ЛИЧНИ ЖИВОТ

Љубити човека у сну на уснама. Тумачење снова, какав је сан са пријатељем, странцем, вољеним, бившим мужем, љубавником, дечком, пријатељем

Pin
Send
Share
Send


Љубљење у сну може сањати о радосним пријатним догађајима или будућим проблемима. То значи љубити мушкарца, ако је у сну сањар осјетио своје усне и запамтио заплет снова, многе књиге из снова пуно пишу.

Тумачење пољупца са човеком у сну које је написао Миллерова књига снова

Милер тумачи пољупце у зависности од тога да ли је човек био пријатан или не. Ако је ова особа лијепа, али је непозната сањару, љубљење с њим је успјех у послу или ново познанство.

Љубљење момка или мужа - на неочекивани састанак или помирење након свађе. Љубав сања такве снове као знак компензације емоција током раздвајања. Љубљење у сну са наказом, старим или ружним човеком, према Милеру, сања о будућим невољама, гађењу и скандалима.

Фреудан Дреам

Љубљење човека у сну на уснама сањајући о новом познанику и састанку. Тинејџери сањају о пријатним догађајима (ако је ласица пријатна) за невоље и притисак, ако пољубите неугодну особу.

Девојка која се љуби са родитељима или рођацима супротног пола - са помирењем са њима и потпуним разумевањем. Присилни пољубац предвиђа притисак и свађе у породици, принуду. Љубљење са странцем - на изненађење. Ако волите пољубац, сан је сан за ново познанство или еротска авантура.

Лофа

Пољубац у сну, према овом аутору, значи да је несвесно сањар привучен неким. Узајамни пољупци сањају добре вести, састанке и познанства, под условом да партнер не изазове гађење.

Лофф тумачи пољупце на следећи начин:

 • без еротских призвука - до добрих вести и радости, под условом да партнер није изазвао гађење;
 • љубљење дјетета, тинејџера или рођака - на изненађење;
 • опроштајни пољубац предвиђа раздвајање, па чак и смрт особе коју види;
 • додиривање или љубљење усана славне особе је знак изненађења или успјеха;
 • еротично љубљење пријатне особе - према заљубљивању, успјеху и реципроцитету у љубави;
 • ако је сањар насилно пољубио наказа, непријатна особа је свађа;
 • нехотичан пољубац са рођацима његовог или супротног пола сања о издаји, притиску или изузетно непријатној афери.

Тсветкова

Страствени пољупци у сну, као и вођење љубави, сањају о погоршању здравља и мањим невољама. Понекад визија предвиђа одвајање од љубавника и велике проблеме у њиховим приватним животима.

Хассе

Љубљење човека у сну на уснама (према Хассеу) - на издају вољеног и издају. Ако се то десило са партнером, супругом или љубавником, са којим девојка има интимну везу, сан предвиђа њено разочарење овом особом или одвајање од њега. Понекад сан може бити сан пре смрти љубавника.

Присилан пољубац са непријатном особом предсказује свађе, невоље и разочарења. Ако девојка чека страствени пољубац, а заузврат добија пријатељски однос, однос са мушкарцем или дечком ће брзо отићи на "не".

Љубљење са странцем пред његовим дечком - до издаје и сумње. Заљубљен у ову радњу предсказује велику свађу. Пољубац са мртвом особом предсказује тајну романтику или болест и умор, понекад - растанак са љубавником.

Ванги

Према аутору, сваки пољубац, посебно страствени снови о помирењу са непријатељем или невољи, ако је у сну био пољубац са пријатељем или љубавником.

Медеа

Љубим се са својом вољеном особом - да се свађају и раздвајају. Таква радња предсказује љубомору и огорченост, понекад озбиљне свађе између љубавника. Узајамни пољупци са славном особом наговјештавају успјех у послу и срећу, понекад - ново и обећавајуће познанство.

Еротски пољупци са рођацима супротан пол указује на поверење и потпуно разумевање. Човек који љуби мушкарца сања о успјеху и ојачава обитељске односе.

Еротски пољубац са странцем предсказује нови догађај: ако су додири били пријатни, онда ће догађаји одушевити и сањара. Присилан пољубац предсказује свађу или повлачење у неугодну аферу.

Љубљење у сну са мртвим човеком - до разочарања и жаљења.

Енглисх

Љубљење човека у сну на уснама, према енглеској интерпретацији, сања о превари, издаји или разочарању у човеку. Удата жена се љуби са пријатним странцем који сања о тајној афери или искушењу. Љубити се у јавности са супругом као љубавником - на породичне обрачуне и свађе.

Понекад сан предвиђа невоље. Ако сте сањали да се пријатељ и муж или љубитељ снова пољубио, сан је наговестио радост и пријатне утиске, али за неке људе ова визија предвиђа издају и издају вољене особе.

Популаран чланак: Како наша свест утиче на здравље. Табела болести у психосоматици

Френцх

Такав сан предсказује болест, благо нелагодност или разочарење код вољене особе. Девојке сањају о новом познанику или еротској авантури. Љубљење са пријатним, али странац сања о новом познанику или изненађењу, љуби типа који воли, предвиђа радост и реципроцитет у љубави.

Неугодан или невољан пољубац са бившим момком открива осећања и сузе, понекад сањајући о сцени љубоморе. Ако је непријатан човек био непознат, сањар би променио своја правила и био срећан супротно очекивањима. Љубљење са непријатељем или бившим дечком коме се сањач жели вратити - на неочекивано помирење.

Модерн

Модерна књига снова тумачи пољупце у сну другачије, посебно страствено од свих других.Ево главних примера тумачења:

 • пољубац са лепим и непознатим мушкарцем сања о успеху у послу, љубави и пријатним утисцима. За неке људе, сан наговјештава неочекивани сусрет или бљесак осјећаја;
 • страствено љубити пријатан странац снове за успјех и ново познанство;
 • пољубац са непријатном особом или покушај да се силује наговијешта свађу, насилну интервенцију у пословима, упуштање у неугодну аферу или неку врсту скандала;
 • љубљење сопственог мужа - да се посвађа или помири након скандала;
 • ако је муж ухватио другог човека за пољубац, сан је наговестио породичну свађу или неспоразум;
 • љубљење бившег дечка - на мање невоље или неочекиване вести;
 • пољубац са шефом, угледна особа - до успеха и подршке утицајних људи;
 • пољубац са музичарем, уметником или познатом особом предсказује креативним људима успех у послу или сусрет са перспективном особом;
 • пољубац са пропалицом и скитница сања о сиромаштву, оскудици и искуствима.

Вандерер

Према овој књизи, пољубац са мушкарцем најављује невоље и скандале. Неожењене девојке из снова предвиђају ново познанство, љубавне односе, ожењене жене сањају добре вести и међусобну љубав. За разведену жену, страствени пољубац предочава еротско познанство или погоршање благостања.

Љубљење у сну са познатим човеком или љубавником дуго времена - за промену односа. За неке људе, ова радња сања о раздвајању и бризи. Опроштајни пољубац са мушкарцем предочава раздвајање, патњу и сузе.

Нова породица

Модерне књиге породичних снова тумаче пољубац у зависности од места и да ли је партнер био пријатан или не.

Најчешћа интерпретација снова о љубљењу са мушкарцем:

 • Фриендли кисс сања о подршци у љубави, осим ако се жена не воли као мушкарац. Ако сте сањали да вољени љубите на пријатељски начин, визија најављује хлађење односа или изглед те особе у новој страсти. Ако се муж љуби као пријатељ, без страсти, сан сања о хладном односу с њим. Пријатељски пољубац са мртвом особом предвиђа очување личних тајни или почетак нове фазе у животу сањара;
 • Збогом пољубац са вољеним човеком, мужем или љубавником, сновима о одвајању или смрти овог човека. Понекад сан предводи крај романа или разочарања. Опроштајни пољубац са рођаком супротног пола сања о промени околности или односа са њим. Љубљење и грљење са шефом - да се промене послови и нове активности. Пријатељски пољубац са мртвима или опроштај од њега предвиђа промену у животу;
 • Љубио се страствено са странцем човеку, ако му је пријатно - на одобравање планова за будућност. Понекад сан дође до новог познаника или неочекиваног састанка. Пољубац са љубавником или дечком у тајности значи одвајање или неочекивану неповољну промену околности. Тајно љубећи свог мужа - издају или издају. Отворено љубљење њеног љубавника - да се промени живот.

Гипси

Књиге ромских снова тумаче страствени пољубац са човеком да би се раздвојио у односу с њим. Ако је особа непозната, визија предочава скандале и свађе између рођака. Девојка која љуби мушкарца за брзи ангажман или брак, за ожењену жену сличан сан наговјештава увреду и свађу с родбином свога мужа или с њим.

Љубљење странца сања о свађи или скандалу у породици. Понекад сан предочава увреду и разочарење. Љубљење са мртвима - на болест или опасност по живот.

Еастерн фемале

Сан наговештава свађу, издају и растанак са вољеном особом.

Сан о здрављу

Љубљење са мушкарцем у сну на уснама сања о болести или оштром погоршању здравља. Ако је пољубац био пријатељски расположен, пацијент ће се опоравити, а здрав ће се разочарати. Љубљење у сну с непријатељем - на неочекивани састанак или неугодан разговор.

Страствени пољубац са мулатом, црнцем или тамнокосим мушкарцем сања о опасности по здравље или болест.

Девојке често сањају о таквом сну пре него што буду силоване или нападнуте. Љубљење у сну са плавокосим, ​​плавокосим мушкарцем сања о опоравку од болести или добрих вести. Такав сан предочава добре вести и побољшава добробит пацијената.

Псицхотхерапеутиц

Тумачење снова психотерапеута тумачи пољубац добрим вестима или искреном комуникацијом.

Тачно тумачење зависи од тога ко и како се љубио у сну:

 • страствени пољубац са незнанцем пријатног изгледа сања радости и пријатном изненађењу, неки људи сањају да предвиђају успех у послу;
 • љубљење познатог човека, али не човека или љубавника - до неочекиваног сусрета или узајамног разумевања са том особом, велике љубави;
 • девојке еротске пољупце сањају о новим познанствима и формирању психолошке и спољашње слике будућег мужа, љубавника и сексуалног партнера;
 • страствени пољупци у љубави сањају о свађи или завршавају роман. Ако су раздвојени, онда еротски снови надокнађују недостатак емоција;
 • пољубити дечка који воли или љубавника - да буде одвојен или увријеђен или занемарив;
 • страствено љубити невесту са другим мушкарцем или женом са љубавником - на неслагање у брачној или љубавној вези.

Суммер дреам

 • страствени пољубац сања о љубавним авантурама и новим искуствима. Сан једне дјевојчице предвиђа дар или добре вијести;
 • љубити пријатеља у сну или љубавника - побољшати односе с њима;
 • пољубац са непријатном особом предвиђа свађу или да ће сањар бити увучен у непријатан посао;
 • страствено љубити славну особу - новом познанству и успјеху у послу;
 • пољубац са рођацима сања о међусобном разумевању и светлој љубави;
 • ако је било непријатно љубити рођаке, то предвиђа непријатне пословне или породичне свађе;
 • у јуну, љубавни снови предвиђају нова познанства, неозбиљне забаве или изненађења. Често сањају о мањим промјенама;
 • Српањске снове о пољупцима предвиђају промјене у љубавним односима и неочекиваним сусретима. Сањају нова познанства и упечатљиве промјене у животу. Понекад предвиђају фаталне околности;
 • Август пољуби сан о променама у старим односима и жудњи за новим догађајима и авантурама.

Аутумн Дреам

 • љубити странца или не гледати партнерово лице у сну - изненадити;
 • страствено изражавати осјећаје према странцу - према љубави према партнеру или препирци у породици;
 • пољубац са мужем или дечком предвиђа велике невоље или несклад у породичним односима;
 • љубити љубавника у сну - свађа или раздвајање;
 • љубљење мртве особе или мртве особе сања о болести или погоршаним околностима;
 • Септембарски пољубац предвиђа разочарања у љубави и великим искуствима;
 • љубљење у сну у октобру - на мање промјене и догађаје који ће се догодити убрзо након таквог сна;
 • Новембарски пољубац сања о променама у судбини и новој љубавној вези, или неочекиваном наставку љубавне приче.

Љубљење са мужем у сну

Тумачење сна о љубљењу са законским супружником зависи од односа у којем се пар тренутно налази.

Ево како књига снова тумачи различите пољупце са мужем:

 • пријатељски пољубац сања о помирењу након свађе или смрзавања пријатељских односа са том особом;
 • љубити страствено, као у младости иу зору односа - до несклада односа;
 • опроштајни пољубац је сан раздвојености или раздора;
 • љубити свог бившег мужа - на неочекивани састанак с њим или на вијести о том човјеку;
 • страствени пољупци са својим мужем, који је далеко, сања о томе шта мисли о својој жени и недостаје јој;
 • ако је друга жена или девојка почела да љуби њеног мужа, ово је љубомора. Понекад се такав сан дословно остварује. У неким случајевима, спавање указује да су сумња и страх неосновани;
 • пронаћи супруга у кревету с бившом дјевојком или женом - на љубомору или жаљењу;
 • страствено пољуби мужа и види да се он окреће - до промене у животу или слома;
 • ако заузврат за страствени пољубац буде пријатељски или опроштајни чин, однос ће се промијенити на горе;
 • да види да муж љуби другу девојку - свађу и скандал у породици;
 • да види вашег мужа мртвог и страствено га љуби због опасности по здравље;
 • љубити у сну страсно сам - да побољша односе или потпуно разочарање у мужу;
 • размените страствене пољупце на сопственом венчању - на мужу или болест у вези са њим. Понекад сан предводи развод.

Љубим се са странцем

Тумачење овог сна зависи од природе пољубца и да ли вам се то свиђа или не. Да би се разумело значење сна, важно је запамтити изглед човека, место пољубца, утисак онога што се догодило.

Главне интерпретације заплета са пољупцима, у којима је човек непознат сањару:

 • у тинејџерским сновима, радња значи да је дјевојка у подсвијести формирана слика будућег мужа или сексуалног партнера. Понекад такав сан означава познаника који може постати судбоносан, наговјештавајући брак или кобну љубав и страст;
 • пољубац одрасле девојке са пријатним човеком сања о новом познанику или неочекиваном сусрету;
 • кокетирати у сну са полицајцем, чуваром, војником - у покушају да се прекрши нека врста забране или владавине;
 • узајамни пољубац са лекаром сања о опоравку од болести или брзом решавању непријатне ситуације, али ако су додири били непријатни, сан је наговестио болест;
 • љубљење учитеља или учитеља - до новог знања или неочекиваног сусрета, успјеха;
 • пољубац с особним возачем или возачем јавног пријевоза предсказује познаника који ће промијенити живот сањара;
 • пољубац са глумцем или музичаром предвиђа изненађење, авантуру или састанак са неискреном особом;
 • љубљење у сну са славном особом - до успјеха;
 • ако је пољубац био са скитницом, бескућником или изразито неугодном особом, може бити проблема или болести;
 • љубећи дечка или мужа пријатеља који не постоји - да завиде и свађају се;
 • флертовати са ожењеним мушкарцем - до ризичног чина;
 • присилни пољубац је сан о ограниченим околностима или неугодној одлуци.

Љубљење у сну са блиским пријатељем

Снови са страственим пољупцима могу сањати о преласку у интимни однос с том особом или љубављу.

Тачно тумачење зависи од природе пољубца:

 • пољубац страсно у сну, али у животу се не осећа као пријатељ еротског расположења - до одобравања планова или заједничког циља;
 • ако је у животу дјевојка привучена пријатељем, пољуби се у сну о заљубљивању;
 • по-дружески целоваться с другом - к неожиданной встрече с ним или изменению обстоятельств;
 • прощальный поцелуй снится к разлуке;
 • видеть, что он уклоняется от поцелуя - к ссоре и разладу в отношениях;
 • увидеть во сне, что с другом страстно целуется подруга или незнакомая девушка - к неожиданности. Иногда этот сони оказывается вещим;
 • если приснилось, что друг женится и целуется со своей невестой, это к ссоре и окончательному расставанию с ним.

К чему снятся поцелуи с бывшим?

Такое сновидение снится к неожиданной встрече и изменению дружеских отношений.

Точное толкование зависит от времени, прошедшего после расставания с этим человеком и чувств, которые девушка испытывала к мужчине.

 • страстно целоваться с парнем, который бросил - к новости о нем или от него, иногда к попытке вернуть отношения. Если приснился эпизод из прошлого, и девушка целовалась с ним в знакомых местах, сновидение предвещает окончательный разрыв, если любовник был одет в новую одежду и картины во сне не были похожи на прошлые места свиданий, возможен новый и неожиданный поворот в отношениях;
 • подневольный поцелуй с бывшим парнем, которого девушка бросила, снится к ссорам и его попытке вернуть отношения. Отмахиваться от бывшего парня, не дать ему поцеловать себя - к победе над ним. Если девушка стала целоваться с бывшим парнем, которого бросила добровольно, без принуждения, возможно примирение и новая вспышка чувств;
 • целоваться с парнем, который умер или живет в другом городе - к знакомству с похожим на него человеком или новой вспышке чувств;
 • страстно целоваться с мужчиной, который женат - к неожиданности;
 • подневольный поцелуй с неприятным человеком предсказывает ссоры и скандалы.

Поцелуи с любимым в губы с языком

Это сновидение ничего не значит, если женщина, которой приснился такой сон, не испытывала отвращение. Неприятные чувства во сне предвещают крупные неприятности и наяву.

Значение сна с несколькими мужчинами

Целоваться с одним мужчиной во сне в губы - к радостным или приятным событиям. Если же снится групповой интим или танец, в котором сновидица целуется с несколькими партнерами, сновидение предсказывает неожиданные события или влюбчивость.

Если поцелуи были одинаково приятны или неприятны, то ни одно знакомство не изменит жизни сновидицы, но, если она выделила мужчину из толпы, значит, новое знакомство или встрече переменят ее жизнь полностью. Если все партнеры были неприятны, сновидение снится к слезам и переживаниям.

Поцелуи с мертвым мужчиной во сне

Толкование сновидения зависит от того, в каких отношениях женщина была с этим человеком, жив ли он или нет, и какими были чувства.

Вот основные толкования такого сна:

 • страстный поцелуй со своим партнером, который жив и который во сне умер, предсказывает разрыв отношений и любовной связи, бесперспективные отношения;
 • целоваться с мужчиной, которого нет в живых, но во сне он жив - к знакомству с похожим на него человеком, встрече с его родственниками или новому делу;
 • страстно целоваться во сне с мужчиной, который умирает и разлагается - к болезни и большим переживаниям;
 • поцелуй с обезображенным мертвецом предвещает болезнь или новый этап в жизни женщины, видевшей такой сон;
 • дружеский поцелуй с покойником снится к секрету или какой-то тайне;
 • прощальный поцелуй с ним предвещает новый жизненный этап или неожиданную встречу;
 • если покойник встал из гроба и стал целоваться, отношения, которые сновидица считала законченными, примут неожиданный поворот.

Если поцелуй с мужчиной во сне был коротким

Этот сон предвещает тайные или необычные отношения. Если поцелуй был украдкой и коротко страстно, сон снится к тайному роману или отношениям, которые женщина вынуждена будет постоянно скрывать.

В других случаях сон снится к непродолжительным чувствам и разочарованию в мужчине. Если он украдкой целовал и оглядывался, значит, чувства его неискренни.

Поцелуй с мужчиной-родственником во сне

 • страстный поцелуй снится к новым планам и совместной деятельности;
 • если партнер был неприятен, женщина, которой приснился сон, будет втянута в сомнительную историю;
 • дружеский поцелуй снится к радостным новостям;
 • прощальный предсказывает обиду или ссору.

Толкование поцелуя с мужчиной в зависимости от места

Место поцелуя подсказывает, к прошлому относится сон или к будущему.

Вот как сонник толкует разные места и обстоятельства поцелуев:

 • целоваться в знакомых местах, видеть поцелуи, которые были в реальной жизни - к разлуке или ярким воспоминаниям. Если влюбленные в ссоре или в разлуке, видение компенсирует недостаток ласки и эротических впечатлений во сне;
 • целоваться в знакомых местах, но с другим партнером - к разрыву отношений или неожиданности;

  Большинство сонников толкуют поцелуй с мужчиной во сне в губы как разрыв в отношениях или ссоры

 • поцелуи в незнакомых или несуществующих местах снятся к ложным надеждам или неожиданности;
 • целоваться в постели, заниматься сексом - иногда буквальное предсказание. Важно запомнить партнера и место встречи;
 • поцелуй в кафе, в приглушенном освещении без свидетелей снится к новому и перспективному знакомству или тайному роману;
 • целоваться во сне при свидетелях в ресторане или на собственной свадьбе - к важному событию или тому, что тайное станет явным;
 • поцелуй на берегу моря, на курорте снится к взаимной любви;
 • целоваться в саду под деревьями - к новым планам на будущее;
 • поцелуй в доме друзей и знакомых снится к новым событиям или планам;
 • целоваться в учебном заведении или библиотеке - к переменам в личной жизни;
 • поцелуй в любом виде транспорта снится к временным и проходящим отношениям;
 • на съёмной квартире - к тайному и короткому роману;
 • поцелуи в любом тайном месте снятся к переменам в личных переживаниях, на людях - к скандалам или неприятным неожиданностям.

Толкование сна по дням недели

 • понедельник: партнер вспоминает о сновидице, сон предсказывает новую встречу или неожиданность;
 • вторник: к разлуке и неприятностям;
 • среда: к известию или неожиданной перемене обстоятельств;
 • четверг: к болезни или упадку сил;
 • пятница: к новому роману или подарку от близкого человека;
 • суббота: пустой сон;
 • воскресение: к радостному известию или гостям в доме.

Сны с поцелуем всегда имеют значение. Поэтому если сновидице пришлось целоваться во сне с красивым или неприятным мужчиной в губы - это всегда знак. Ну а точное толкование зависит от обстоятельств сновидения и впечатлений.

Оформление статьи: Владимир Великий

Видео о поцелуях во сне

К чему снятся поцелую во сне. Трактовка:

Погледајте видео: Poljubac Goce Trzan i Rase Ami G Show S09 (Може 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send