БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Правила фризура за жене и мушкарце са маказама и машином

Pin
Send
Share
Send


Фризура је једнако важна као и било који други дио главе. Захтева прецизну акцију и максималну концентрацију на процес. Виски се може дати било који облик: издужени, равни, трокутасти, закривљени.

Како исећи косу вискија? Потребно је провјерити ступањ вистриганииа, успоређујући дуљину и обујам длаке. Приликом сечења временске регије, узима се стандардни прибор који укључује маказе, бритву и чешаљ.

Како резати косу - виски? Да бисте почели да се опскрбите потребним сетом алата, одредите величину храмова и почните да изводите фризуру!

Како одредити величину храмова

Временска страна је најмања на глави. Универзална величина храмова су два прста спојена заједно. Стављајући средњи прст у ухо вертикално на лицу, морате да видите да ли је читава временска област затворена. Ако је у потпуности, онда то сугерише прави избор величине.

Предња ивица сљепоочница је подручје почетка раста косе у близини лица, на врху је растанак направљен са стране и одвајајући их од горње површине. Граница на леђима се одређује цртањем визуелне линије од горњег руба уха до стране дела. Оне длаке које се налазе у подручју изнад уха сматрају се стражњим дијелом главе.

Бочни темпорални регион је главни део, који је оријентисан током формирања коначне контуре косе.

Чак и ако се фризура сама по себи не разликује у извођењу посебне сложености, неопходно је да се све манипулације изврше са посебном пажњом. На крају крајева, ова зона је пресудна у формирању укупног изгледа фризуре и најуочљивија је када се гледа са стране или равно. Ово је од великог значаја за кратке фризуре, када привремени простор остаје што отворенији.

Темплес левел

Свака неправилност у храмовима одмах привлачи пажњу, остављајући утисак неуредности и немара. Раст косе за сваку особу је чисто индивидуалан, и фризура временског подручја захтијева професионални приступ мајстора.

Погледајте најискренију Топ 5 оцену: Професионалне шкаре за косу

Правац раста косе може бити било који, а зона почетка раста косе је такође на различитим нивоима. Идеални ниво се разматра ако зона почетка раста косе одговара области зигоматичног лука. Када је ниво превисок или пренизак, фризери обликују фризуру како би добили савршене пропорције користећи коврџе или равнање.

Како држати маказе

За мајстора је згодније када су чешаљ и маказе у једној руци. Да бисте то урадили, палац се налази изван маказа, а прстен - унутар. Тако се испоставља да су саме маказе притиснуте у средиште длана.

Иста рука раздваја потребну косу косе од темпоралног региона и спаја се између кажипрста. Постављањем чешља у другу руку, можете измерити дужину траке. Помоћу лијеве руке формира се прамен и ступањ његове напетости, а десна рука је шкарама.

Машина за фризуру

Да бисте постигли очекивани резултат, морате следити једноставна правила. Цлиппер лагано притисне главу. Унапред, коса на сљепоочницама је пријављена у различитим смјеровима. Кретање се обавља равномерно без примене силе и притиска.

Мало прелазећи у област крунице, млазница је промењена на дужу. По завршетку рада са овим делом, завршни рад се врши са писаћом машином у врату и подручју иза ушију.

Без млазнице, машина се пажљиво креће дуж ивице фризуре од врха до дна, дајући фризури коначни изглед.

Женска фризура

Да би се длака на сљепоочницама правилно подшишала (тј. Обрезала темпорални дио), потребно је да лагано навлажите косу.

Од почетка раста косе до потиљка у центру, главни дио косе вертикално одваја главни дио и убоди га клемама. Коса која остаје у темпоралном делу, чешљана са покретима светлости усмерена надоле. Дужине, праменови на сљепоочницама требају бити једнаки дужини косе на круни.

Одвојивши прамен од главног дела, потребно га је поставити вертикално према доле и лагано притиснути ивицу длана до главе да се одсече потребна дужина. Таква фиксација помаже да се избегне клизање нити маказама током рада. Затим се формира жељена запремина и остави се жељена дужина.

Популаран чланак: Модерне женске фризуре нове сезоне за средњу косу. Пхото

Ако је длака на сљепоочницама врло густа, стањивање се врши специјалним маказама разређивањем нити. Они пажљиво скраћују и испружују темпоралну регију, а након сваког комада, врши се поређење десног и лијевог храма како би их се увјерило у исто и волумен. Поновите све док не добијете жељену дебљину и облик.

Мушка фризура

Код класичне мушке фризуре потребно је лагано навлажити косу и затим их поделити у зоне. Почевши од десне стране, раздвојена је дијагонално паралелно са линијом косе. Раздвајајући мали део, угао се реже према лицу. Раздвојена граница. Храм би требао бити раван.

Даље, израдом хоризонталног раздвајања, раздвојена је мала прамен у темпоралној регији и повучена у страну. Под углом од 90 степени је раван рез. Тако се десна и лева страна обрезују.

Коса која расте испод границе границе је благо обријана. Да бисте то урадили пажљиво, морате мало затегнути кожу пре него што почнете да се бријете. Да бисте избегли посјекотине, морате пажљиво погледати положај угла бријача до коже., обављајући јасне покрете од врха до дна.

Прочитајте популаран наслов чланка: Тренди фризуре за средњу косу, даје волумен.

Како резати косу на сљепоочницама кратком фризуром:

Правила за машину за резање косе:

Погледајте видео: Škola za muškog frizera (Јун 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send