и бирају онај који одговара опису.

  Како одредити облик лица и одабрати фризуру

  Једном када се одреди облик лица лепог пола, можете сигурно одабрати елегантну фризуру. За све облике лица, издужена боб фризура је дивно погодна. То је универзално. Посебна карактеристика је да предња коса треба да буде много дужа од леђа.

  Такође, било која врста лица ће одговарати дугој коси, са изузетком жена кратког раста, јер ће таква фризура визуално учинити представника слабијег пола још ниже.

  Важно је знати да не треба да се плаши кратких фризура. Потребно је само пажљиво одабрати и узети у обзир тип особе. Нема потребе да мењате слику и правите кратку фризуру за високе девојке.

  Вишеслојне фризуре су такође погодне за скоро све облике лица. То укључује фризуре-каскаде, као и фризуре са подераним врховима и косим шишкама, њихов изглед налик каосу. Главни услов је да коса буде одмах испод браде и затвори образе.

  Изгледа сјајно ако овој фризури додајете истицање или бојење. Дивна верзија вишеслојне фризуре ће бити фризура, чија је дужина испод браде, праменови испред су благо издужени, а круна је подигнута. Обавезан услов за такву фризуру је недостатак коврча и коврча.

  За жене са четвртастим лицем ће стати коси Боб, који може да истакне јагодице. Ова фризура ће помоћи уравнотежити лице. И додајући женственост и стварајући романтичну слику уз помоћ светлих коврча, таква девојка неће бити једнака.

  Власници дуге врсте лица треба да се уздрже од резања своје дуге косе, јер ће због таквог шишања лице изгледати још издужено него што заправо јесте. Изгледаће сјајно на коси одмах испод рамена.

  Само се морате суздржати од средишњег раздвајања, учинити га неколико центиметара десно или лијево од центра. Модерна и савршена жена са дугим типом лица изгледат ће као дипломирани боб. Помоћи ће уравнотежити облик лица.

  Какав облик лица чини Каре

  Четири су погодне за скоро сваку девојку, јер ова фризура има много сорти. Потребно је консултовати се са специјалистом и фокусирати се на одговарајући индивидуални модел. На пример савршен модел за буцмасту лепоту са великим карактеристикама је Каре са подераним врховима.

  Кадрирајући силуету, фризура ће учинити не тако упечатљиве тешке карактеристике. Власници дугог лица врло су корисни Каре с густим праском, с таквом фризуром ће изгледати пропорционалније.

  Широко лице је могуће учинити лепшим због издужене коре с косим шишкама.

  Какав облик лица иде шишкама

  Девојке са округлим типом лица лако могу да приђу косе банг. Она балансира лице, пада на образе. За четверокутно лице, прикладна је обликована ресица до обрва или не густе ресице.

  За диван секс са овалним лицем је савршена дуга шишка, само у комбинацији са кратким пасуљем.

  Како одредити облик лица и покупити косу

  Да бисте се ријешили мана које су својствене женама са четвртастим лицем, морате направити дуги прасак или дати силуету романтике, женствености, захваљујући њежним коврчама, коврчавим коврчама или коврчавим. Додатна асиметрија може бити захваљујући косом растанку. Савршена слика се добија са малим буффант на леђима и странама.

  Цхубби лепотице сјајно ходају са високим репом. Такође, они ће се уклопити у увијене коврче, једина ствар је правилан избор растанка. У идеалном случају, требало би да буде косо.

  Пажња! Сљедеће фризуре неће одговарати дјевојци овалног типа: сакупљена длака без праска, растанак у центру, висока фризура без волумена, фризура за дугу косу без праска. Међутим, фризура "коврча" за било коју дужину косе са шишкама је у доброј хармонији са лицем.

  Како покупити наочаре на облик лица за савршену комбинацију

  Асиметрична фризура округлог лица

  Као што је познато, одређени облици, облици и димензије наочара су погодни или неприкладни за сваки облик лица. Да бисте изгледали елегантно и савршено, морате одабрати одговарајуће наочаре у складу са обликом лица. У табели испод можете видјети који су облици наочара идеални за одређене облике лица.

  Које су наочаре погодне за какав облик лица

  Како правилно одредити облик обрва по типу особе

  Прелепе обрве жене су саставни део њене слике. Када их одаберете, морате мислити не само на слику која се ствара, већ и на то како са њиховом помоћи исправити неидеални облик лица.

  Неисправан облик обрве може учинити дјевојку тужном или увијек изненађеном, или љутом и агресивном. На пример, можете изгледати више љубазно и слатко, ако ће спољашњи углови обрва изгледати горе, а ако се спусте - онда ћете добити изглед уморне и потиштене жене.

  Важно је! Идеални правац обрва се добија када су њихови спољни углови на истој линији.

  Будите опрезниПогрешан облик обрва може направити велику разлику у лицу, чинећи очи великим. Када жена има мале очи, боље јој је да спусти линију обрва. С друге стране, линија за обрве, која се налази високо, одговараће власницима великих очију.

  Такође морате обратити пажњу на густину обрва:

  1. Овалне девојке Лица савршено пристају обрвама, у облику полумесеца или закривљеног крила птице;
  2. За власнике квадратног типа уклопљен облик обрва. Потребно је обратити пажњу и на њихову ширину и боју. Не би требало да буду сувише танке. Не препоручује се бојање обрва у тамним бојама. То ће увелико утицати на слику. Додата озбиљност у видокругу и окрутности;
  3. Цхубби лепотице високо подигнуте обрве. Требало би да буду савијени, али не превише оштри;
  4. Девојке са дугим лицима морате направити обрве и покушати им дати изглед равне линије с кратким врхом. Такође можете направити облик обрва у облику лука са благим савијањем. Обрве ће изгледати ружно у облику високог лука са стрмим кинком.

  Модне обрве су непостојећи концепт, а најважније је одабрати индивидуални облик који би одговарао вашем лицу. Главна ствар коју треба узети у обзир при одабиру облика обрва је да се њихова ширина мора одабрати према цртама лица. Фини облик обрва одговара малим карактеристикама лица и великом, тако да широки облик одговара великим.

  Облик лица и његово значење за шминку

  Захваљујући исправном и успешном шминкању, изглед девојке можете учинити још атрактивнијим тако што ћете прикрити грешке и истакнути предности.

  Компетентна шминка на облик лица

  Шминка за округло лице

  Карактеристика - исте дужине и ширине лица. Брада је средње величине, понекад чак и двострука.

  Прављење шминке, морате се придржавати неких тачака:

  1. Усне умјетници шминкања препоручују сликање сјајем или ружем од природних нијанси;
  2. Док наносите руменило мора се пазити да се четкица помери од углова уста до темпоралних депресија;
  3. Да би се визуелно продужило лице прах треба да се наметне овалу. Боја праха је пожељна да би изабрали тон тамнији од тена.

  Шминка за лице

  Карактеристично је да дјевојчица има лице које је готово једнако по дужини и ширини. И јагодице се снажно издвајају из лица.

  За успешну шминку, боље је да се држите неких тачака:

  1. Тонирање усана умјетници шминкања препоручују да се њихова контура помало трокутаста;
  2. Аппли блусх боље од средине образа до храма;
  3. Током шминке очију Треба да обратите пажњу на спољашње углове очију и истакнете их у боји. Боље примените сенке на линију обрве;
  4. Наношење праха, нагласак треба ставити на јагодице, истичући их тамнијом бојом, након што прођете неколико пута спужвом.

  Шминка троугластог лица

  Посебност троугластог лица је брада. Има издужен или шиљаст облик.

  Приликом прављења шминке за такав облик лица, морате узети у обзир следеће нијансе:

  1. Аппли схадов визажисти препоручују вертикалну линију;
  2. Направите усне бољи руж за усне који се слаже у боји са тоном коже;
  3. Блусх нанети од браде до образа;
  4. Наношење праха или коректор, боље је одабрати боју која ће бити тамнија од коже. Стилисти савјетују да се распореди страна чела и подручје храмова.

  Након читања чланка, лако можете одредити облик лица и сазнати каква ће јој фризура одговарати, с којом фризуром ће дјевојка изгледати свјеже и достојанствено.

  Стечено знање ће свакако помоћи у откривању могућих заслуга и сакривању недостатака, укључујући и захваљујући умјетности шминке.

  Облик лица - какав је облик лица, како одредити облик, погледајте овај видео:

  Облик лица - какав је облик лица, како одредити облик вашег лица, сазнат ћете из овог видеа:

  Ревиевс

  Погледајте видео: Kako odrediti oblik lica? (Децембар 2023).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send