БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Боре на лицу. - вриједности по зонама. Ознаке у сликама

Pin
Send
Share
Send


Од 25. године, на лицу се могу појавити боре. Вредност са сликама је много лакше одредити, јер ће бројни примери помоћи да се препознају најтипичније врсте бора.

Многи људи погрешно верују да је наборано лице само за старије људе. Међутим, дерматолози то сигурно потврђују Формирање бора је под утицајем многих фактора, од начина живота особе до болести.

Узроци раних и старих бора. Боре на лицу

 • 3 Најчешће врсте бора, њихово значење
 • 4 Које боре указују на болести
 • 5 Корисни видео записи о вредности бора на лицу
 • Али појава раних бора је последица неколико фактора. Најчешћи разлози њиховог појављивања:

  • Ултравиолетна злоупотреба;
  • Присуство лоших навика (пушење, алкохол, дроге);
  • Превише строге дијете;
  • Повећана активност мишића лица;
  • Неправилно збрињавање коже лица и као резултат тога кожне болести;
  • Ефекти продуженог напона и пренапона;
  • Хронични умор, недостатак сна;
  • Болести унутрашњих органа.

  Сви горе наведени проблеми доводе до значајног губитка колагена и еластина у ћелијама коже.. Њихово одсуство чини кожу претјерано сувом. Као резултат, на њеној површини почињу да се формирају микрокраци који формирају прве боре.

  Боре "вране ноге" обично указују на добар смисао за хумор

  Појава бора у каснијем животу такође зависи од познатих узрока. Али природни процес старења се додаје у општу листу.

  Након 35-40 година кожа почиње да бледи, губи густину и еластичност. Неке од његових ћелија се поново рађају или умиру, што доводи до истезања. Тако да постоје назолабијални набори, мале мреже око очију дубље боре на лицу.

  Вредност (са сликама како би било много лакше) има своју локацију.

  Уобичајено је подијелити особу на зоне:

  • Чело;
  • Мост носа;
  • Углови уста;
  • Усне;
  • Насолабиал фолдс;
  • Еиес;
  • Еарлобе;
  • Брада горе

  У зависности од тога где се тачно формирају боре, може се проценити стање људског здравља. Ово је важно како би се предузеле одговарајуће корективне акције.

  Вредности бора лица по зонама

  Боре могу много рећи о особи, о томе какав живот води, како и шта једе, да ли постоје хроничне болести и још много тога.

  Положај бора на челу

  Вертикална линија која пролази кроз средину чела често указује на могуће проблеме са гастроинтестиналним трактом. Али ако се на челу формира широка мрежа попречних бора, онда то може значити тенденцију ка алкохолизму.

  Људи који имају тежи живот обично имају дубље боре. Али то је све: жлијеб није тешко и брзо правило, јер многи млади људи прерано стичу дубоке боре.

  Боре на лицу вредности са сликама 1

  Када проучавамо особу, анализа ових феномена може открити много о природи и судбини особе.

  Наравно, на сваком делу лица постоји велики број различитих линија. Овде ћемо истражити само оне главне. На пример, од једне до шест линија обично пролазе кроз чело (Слика А).

  Погрешне линије - танке, кратке, таласасте и раштркане по челу (слика Б) - карактеришу недостатак концентрације, лоше здравље и беспомоћност особе у животу.

  Такви људи су склони злим делима. Чак и ако се таква особа уздигне на високу позицију, његов ум ће и даље бити сумњив. Ако су ове линије веома дубоке, онда то може указивати на прерану смрт.

  Погрешне линије, али грубе и израженије и распршене на челу (сл. А), указују на колапс планова, суморност и немогућност постизања жељених циљева. Такви људи такође пате од домаћих поремећаја.

  Једна хоризонтална линија која пролази кроз средину чела (сл. Д) је знак лепог и племенитог живота. Таква особа ће, очигледно, бити успешна у свим својим подухватима, а нарочито у младом добу. Међутим, ако је линија превише близу обрвама, то јест, "прениско", то може указивати на рану несрећу у животу.

  Две или три линије које прелазе чело (слика Д) сматрају се добрим знаком. Чело са две линије је веома често код успешних и сналажљивих људи. Чело од три реда указује на висок степен уметничког и књижевног талента.

  Ако се три линије на челу сијеку у средини кратке окомите линије (сл. Е), онда је то знак племства, посебно повољне судбине, дугог живота и високе позиције повезане с моћи.

  Три дугачке линије без прекида који пролазе кроз чело, формирајући велики лук (сл. Г), означавају особу велике популарности.

  Таква особа је високо цијењена и има широк круг пријатеља. Људи овог типа живе релативно мирно, без икаквих проблема.

  Линије необичних линија које прелазе чело (Слика 3) указују да ће особа ускоро постати истакнута. Међутим, ако су друге црте лица слабе, то значи живот пун тешкоћа.

  Ријетке линије у облику дијаманта (сл. И) указују на дуг живот и гласну славу. Ово се често налази међу писцима, уметницима, музичарима и другим креативним појединцима.

  Мост носа

  Ако постоји више танких вертикалних бора изнад носа, то значи да особа често пати од главобоље. Нелагодност узрокује да напреже мишиће лица тако да се ови формирају. То такође може значити и депресију и проблеме са јетром.

  У угловима уста

  Мале боре у угловима уста могу указивати на нарушавање водно-солне равнотеже у телу, отказивање бубрега, па чак и недостатак витамина А.

  Усне

  Појава кратких и вертикалних бора изнад горње усне може указивати на функционалне поремећаје гениталних органа.

  Насолабиал фолдс

  Насолабијални набори указују на болести гастроинтестиналног тракта. Штавише, ако прегиб на десној страни изгледа дубље, онда је жучна кеса проблемски орган. Дужина ових бора такође указује на специфичности болести. Ако се назолабијална грана нађе у самој бради, њен власник може да пати од чира на желуцу или гастритиса.

  Близу очију

  Гуска стопала са стране ока често говоре о доброћудном расположењу њиховог власника. Таква особа се често смеје, тако да ће током времена имати густу мрежицу ​​малих бора на лицу у овом подручју. Али ако су полукружне боре положене испод очију, онда је то разлог да се консултујете са лекаром и проверите стање бешике.

  На ушној шкољци

  Ако се на ушном режњу појаве боре и боре, важно је да их прегледа кардиолог. Они сигнализирају да крв у артеријама слабо циркулише, а постоји и ризик од атеросклерозе, срчаног удара или можданог удара.

  Брада горе

  Мала хоризонтална трака у средини браде указује на циркулаторну инсуфицијенцију у подручју карлице.

  Најчешћи типови бора, њихово значење

  Најчешћи типови бора - имитација, ендогена и зрачење.

  Изглед бораЛоцатион ареа 

  Узроци

   

  МимицНајвјероватнија освета њихове локације: око очију, близу обрва, на челу и носу (назолабијални набори).Активно кретање свих структура лица имитира. Такве боре се могу појавити у раној доби. Са годинама они постају дубљи и јаснији.

  ЕндогениЛокализован око очију, уста, чела, деколтеа и врата, на рукама.

  Може се појавити само у вези са старосним променама у структури коже.
  БеамсПојављују се на местима која највише делују на лицу: јагодице, брада, подручје око очију и чело.

  Формира се излагањем ултраљубичастом зрачењу. Злостављање опекотина од сунца доводи до сушења и стањивања коже.

  Које боре указују на болести

  Учење о стању здравља особе није тешко. Довољно је пажљиво испитати постојеће боре и њихове локације.

  Боре на лицу важне за људско здравље. Слике

  Боре су такве боре:

  • Дубока и изражена вертикална набора између обрва (мигрена);
  • Многе фине боре између обрва (затајење јетре);
  • Дуги и дубоки назолабијални набори (интестинална опструкција);
  • Вреће испод очију и полукружне линије (болести бубрега и бешике);
  • Мрежа малих линија на ушном режњу (циркулаторни систем);
  • Линије браде (бубрези, уринарни и хормонски системи).

  У давна времена веровало се да лице се може читати читаву историју људског живота. Боре играју улогу врсте картице коју је живот нанијела. Ово се посебно односи на здравље. Стање многих унутрашњих органа и присуство хроничних болести пре или касније утичу на лице особе.

  Корисни видеозаписи о бора лица

  Шта значе боре лица?

  Тајне бора на лицу. Шта нам говоре боре, према научницима:

  Погледајте видео: Sheena Iyengar: The art of choosing (Јун 2023).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send