БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Липофиллинг млечних жлезда. Предност методе повећања груди. Фотографија пре и после

Pin
Send
Share
Send


Није тајна да идеална витка фигура жене увек привлачи пажњу мушкараца. Данас, више него икада, друштво тежи да идеализује изглед, да процени сваки детаљ. Зато би скоро свака жена вољела имати еластичну, бујну, грубу, али не све то по природи.

Липофиллинг млечних жлезда. Ревиевс, ресултс. Како је процедура

Због великог потенцијала модерне естетске и пластичне хирургије, више није тако тешко променити облик, величину и еластичност млечних жлезда. Оно што многе жене редовно користе, побољшавајући своју фигуру повећавајући величину дојке, или прилагођавајући њен облик.

Најпознатија метода до сада је метода повећавања груди са силиконским имплантатима.

Међутим, у савременој козметичкој (естетској) хирургији постоји нова, сигурнија и ефикаснија технологија - липофиллинг дојке. Фотографије прије и послије јасно показују који се резултати могу постићи новим методом.

Липофиллинг - Предности проширења попрсја на овај начин

Многе позитивне рецензије пацијената који су прошли процедуру липофинга доказују да ова техника добија на популарности међу женама и све више људи који се усуђују да на тај начин увећају груди.

Процедура липофиллинга је да не користи уметни силиконски имплант, већ биолошки материјал - масно ткиво пацијента. Ово ткиво испуњава подручје дојке.

Липофиллинг на грудима (слика прије и послије поступка може се видјети доље) има своје карактеристике:

 • масно ткиво које се користи од кукова, задњице, абдомена - као резултат тога, пацијент добија као резултат повећања дојки и смањења масноће на местима где је обично сувишно;
 • након операције на телу нема наглог прелаза у подручју млечних жлезда (за разлику од операције са силиконом);
 • сваког пацијента можете створити индивидуални облик дојке;
 • резултат након липофиллинга, груди могу да трају дуго и не захтевају корекцију.

Липофиллинг је сигуран и високотехнолошки поступак за корекцију дојки, промену облика и величине. Техника не захтева комплексну припрему и велика улагања, доступна је свима, за разлику од процедуре са силиконским имплантатима.

Обрати пажњу! Јасна предност методе је у томе што тело не одбацује сопствену маст, нема ожиљака преосталих у операцији, за разлику од других метода пластике.

Такође, липофиллинг млечних жлезда идеално помаже да се исправи величина дојке, у случају да постоји асиметрија. Фотографије пацијента пре и после корекције са асиметријом млечних жлезда.

Када је назначена процедура липофиллинга?

Ова процедура није лекарски рецепт, већ жеља пацијента да постигне одређени циљ.

Уз помоћ липофиллинга у грудима, многи постојећи проблеми се могу ријешити, као што су:

 • асиметрија дојкикоје могу бити конгениталне или стечене, након неуспјешне пластике или операције (без повећања дојке, ако то није потребно);
 • ожиљци и ожиљци на кожи груди;
 • повећајте величину груди 1.5 сизе;
 • одбојност или немогућност извођења операције са силиконским имплантатима, или ако количина ткива није довољна за увођење одабраног имплантата;
 • прогиб груди афтер лацтатион;
 • повећање волумена дојке у случају бројних контраиндикација за друге методе пластике;
 • корекција облика дојке након уклањања тумора, операцијом или уклањањем силиконског имплантата.

Какви су резултати липофиллинга дојке?

Липофиллинг метода је нова међу процедурама за повећање попрсја, али гледајући фотографију прије и послије можете бити сигурни у високу учинковитост описане методе.

Резултате које можете постићи:

 1. Са 95% шансе да тело не одбаци масно ткиво., операција је сигурна и стога је период опоравка ограничен на кратак период.
 2. Резултат груди је природан.није видљив оштар прелаз од груди до груди.
 3. Величина груди је 1-1,5и они делови тела где је масноћа била сувишна постају мање величине.
 4. Као резултат тога, нема ожиљака након операције..
 5. Не користе се вештачка пунила и страни елементи као што је силикон, опасност од ваљања или кидања нестаје.
 6. Корекција дојки различитих величина леве и десне дојке.
 7. Потпуно обнављање облика и запремине млечне жлезде током уклањања тумора или других повреда изазваних хируршким интервенцијама.
Прочитајте популаран чланак: Сцхолз датотека за чишћење коже за пете. Карактеристике апликације, цена, прегледи.

Колико се масног ткива уноси у груди након операције

Људско тијело је дизајнирано тако да када се ткиво трансплантира из једног дијела тијела у друго, у већини случајева, потпуно се укоријени. Људско масно ткиво такође није изузетак. Раније је коришћен у операцијама где је масноћа пресађена на место где је био ожиљак. Пре око 20 година, масно ткиво је почело да се користи за повећање величине груди, кукова и других делова тела.

Хирурзи, по њиховом мишљењу, сугеришу двосмислену стопу преживљавања адипозног ткива након липофилинга, што може зависити од многих фактора.

Најчешће се резултат постиже од 80 до 90% преживљавања масних ткива. у неким случајевима примећени су случајеви готово потпуне ресорпције трансплантиране масти.

Према клиничким испитивањима и активној употреби липофиллинга дојки, са фотографија пре и после операције, можете се уверити да систем функционише.

Да би се повећао проценат преживљавања масти током операције, користи се специјална опрема која вам омогућава да уклоните масно ткиво и да га не оштетите у исто време.

Масно ткиво има посебну особину да се аклиматизује на местима где постоји јака компресија коже, а пошто ће кожа у пределу грудног коша почетно јако сабити масу док се не навикне на нову запремину, масноћа се за то време може делимично растворити.

У случају одбацивања велике количине масног ткива, у случају пристанка пацијента, могуће је поновити поступак липофиллинга након неког времена.

Важно је запамтити! Сваки организам је индивидуалан и ниједан лекар не може гарантовати резултат за свих 100%. Ако се 60% ткива узме у корен, стручњаци сматрају да је то добар резултат. Да би се постигла жељена величина и облик дојке, може се захтевати додатних 1-2 третмана.

Многи хирурзи, који стално побољшавају своје методе и праксу, постижу стопу преживљавања масног ткива до 95%.

Карактеристике периода опоравка

Липофиллинг је сигурна процедура, а не операција шупљине, тако да је период опоравка брз.

По правилу, компликације након операције су изузетно ретке. Операција траје од 2 до 5 сати, зависно од сложености и потребних циљева.

Модрице се могу посматрати у року од 2 недеље након липофиллинга. на месту убода. Туширање се може узети 3 дана након операције и забрањено је купање 1 мјесец.

Препоруке у постоперативном периоду су:

 • избегавајте физичке напоре и ефекте на груди;
 • липофиллинг дојке, као што је мамопластика, је операција и требат ће 1 мјесец за ношење посебног доњег рубља, фотографије прије и послије операције у специјалном компресионом грудњаку;
 • Не излажите груди високој температури, како бисте избегли едем;
 • пратите лекарски рецепт, третирајте подручје груди антисептичким средствима и узмите прописане лекове.

Резултат процедуре је видљив одмах након завршетка, али коначни облик и величину дојке може се проценити за 4-5 месеци, онда можете видети колико% масног ткива је укорењено.

Фотографије пре и после липофиллинга

 

На пример, приказане су фотографије пре и после липофиллинга, спроведене по свим правилима припреме.

Мишљења лекара и козметолога о липофилингу

Мишљења лекара и козметолога о липофиллингу се своди на једну ствар: процедура је што је могуће сигурнија и има многе предности, за разлику од других операција увећања груди.

Стручњаци сматрају да је важно напоменути да техника не подразумијева имплантацију страних материјала, што значајно смањује период рехабилитације и утиче на резултат.

Водећи пластични хирурзи примећују високу ефикасност и безбедност ове методе корекције и повећавају величину млечних жлезда.. Према њиховом мишљењу, процедура је алтернатива другим пластичним операцијама, а стекла је велику популарност међу пацијентима и лекарима.

Најкориснија вежба за лепу фигуру: Планк - фотографија пре и после (резултати)

Тешкоћа се може сматрати само чињеницом да се мршави пацијенти који желе да увећају своје груди чешће окрећу. Операција није погодна за оне пацијенте који имају мањак масног ткива. У овом случају, липофиллинг није могућ, јер једноставно нема довољно масти за операцију.

Занимљива чињеница! До данас, неки стручњаци су пронашли излаз из ове ситуације - могућност коришћења донорског масног ткива. Липофиллинг млечних жлезда на фотографији пре и после операције за витке девојке од донорског биолошког материјала и резултати су приказани у наставку.

Доктори наглашавају да облик дојке постаје природан и уредани пацијенти који желе да имају лепе груди и истовремено витки бокови и трбух, добијају двоструки резултат.

Након операције не остају ожиљци и ожиљци, а захваљујући новим технологијама, лијечници постижу високе резултате у преживљавању масног ткива. Многе позитивне рецензије пацијената потврђују ову чињеницу.

Да ли требам направити корекцију облика дојке након неког времена

По речима лекара, индивидуална посебност сваког организма може на различите начине утицати на резултат поступка.

Липофиллинг вам омогућава да повећате величину попрсја на максималну величину од 1.5. Ако након прве процедуре пацијент није задовољан резултатом, поновна корекција се може обавити након 7-8 мјесеци.

Такве процедуре без икаквих посљедица могу се провести до 3-4 пута. Лоша страна је да су трошкови сваке операције отприлике исти, јер се у суштини сваки пут обављају исти процеси и акције естетске хирургије.

Резултат операције траје, по правилу, 5-10 година. Поновљене процедуре се могу обавити након овог времена, на захтев пацијента.

Контраиндикације и могуће компликације

Липофиллинг млечних жлезда, као и свака операција, има своје контраиндикације. Операција се не може извршити:

 • у присуству малигних тумора у телу;
 • ако постоје кожне болести у акутној фази;
 • код тешких кардиоваскуларних болести и хипертензије;
 • дијабетес;
 • у присуству менталних поремећаја;
 • лоше згрушавање крви;
 • током менструације;
 • у кршењу микроциркулације циркулаторног система.

Компликације након операције су мало вероватне, али су могуће у неким случајевима:

 • ако лекар направи грешку, може се појавити циста, задебљање или ожиљке;
 • вероватноћа инфекције (грешком лекара и непоштовање правила припреме за операцију);
 • неједнака расподела масног ткива;
 • отицање и хематоми након операције (нестају након неког времена);
 • може се појавити смањење осетљивости (али овај феномен је привремен и пролази кроз време);

Будите опрезни! Операцију могу обављати само професионалци који имају много позитивних повратних информација и имају лиценцу. Потребно је пријавити се само за добру престижну клинику. Не можете игнорисати контраиндикације за операцију. Пре процедуре морате проћи посебан испит и положити потребне испите.

Тако да је вредно урадити липофиллинг дојке: за и против

Пре него што се одлучите за операцију, требало би да проучите карактеристике процедуре, индикације и контраиндикације, предности и карактеристике технике у поређењу са другим популарним методама.

Рад са силиконским имплантатима, са фотографијама пре и после операцијеЛипофиллинг млечних жлезда, пре и после фотографија процедуре, предности и разлике
Облик дојке као резултат природног и природног, како по изгледу тако и на додир
Без вештачких филера и за разлику од ванземаљских елемената, масно ткиво се не одбацује.
Период опоравка је брз и лак.
Не постоје ожиљци и ожиљци
Свака величина груди може се добити одмах након прве операције.Груди се могу повећати на максимално 1,5.
Лактација и осетљивост на брадавице могу нестати.Способност дојења не нестаје
Силиконски имплантат може да пукне, промени свој положај, истроши се временом и погорша квалитет, због тога захтева замену за 5-6 година.Нема штете по здравље
Повећање груди специјалним пунилимаЛипофиллинг
Ефекат је дужи, за разлику од гелова и ињекција.
Методе побољшања народних попрсјаЛипофиллинг
Поступак се одликује гарантованим повећањем величине дојки у кратком року без штете, за разлику од упитних метода које користе таблете, креме и друга средства.

Корисни видео записи о липофиллингу дојки, резултатима, фотографијама прије и послије захвата

Мастер класа: липосукција и липофиллинг:

Липофиллинг - колико величина можете повећати дојке? Пластични хирург из Француске:

Како постићи прелепу фигуру: Алфа ће помоћи липоичну киселину

Погледајте видео: A Pride of Carrots - Venus Well-Served The Oedipus Story Roughing It (Децембар 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send