БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Боја косе за светло смеђу косу средње дужине. Модерни стилови и боје

Pin
Send
Share
Send


У модерном свету жене воле да често мењају свој имиџ. Често се то односи на фризуре. Али нису све девојке одлучиле да боју косу другачије боје. Зато је развијен поступак бојења.

Бојање косе: предности технике бојења

 • 3 Бојење на светло смеђој коси код куће: водич корак по корак
 • 4 Бојење на средњој дужини плаве косе: цена у салону
 • 5 Боја плаве косе: фотографија пре и после
 • Бојање је услуга у којој су појединачне нити обојене у различитим нијансама боја.који се разликују од основне боје за један или више тонова.

  Боја косе за светло смеђу косу средње дужине осваја све више женских навијача
  Погледајте најискренију Топ 5 оцену: Професионалне шкаре за косу

  Бојење је релативно млада процедура, која, за разлику од истицања, не гори или квари косу.. Веома је важно пажљиво одабрати само квалитативне саставе боја током процеса бојења, од њих зависи изглед косе, посебно ако је коса средње дужине. Могуће је извршити и на свијетлосмеђим и на тамним фризурама.

  Има своје предности:

  • даје сјајну фризуру;
  • ствара необичан и занимљив сјај на сунцу, неке технике вам омогућавају да учините спаљену косу;
  • употреба боја са благом композицијом која не оштећује структуру косе;
  • природност и природност косе, способност наглашавања њене сложености.

  Главна карактеристика бојења је да изгледа значајно на коси било које дужине.

  Боја за светло смеђу косу - опције за стилове

  Бојење има неколико техника вођења. Све се разликују не само по кориштеној боји, већ иу начину примјене и истицања нити.

  Беилаитс за светло смеђу косу средње дужине

  Техника бебилигхтс омогућава стварање природног ефекта спаљених праменова косе на сунцу. Нанесите само светле боје боја које сваком бринету омогућују да се претвори у плавушу.

  Техника подразумева коришћење следећих нијанси:

  • пшеница;
  • бакар;
  • голден;
  • мустард

  Праменови за бојење који наглашавају контуру лица, као и врхове косе.

  Гларе за светло смеђу косу средње дужине

  Бљесак на коси се примјењује релативно недавно. Они вам омогућују да обојите сиједу косу, као и да дате косу. Техника је другачија у томе што при обављању бојења појединачне нити не морају бити омотане у фолију.

  Популаран чланак: Модерне женске фризуре нове сезоне за средњу косу. Пхото

  Резултат је глатки прелаз са главне боје косе на лакши. Бојење се врши произвољно, одабирају се све нити.

  Обрати пажњу! Техника наношења бљештања разликује се од истицања по томе што се бојање косе на плавој коси средње дужине врши искључиво бојом која укључује пчелињи восак.

  Омбре за светло смеђу косу средње дужине

  Омбре је двобојна боја, са истезањем боје од корена косе до крајева. Светло обојен омбре на светло смеђој коси је популаран, ова фризура даје девојци спектакуларан изглед и оригиналност. Тамни тонови нису популарни, стварају ефекат тешке косе. Бојење се врши на свим праменовима, без обзира на њихову локацију.

  Свијетло смеђе косе средње дуљине

  Сомбре техника бојења има исти принцип као омбре, међутим, постоје неке нијансе:

  Боје које се користеБојење косе овом техником подразумева употребу средњих нијанси светло смеђе косе са неколико нијанси светлијих од фризуре.
  Техника применеНаношење боје на праменове је глатко, нијансе благо замењују једна другу, врхови са овом бојом постају неколико тонова светлији од корена
  Посебне карактеристикеСродно се односи на обојење појединачних нити, без примјене бојења свих увојки.

  Важно је знати! Мрачна техника не подразумева употребу танких трака од фолије. Бојење се врши благим поступком, јер се нити не загревају у фолији, тако да се добија природан резултат.

  Шамбра за косу средње дужине

  Техника шамбре је следећа:

  • обојење косе на средњој дужини свијетло смеђе косе мијеша боју, ствара пријелаз из једног тона у други;
  • додаје дубину боји;
  • ствара ефекат изгореле косе.
  Прочитајте популаран наслов чланка: Тренди фризуре за средњу косу, даје волумен.

  Шаумра се држи на врховима праменова, а бојање почиње од средине косе. Упркос томе, транзиција је природна и глатка. Осим тога, бојање се врши на појединачним нити, а не на волумену косе.

  Када се користи техника шамбра бојења, користе се 3-4 нијансе и оне се глатко трансформишу једна у другу, осим тога не треба их контрастирати.

  Балајаж за светло смеђу косу средње дужине

  Балаиазх ће олакшати врхове праменова. У овом случају, бојање се врши кроз волумен косе, а не на појединачним праменовима. Врхови се значајно разликују од коријена у пољу, захваљујући којем фризура постаје све волуминознија и примјетнија.

  Резултат је светло плава коса, која даје утисак коже која је прошарана сунцем. У исто време неће бити ефекта спаљене и оштећене косе.

  Брондировање за светло смеђу косу средње дужине

  Брондинг укључује употребу тамних нијанси у комбинацији са плавом. Резултат је игра од неколико нити, сличних у нијанси боја. Фризура је густа, пахуљаста и волуминозна.

  Код резервације се користе 3-4 бојесличне једна другој. Истовремено, оне се лако замењују. Путеви наглашавају фризуру дјевојке.

  Бојање за плаву косу код куће: водич корак по корак

  Бојање косе потребно је извести само висококвалитетну боју, а техника наношења на смеђу косу средње величине треба да буде како следи:

  1. Сликање треба да почне са задње стране главе.. Све остале нити пажљиво су осигуране укосницама на круни. Оптимална ширина траке је 5 мм.
  2. Под изабраним ланцем потребно је ставити танку траку фолије, држати траку боје, замотати је у фолију. Одвојен од необојеног дела.
  3. Афтер апплицатион један тон боје, почните користити други. На тај начин наставите са бојење до врха, истовремено осигуравајући да се нијансе замењују.
  4. Након апликације, сачекајте одређено време, обично трајање бојења је назначено у упутству за наношење боје.
  5. После времена исперите боју, нанесите балзам за косу.

  Пажња! Када се врши бојење код куће, боље је узети 2 нијансе, јер је поступак сложен, то захтијева искуство. У овом случају, резултат ће бити природнији, структура косе неће бити оштећена.

  Боја на светло смеђој коси средње дужине: цена у салону

  Бојање косе се сматра комплициранијом процедуром од бојења. Дакле, трошкови услуга су већи. У просеку, боја у кабини кошта од 2000-5000 рубаља, у зависности од сложености технике.

  Боја плаве косе: фотографија пре и после

  Поступак бојења је доста компликован, захтева прецизност и искуство.

  Пре него што почнете да бојите, потребно је да изаберете праве нијансе боје, а мора да буде високог квалитета, без штетних додатака. Да би се извршило бојење треба да буде одређени метод, који се бира на захтев девојчице.

  Боја косе за смеђу косу средње дужине:

  Модни типови боја за плаву косу у овом корисном видеу:

  Погледајте видео: Hairstyles For Long Hair Braids Black - Original Box Braids (Може 2023).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send