БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Микродермали - шта је то, како се ради, инсталација на лице, врат. Фотографија, видео

Pin
Send
Share
Send


Све већи број људи који желе да побољшају и украси своја тела, дао је замах развоју нових различитих техника у том правцу, једна од њих су микродермали. Шта је то и како се они разликују, на пример, од концепта класичног пиерцинга, морате разумети.

Шта су микродермали и каква структура имају - познати су искусним продорним мајсторима.

Микродермали - шта је то?

 • 4 Микродермално: како то урадити
  • 4.1 Микродермали на врату
  • 4.2 Микродермали на кључној кости
  • 4.3 Микродермално лице
  • 4.4 Микродермал на руци
  • 4.5 Микродермално на прсту
  • 4.6 Микродермал на стомаку
  • 4.7 Микродермали на јагодицама
 • 5 Микродермално: да ли је болно урадити процедуру
 • 6 Микродермал: брига након захвата
 • Микродермални: последице и могуће компликације
 • 8 Колико су микродермали где се могу направити
 • Микродермали су модеран, планарни тип пиерцинга за интрадермалну микроимплантацију.

  Кроз мали рез, танак и мали (око 4 мм по 0,3 мм), обично титанијум, плоча (која се назива и сидро) са једном или више рупа, кроз које ће расти кожно ткиво, ставља се у слој клице коже.

  Други део овог дизајна је шипка са навојем, она остаје напољу и служи за причвршћивање украсних делова који се могу скидати и који се називају омот.

  Предности и недостаци микродермалног пиерцинга

  Микродермал, за разлику од обичних пиерцинга, има неколико главних предности:

  Међу љубитељима украшавања тела, микродермали постају све популарнији. Шта је то - редовни пиерцинг или нешто ново? Овај чланак ће вам помоћи да то схватите.
  • прво, то се може урадити и на традиционалним деловима за пирсинг и где је кожа изложена привременим, али тешким деформацијама, угануцима, на покретним деловима где постоји опасност од хватања накита на одећи - у том смислу, дизајн је безбедан и удобан;
  • друго, главно исцељење се одвија прилично брзо, и временом постаје могуће променити ознаке по вољи и расположењу.

  Постоје и контраиндикације за употребу микродермала. Због помераног центра гравитације, Ови производи се не препоручују да се имплантирају један близу другог.Такође је непрактично инсталирати их на оне делове тела који имају танку кожу или на местима близу коштаног ткива.

  Постоји још једна нијанса, у неким случајевима, након потпуног уклањања микродермала, на кожи може остати мали знак или мали ожиљак.

  Прочитајте популарни наслов чланка: Продужетак гел ноктију код куће за почетнике корак по корак.

  Варање на микродермалима: типови

  Мода и жеља да се изрази створили су разне варања. Највише препоручени облици су равне фигуре, дискови и кабахони. - фасетирани племенити или полудраго камење не веће од 3-6 мм.

  То се објашњава чињеницом да се максимална равна декорација неће држати за косу или одећу и тиме поново озлиједити кожу око имплантиране плоче. Модерна индустрија бодимодификације нуди варање за сваки укус и буџет.

  Микродермално злато

  Показивање одређеног богатства може бити само од злата и може имати неку врсту уметка.

  За оне који желе да покажу своју сингуларност и особитост - микродермално са дијамантом

  Микродермално са дијамантом

  Амбициозан прибор који добро изгледа свуда, кап чисте воде у 0.11-0.13 карата, пречника 3-4 мм. Обично се шљунак ставља у златни кревет. Такав микродермал је украс који омогућава да се осети његова јединственост.

  Микродермални рогови

  Украси "рогови" се односе на трансдермално, али Мајстори верују да су то исти микродермали, само у бази су већи од својих другова.

  Осим тога, они могу издржати одређено оптерећење и намијењени су у већини случајева за уградњу у фронтални дио главе, гдје мршава кожа и непосредна близина костију лобање подразумијевају одређене ризике и потребу да поступак проводи искусни стручњак.

  Избор микродермала је веома разнолик.

  Микродермално: друге декорације

  Поред класичних дискова, лопти и кабашона, постоје микродермали у облику звезда, срца, крстова, имитација чавала или чепова, шиљака, привјесака, па чак и целих композиција малих каменчића или обојеног биопласта.

  Релативно гломазан, коврчави или истакнути накит се не препоручује за свакодневну употребу., боље их је носити "на излазу".

  Микродермално: како то урадити

  Није тајна за продорне мајсторе да су микродермали хировити и да је то украс који захтева посебан стерилни приступ. За почетак, радни алати и сам дизајн су дезинфиковани, кожа посетиоца је третирана антисептиком.

  Помоћу ударца - посебног кружног скалпела - у кожи се прави мали рез, а затим се у његовом растућем слоју праве резови који одговарају величини плоче-сидра.

  Важно је да господар правилно постави плочу од првог пута.као добро важан је материјал од којег је направљена сама плочапожељно је да је титанијум АСТМ Ф-136, по правилу, не изазива алергијске реакције и да није у сукобу са лимфом.

  С обзиром на чињеницу да постоји много могућности за лоцирање микродермала на телу, неопходно је, у зависности од дебљине коже одређеног подручја (упоредити дебљину коже абдомена и, на пример, врата), да би се узела у обзир висина конструкције осовине.

  Завршна фаза поступка је оматање декоративног елемента на штапу и лијепљење цијеле конструкције жбуком како би се спријечило да прљавштина уђе у рану која још није зарасла.

  Приликом избора места за микродермалне имплантате, стручњаци саветују да се размотре оне области које су најмање у контакту са другим деловима тела, одећом или предметима.и, тврдећи да ће то помоћи да се избегну непотребне повреде, омогућиће да се кожа опорави без компликација.

  Микродермали на врату

  Различити микродермали изгледају веома грациозно и спектакуларно на женском врату. Најчешће се постављају одмах испод окципиталног подручја.

  Изгледа врло занимљива група накита, смјештена у облику двије стазе на бочним странама врата или нешто испод контуре косе (то је за оне који носе кратке фризуре или прикупљене косе). Али постоји минус - готово је немогуће да се сами бринете о овим производимадакле, без асистента у овом питању није довољно.

  На пример, Сваровски кристали на предњем делу врата изгледају изазовно и необично. Потребно је само запамтити да ако је неколико драгуља уграђено у једну зону, потребно је одржавати између њих између 7-8 мм.

  Микродермали на кључници

  Јединствена имитација суспензије може послужити као микродермал, смјештена у удубљењу између кључне кости. На овој локацији постоје бројне предности: погодно је да се место обради након поступка имплантације, а касније, приликом уклањања прљавштине испод фолије, могућност спајања дизајна са одећом је минимизирана.

  Али пошто је кожа тамо осетљива, процедура је праћена више непријатним боломнего, на пример, постављање микродермала на окципитално подручје.

  Изгледа добро кабашонску стазу одмах испод кључне кости.

  Микродермално на лицу

  Најтраженије подручје за раван пиерцинг је лице. Украси изгледају подједнако необично и занимљиво на образима, на челу, на јагодицама и близу ушију.

  Одаберите варати потребан стан и минијатурнитако да се не држе за косу, одећу, да удобно спавају са њима.

  Кожа лица је веома деликатна, свака, чак и мања повреда или прљавштина могу изазвати бар упалу, као максималну - одбацивање и формирање белих трагова.

  Посебну пажњу треба посветити употреби козметике, која на кожи испод украса може изазвати неугодне посљедице.

  Микродермал на руци

  Није заобишла моду за пирсинг и зону руку. Наравно, пиерцинг авиона је згоднији него обични, али, ипак, када се имплантира накит, потребно је изабрати право место - руке често и много функционалних удова, постоје стални ризици да се омота одећа, околни предмети.

  За уградњу микродермала, најудаљенији део руке сматра се најповољнијом зоном.али за стално ношење није препоручљиво користити накит великих и конвексних облика.

  Микродермално на прсту

  Најсофистициранија и најконтроверзнија декорација је микродермал на прсту, захтева сталну пажњу, пажњу и прецизност. Имитација прстена изазива власника да промени варање, бирајући различите конфигурације и величине.

  Међутим и ризици од упале су многи: чешће постоје ситуације када се пирсинг може ухватити, често је контаминиран, са нетачним ношењем може се откинути.

  Када направите микродермал на прст, морате узети у обзир природу вашег занимања и степен бриге за ношење накита.

  Микродермали на стомаку

  Трбух за микродермалну имплантацију сматра се несигурним подручјем. Декорациона плоча мора бити постављена не дубље од 5 мм на абдомен, због слоја масти, што је тешко учинити и захтијева неко искуство.

  Осим тога, декорација, будући да је главни пут под одјећом, подложна је сталном трења, на одређеним температурама, мјесто испод фолије може трунути, постоји још један ризик - да се повриједи.

  Такве проблематичне области треба пажљиво бринути да "тајна за двоје" не постане проблем. Али, с друге стране, микродермали на стомаку могу изгледати веома оригинално и секси.

  Микродермално на јагодицама

  За раван пиерцинг на јагодицама, потребно је одабрати кружне ознаке, приближно 3 мм. Варање мање величине може ићи испод коже, а варање веће величине како би се створила нелагодност док је лежање склоно.

  Микродермално: да ли је болно урадити процедуру

  Инсталација микродермала је по правилу “профитабилна”, без анестезије. Питање је колико је то болно. Дефинитивно тешко одговорити, све зависи од три фактора: места имплантације, искуства мајстора и прага бола клијента.

  Обично се цијели поступак проводи без локалне анестезије, јер стручњаци вјерују да лијек, једном у поткожном џепу за тањур, ствара ефекат мочваре и отежава брзо зацјељивање. Али не постоје правила, без изузетка, на захтев клијента, анестезија се може извршити.

  Прочитајте популарни чланак: Удобно уклањање длака дуго времена: Схугаринг код куће. Како кухати пасту и правилно направити шећерну депилацију.

  Микродермални: брига након захвата

  Да ли је микродермал утврђен или не, зависи не само од искуства мајстора, већ и од темељитости дневне обраде накита и лична хигијена:

  • Првих неколико дана ране преостале након поступка имплантације треба заштитити медицинским љепљивим фластером како би се спријечило продирање прљавштине.
  • Имплантирана структура не би требало да доживи трење на другим површинама најмање недељу дана.
  • До потпуног зарастања коже избегавати пливање у природним водама, базени, искључују излете у сауне и парне купатила. Док се туширате, обавезно пажљиво запечатите микродермални фластер.
  • Сваког дана, ујутро и увече, потребно је третирати место имплантације са посебним антисептичким средствима.можете користити Мирамистин или Хлорхексидин.

  Потребно је темељно опрати руке прије почетка микродермалног третмана и запамтити да је цијели поступак једнако потребан као и четкање и прање зуба.

  • Стручњаци препоручују да се почетне промене почињу мењати не раније од 5-6 месеци, када дође до потпуног усађивања, а кожа, поткожни "џеп" потпуно зарасте.

  Када сами мењате омот, никада га немојте радити са оштрим покретима. - само глатко, у смеру супротном од смера кретања казаљке на сату и након што је фиксно причврстио сидрену плочу прстима.

  • Периодично потребно је уклонити прљавштину која се скупља између коже и омотачатако да не изазива упалу. Ово се може урадити пажљиво чачкалицом након омекшавања прљавштине са сланом водом.

  Микродермални: последице и могуће компликације

  Упала у близини микродермала, шта је то и да ли то може бити након зарастања, мора да каже мајстор.

  Једна од најчешћих компликација након микродермала је упала коже око себе.

  Ако је уградња микродермала извршена с повредом, ако је дошло до негативне појединачне реакције тијела или слабе бриге о украсу, тада су могуће бројне посљедице:

  • запаљење може изазвати гутање козметике (креме, прах), прашине, као и дуготрајних секрета зноја, лојних жлезда;
  • трајна повреда микродермалног материјала одећом или другим предметима може изазвати проблеме, то може бити не само упала, већ и одбацивање, након чега слиједи настанак ожиљка;
  • одбацивање се може десити са ослабљеним имунолошким системом тела, како кажу "од нуле";
  • постоји ризик од мицродермал мисалигнмент, то се дешава када је конструкција у подручјима са танком кожом или када драстичан губитак тежине смањује поткожни слој масти, и равне пирсинг сагс.

  Колико су микродермали где се могу направити

  Трошкови уградње накита варирају у зависности од статуса салона, града, квалификација мајстора, дела тела у којем ће се изводити процедура. Распон цена од 1500 рубаља до 5000 и више. Посебна ставка расхода је цијена саме декорације. Као резултат, коначни износ за сваког клијента има своје.

  Уградњу микродермала (оно што већ знате) треба обавити у специјализованим продавницама од стране искусних мајстора иу стерилним условима, или у клиникама са посебно опремљеним кабинетима.

  Они који желе да направе микродермале морају да схвате шта је то и колико је напора потребно да би дуго времена задовољили домаћина и оне око себе оригиналним изгледом и квалитетним перформансама. Искусни пиерцинг мајстори препоручују вагање свих предности и мана ове декорације за било коју особу прије прве инсталације.

  Микродермали - шта је то:

  За и против пирсинга:

  Погледајте видео: Jelena Karleusa SKANDAL GOLE SLIKE, FOTO, VIDEO, LIVESTREAM DEO 1 (Август 2022).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send