МОДА И СТИЛ

Како одредити величину грудњака, како сазнати, измјерити величину груди. Табела величине

Pin
Send
Share
Send


На први поглед, није потребно тачно знати величину грудњака, јер можете га пробати. Али уклапање није увек могуће.

На пример, ако купујете поклон за вољену особу или купујете одећу у онлине продавници, то је немогуће. Због тога је важно сазнати са којим словима и бројевима су означене величине грудњака.

Како одредити величину груди (како се мери)

Прва ствар коју треба урадити је одредите величину таблице грудњака, ово је сазнајте најосновнији параметар - величину груди. Од њега ћемо градити. А алфанумеричке ознаке величине се разликују од различитих произвођача. Касније ћемо им се вратити.

Мерења се врше помоћу мерне траке. Измерите обим испод груди и опсег на најистакнутијим тачкама груди. И прво ставите грудњак који беспријекорно сједи на вама, али то би требало бити без повећања табулатора.

Да бисте одредили величину грудњака на столу, требало би да се упознате са алфанумеричким латинским ознакама.

Занимљива чињеница! Боље је да се мерама повери било коме од рођака, како би “случајно” не додали себи пар додатних центиметара.

Морате урадити следеће:

  1. Прво Измерите обим испод дојке. Трака треба да се добро уклопи у тело, тако да купљени грудњак не би пузао.
  2. Мјерење груди, трака, напротив, не затегнитетако да нова ствар не стисне груди и није близу.

Пратите неколико једноставних правила приликом мерења:

  • сталак са усправним леђима и спуштеним рукама;
  • Мерна трака мора бити паралелна са подом;
  • Обим испод груди се мјери на издисају.

Запамтите или запишите резултат мјерења.Ове бројке ће омогућити да се одреди величина грудњака и европске и руске производње.

О томе ћемо више говорити у наредном одјељку.

Како одредити величину грудњака словима и бројевима (које су величине)

Чак и ако не знате апсолутно ништа о алфанумеричким ознакама величине грудњака, вероватно сте чули да груди могу бити 0, 1, 2, 3, 4, 5 или више.

Прочитајте најзанимљивији чланак на сајту: Зашто нам је потребан џеп у женским хлачицама?

Али у већини случајева, величину означава комбинација броја са словом латинице. Што је већи број и даље од почетка абецеде, то је слово веће величинетј. 80Ц грудњак више у свим аспектима од грудњака 75А. А овде да разумемо.

70, 75, 80, 85, 90 у величини грудњака - то је величина

Ако сте срели ове бројеве на грудној ознаци, највероватније имате руски, белоруски или немачки грудњак. Произвођачи ових земаља користе их да одреде димензије.

Они указују само на обим испод дојке. Чини се да је то јасно, али обим не мора бити 75 или 80 цм, може бити 73 или 82 цм.

Величина грудњака - како одредити: стол ће вам помоћи да направите прави избор.

Једноставно је. Величина у величини одговара обиму од +/- 2 цмшто значи да ће величина 75 одговарати женама са обимом од 73 до 77 цм, да ли сте примијетили неколико затварача на грудњаку? Овде се такође дозвољава подешавање платна испод величине.

АА, А, Б, Ц, Д величина чашица грудњака (бра) - то је величина

Приликом одређивања величине чашице грудњака потребно је да извршите једноставне математичке радње: одузмите обим испод дојке од опсега груди. Добијени број одређује величину грудњака. Уопштено користе ознаке слова од А до Х.

Ако је разлика мања од 10-11 цм, онда је величина чаше АА или 0.ако је 12-14, онда А или 1, ако је 15-16, онда Б или 2, и тако даље са толеранцијом од 2 цм.

Како да сазнам која величина грудњака носим

Ако имате грудњак који се добро уклапа са вама, али не знате која је величина, немојте патити и немојте га мјерити, боље користите горе наведене упуте.

Девојка са великим грудима, највероватније, неће требати само обичан грудњак, него и спортски грудњак, који је врло удобан у свакодневном ношењу.

Чињеница је да се у процесу ношења грудњака може протегнути, узети облик вашег тијела. Није чињеница да ће и нови грудњак ове величине сједити. Поред тога, постоји ризик да се направи грешка у мерењима.

Како одредити и одабрати величину грудњака - одабрати грудњак који ће одговарати: табела усклађености

Користећи горенаведене инструкције, већ можете направити прави избор.

Међутим, постоји једна важна карактеристика коју треба размотрити ако постоји могућност да се испроба грудњак:

  1. Суседне величине, које се разликују у једном од параметара - обим испод величине груди или чаше. На пример, ако је ваша величина 75Б, и изгледа да добро седи, али морате да затегнете каишеве тако да чаше добро држе груди, мере 75А, можда ће боље седети. Ако је грудњак мало стегнут, покушајте са величином од 75Ц. Чињеница је да ће због специфичности реза, исте величине „играти“ другачије.
  2. Паралелне димензије. Величине 75Б, 70Ц, 80А су заменљиве.

Обрати пажњу! Велика чаша компензира мању величину грудњака и обрнуто. Зато, бирајући грудњак у продавници где можете пробати доњи веш, пробајте још неколико грудњака паралелних величина.

Како одабрати велике грудњаке

Прво, морате прихватити чињеницу да је дојка заиста велика и да је не покушавате психолошки сакрити одабиром широког појаса и мале шалице - биће ужасно сједити.

Друго, одлучивши се за величину, изаберите грудњак са специјалним резом:

  1. Са широким нараменицама. Такав модел ће изгледати пропорционално, и биће много боље држати дојку.
  2. Са костима. За велике груди, ово је неопходно ако нема контраиндикација. На крају крајева, кости подржавају дојку, дају јој облик.
  3. Са неколико кука у леђима. Појас треба добро да се држи, а ако постоји једна кука иза њега, није потребно рачунати на њега.

Обрати пажњу! Неке компаније посебно производе моделе за прсата девојчица, такве грудњаке могу бити означене као "потпуно разбијене". Одликују их релативно мали појас и велика чаша, узимајући у обзир анатомске карактеристике фигуре.

бирајући доње рубље у европском стилу, морате знати и алтернативне опције за његову величину.

Девојка са великим грудима, највероватније, неће требати само обичан грудњак, него и спортски грудњак, који је врло удобан у свакодневном ношењу.

Како одабрати велики спортски грудњак

Ако говоримо о фитнесу, плесу, трчању, онда је спортски грудњак обавезан. Овај тип грудњака пружа подршку и притиска груди на груди. Ако је величина врло велика, потребно је одабрати спортско рубље с подјелом на чаше.

Прочитајте популарни наслов чланка: Најмодернији прасци нове сезоне на стилским фризурама

Обезбеђује бољу фиксацију. Погледајте како се уклапају на траке, не би требало да падну, а обезбеђује се на рачун довољне ширине и мекоће тканине. Трака тканине испод дојке треба да буде широка.

Како одабрати грудњак великих величина са копчом испред

Грудњаци са спајалицом испред су прави проналазак за прсата жена. Подржавају груди не лошије од обичних грудњака, али се много лакше носе.

Изаберите моделе који имају довољан број кукица, а не постоје превелики размаци између кука.. Остали захтјеви су исти као и код конвенционалних грудњака.

У свим земљама произвођачи не рачунају ознаку типа 75Б. На италијанским грудњацима ћете видети симболе од 1 до 12, на француском и шпанском - од 80 до 135, на аустралијским моделима од 8 до 30, енглеском, украјинском и америчком - од 30 до 52.

Осим тога, користе се међународне ознаке величина - од КСС до КСКСКСКСЛ, гдје је КСС 65 цм, а КСКСКСКСЛ 100 цм.

Бра Сизе Цхарт - Русија

У чланку смо дали упутства о одређивању величине слова и писама за грудњаке руске, белоруске и немачке производње.

Испод је комплетна табела алфанумеричких знакова.:

Величина грудњака: Алиекпресс стол

Већ сте научили како да одредите своје параметре према упутствима, али да наручите прашину праве величине за Алиекпресс, то није довољно. Чак ни графикон величине није гаранција. Кинески грудњаци су премали.

Прочитајте популарни чланак сајта: Ламинатион оф еиеласхес - како је процедура, фотографија прије и послије, рецензије и резултати.

Највјеројатније ти треба да добије грудњак већег од вашег. Да не бисте погрешили, уђите у кореспонденцију са продавцем и наведите тачне параметре.

Табела величине брас Фаберлик

У каталозима Фаберлик је представио табелу величине власништва. Уз његову помоћ, лако је одредити, познавајући траке за груди и испод дојке. Ознаке су познате. Међутим Величине модела без камења означене су словима: С, М, Л, и усклађеност је одређена посебном табелом.

Милавица грудњак величине малих и великих величина - столови

Ознаке величина Милавитс грудњака такође имају познати изглед. Да бисте пронашли своју величину, користите табелу.

Величина грудњака је одређена са само два параметра. Међутим, рез и тканина понекад мало мењају величину горе или доле. Поред тога, бирајући доњи веш направљен у Европи, треба да знате и алтернативне опције за његову величину.

Корисни видео записи о правилном одређивању величине грудњака

Како одредити величину грудњака - погледајте овај видео:

Како користити таблицу величине приликом избора грудњака:

Погледајте видео: Tower 8: #10 Promena veličine teksta u bloku, sužavanje širokih tabela, donje zaglavlje (Јун 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send