ЛИЧНИ ЖИВОТ

Павел Раков: Како се заљубити и задржати мушкарца. Психологија

Pin
Send
Share
Send


Творац познатих тренинга за правилну изградњу односа психолошки за женски и мушки спол у ЗНД је Успешан психолог - Павел Раков.

„Како се заљубити и задржати мушкарца“, „Заправо сам паметан, али живим као будала“, „Што ако мој муж има још једно“ - то нипошто нису сва питања која чувени психолог даје у својим књигама.

Ко је Павел Раков и његово искуство

Павел Раков је аутор литературе о психологији за успешне људе. Има дивну породицу, двоје деце. У протекле 2 године, више од сто хиљада људи постало је посетиоцима његових тренинга. Највећи део посетилаца је забележио побољшање у животу после тренинга.

Обрати пажњу! Након обуке коју је водио Павел Раков, дјевојке ће научити како се заљубити и задржати успјешног човјека. Жене се успјешно удају, породице су сачуване, успостављају се хармонични и љубавни односи.

Како раде тренинзи Павел Раков, њихове особине

Паул има технологију од три корака да испуни жеље. Његова метода омогућава отварање говорничке способности, креативно размишљање, манипулацију, утицај, заштиту, завођење, флертовање. Захваљујући његовој обуци, можете усмјерити посао у правом смјеру или га покренути од почетка.

Начин рада технике описан је у табели:

Павел Раков: како се заљубити у мушкарца и држати се близу њега (оно што жене уче за вријеме тренинга)
Формирајте вештине привлачности, флертовања, самопоуздања.
Они тренирају мулти-оргазам код жена различите доби, способност да буду жељени и здрави.
Напуњен снагом и самопоуздањем испред супротног пола.
Помажу да се поново рађају, пошто се узму у обзир са свих страна, наплаћују их позитивном енергијом.

Женске квалитете које мушкарци цијене од Павел Раков

С обзиром на драгоцене, женске квалитете по Павлу Ракову, може се сазнати која категорија слабијег пола преферира јака половина, како се заљубити и задржати мушкарца.

Психолог запажа следеће особине које морају бити присутне у свакој жени:

  • Финансијски слободан, економичан. Даме које могу спасити финансије својих људи могу одузети сву његову уштеђевину. Тхрифт мушке финансије - поштовање за његов рад. То не значи да жена не треба ништа, или је суздржана у потреби. Само не би требала допустити губитке. То значи да се не мора обуздавати, чак и када постоји жеља да се купи елитни аутомобил. Али ако је после куповине некако паркира - она ​​је горионик. Новац су ресурси, који живе у градовима, неопходни су као ваздух, када је низак, дисање је испрекидано. Не можете ништа створити без да дишете.
  • Добра физичка спремност. У идеалном случају, када дјевојка може ходати више од 10 км пјешице, онда се лако може водити љубав.
  • Отворен, изражен, узбудљив, живахан изглед. Није ни чудо што се очи називају огледалом душе. Професионална гејша, способна да гледа, зауставља људе.
  • Лепа у кревету љубави. Павел Раков, увјерен да мушкарци воле жене које посједују технику енергетског оргазма, знају како се заљубити и задржати човјека без физичког, сексуалног контакта.
  • Недостатак лоших навика. Лоша навика је ограничење, сламка, коју покушава да схвати особа са собом. Лоше навике олакшавају стрес људима који верују у околности и нису у стању да пронађу излаз из те ситуације.
  • Сексуално пожељно. Разумно реагује на различите партнерске реакције, ствара атмосферу благог узбуђења са преласком на страствену жељу.
  • Поседује флексибилност, љубав према плесу. Флексибилно тело, ствара флексибилан ум. Плесање има позитиван ефекат на здравље, позитиван је, користан, сигуран начин опуштања. Олакшава стрес, уравнотежује резерве енергије. Жена која не воли да плеше има низак ниво енергије, што значи животни успех на нули.
  • Може се духовно развијати, култивисати, али није наметнут другим људима. Разводи се често јављају због чињенице да један од партнера престаје да се развија. Да бисте створили нешто ново, морате га схватити.

 • Разумно, разумно. Интелект је већина информација уграђених у главу. Ум је способност процјене података. Када су информације застареле, интелект са интуицијом је у стању да анализира, створи нову асоцијативну везу, створи, генерише, измисли. Ако размислиш, не можеш се ослонити на разум.
 • Имајте предиван разговор и укус у одећи. Жена која не зна лијепо говорити неће бити спашена скупим и лијепим украсима - брзо јој је досадно.

Павел Раков: како привући пажњу мушкараца

Нема потребе да узмете у обзир све, бирајући га за мужа. Разговарајте о породичном животу, деци, одвојите бригу да нађете мужа, а не занимљиву особу, и преплашите људе.

према психологији, главно оружје жене пред мушкарцем је дубок поглед, блистав осмијех и способност да се покаже достојанство.

Унутрашње стање је у стању да узбуђује хипер око жена, повећава самопоштовање, јача самопоуздање, интересовање, привлачност жена. Ако жена може створити такво стање, може се претворити у дијамант, очекивани рез.

Мушкарци воле ловити, не морају их лишити овог задовољства, приступачне жене, не изазивају интерес. Лака кокетија - краси даму, ако постоји срамота за човека који воли, таква жена неће ништа постићи у животу, па се мора развити самопоуздање.

Мушкарци воле допуне, инспирирани су и показују интерес за слабији пол. Не треба прво позивати, ако се мушкарац налази код жене, наћи ће прилику да комуницира. Снажан под не воли наметљиве позиве.

Да бисте заинтересовали човека, морате бити неосвојиви. Треба стално учити женственост, сексуалност, бити неодољива и сигурна. Само у овом случају, пажња мушкараца ће бити неисцрпна.

Како се заљубити у мушкарца на првом састанку: савјети П. Раков

Први датум - залог будуће љубави. О томе како то иде, зависи од даљег развоја догађаја у вези.

Постоји неколико тајни о томе како се понашати и шта радити на првом датуму:

 • нема потребе да гледате човека дуже од 8 секунди (иначе ће мислити да је освајач);
 • треба показивати ваше зглобове што је чешће могуће (то треба урадити случајно);
 • када разговарате, слушате мушкарца, требате подићи обрве што је чешће могуће (маска изненађења са дивљењем);
 • одећа, фризура, шминка, маникир могу бити било који (најважније, да је било прикладно).
У тренингу “Како се заљубити и задржати човека”, Павел Раков каже да жена може бити срећна када је љубав узајамна.

Пажња! Гледајући човека са отвореним очима, ментално размишљајући о брадавицама (у овом тренутку жене производе хормон љубави), на биолошком нивоу, мушка љубав добија на замаху.

Како држати човека сам по П. Ракову

Павел Раков: како се заљубити и задржати човека - најтраженији тренинг међу предивним представницима.

Само жена која може бити другачија може држати мушкарца близу ње. Тренинг открива тајне како да се промени, како не би постао досадан.

Морате да промените своје понашање, хоби, слику. Морате узети свог изабраног онаквог какав јест, без покушаја да га поново образујете. Мушкарцима је потребна подршка, подршка и пријатељство. Интелигентна жена увијек остаје поуздан партнер.

Не треба се плашити свађа, енергија добијена од њих се губи на достигнућима. Секс треба варирати, са новином. Човеку се мора не само дати, него и одузети, иначе жена може постати жртва.

Мушкарци, као и жене, треба да комуницирају, стога свакако треба да учествују у многостраним разговорима, али је боље да то не чине компулзивно. Да бурна осећања не прођу, не можете постати пријатељ за мушкарце.

Савети Павел Ракова: интимни односи са мушкарцем

Интимни односи са мушкарцима не би требали бити пожудни инстинкт. Жена би требала бити пожељна, секси и истовремено тешко доступна.

Сексуална неписменост доводи до губитка жељеали то није ничија кривица. У раној доби, дјевојке аутоматски привлаче мушкарце. Након 22 године, почиње старење енергије. Ароганција се повећава, флуиди, феромони, енергија се смањује.

Физички, жене након 20 година изгледају боље од 18 година, међутим, не зраче текућине. То доводи до кратких сексуалних импулса (понекад и једне ноћи) код мушкараца. Грешка мушкараца је њихово самопоуздање у чињеници да наводно знају шта желе у кревету. То није истина - они не знају шта жена може да изненади након мајсторске наставе Павела Ракова.

Тренинзи помажу у успостављању еротских таласа, стварају снажан проток флуида, а старе тајне постају нове. Мушкарци заборављају све важне ствари. Жена која може направити мушкарца има највиши рејтинг. За добробит таквих представника поштеног пола, мушкарци иду на било какве акције.

У интимним односима, жена треба да буде у стању да се "заврти", зрачи сексуалношћу - истинском женственошћу.

Сексуалност и сензуалност морају доћи од ње, а она би сама требала уживати у њој.

Обуке укључују енергетску праксу. После њих желите да опростите и волите себе, осећате, препустите проблемима. Интимни односи почињу на нове начине.

Веома је важно знати за све подухвате: Која је данас фаза месеца, шта је данас месец. Лунарни календар.

Који се резултати могу постићи након тренинга Павела Ракова?

Након тренинга можете промијенити уобичајене погледе и промијенити живот. Учесници постају мајстори своје судбине, зраче срећу. Успех буквално долази на ноге, мушкарци и жене се откривају, њихово самопоштовање расте. Главно постигнуће након тренинга, способност управљања енергијом која се прима.

Павел Раков помаже људима који сањају о сретном и складном животу. Они који желе да буду у стању да управљају другима и сами. Човек сам може да контролише живот и околности - све што је потребно је познавање једноставних тајни природе, које леже у свим људима без изузетка.

Павел Раков о томе како се заљубити и задржати човјека:

Научите добре савјете психолога о томе како комуницирати с мушкарцем Грешке у комуникацији са човеком:

Погледајте видео: Как правильно общаться с мужчиной. Психология мужчин (Септембар 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send