ЛИЧНИ ЖИВОТ

Како промијенити живот и постати бољи! Најбоља девојка, жена, љубавница, мама

Pin
Send
Share
Send


Готово све сфере живота сваке модерне особе пуне су такмичења. Да бисте били успешни, да имате све што желите, морате стално да се побољшавате, будите бољи од других.

Често, у потрази за славом и успехом, људи заборављају да негују добар однос према свему што их окружује, и као резултат тога, „боље“ добија себичне нијансе.

Како постати најбољи! Најбоља девојка, жена, љубавница за мушкарца, мама. Како променити спољашњост, променити живот

Корисни савети у чланку помоћи ће не само да се попнете на врх каријере и личног развоја, већ и да се нађете у овом лудом ритму живота.

Како радикално променити свој живот на боље

 • 3 Како изаћи из зоне удобности
 • 4 Навике које отежавају промену живота на боље
 • 5 Како постати добра особа у души
 • 6 Молитва за Николу Чудотворца који ће промијенити живот на боље.
 • 7 Савети за психолога: како побољшати породични живот
  • 7.1 Како постати добра жена
  • 7.2 Како постати добар љубавник
  • 7.3 Како постати добра домаћица
  • 7.4 Како постати добра мајка
 • 8 Ефективни начини за развој каријере и успјех у раду.
  • 8.1 Како постати добар вођа
  • 8.2 Како постати добар адвокат, адвокат
  • 8.3 Како постати најбољи уредник сјаја
  • 8.4 Како постати добар менаџер продаје
  • 8.5 Како постати добар доктор
  • 8.6 Како постати добар психолог
  • 8.7 Како постати добар продавац
  • 8.8 Како постати добар фотограф
  • 8.9 Како постати добар учитељ
  • 8.10 Како постати добар рачуновођа
  • 8.11 Како постати добар конобар
  • 8.12 Како постати добар програмер
  • 8.13 Како постати добар реалтор
  • 8.14 Како постати добар фризер
 • За свакога није тајна да без промјена у себи немогуће је промијенити живот. Истовремено, саме промјене морају бити озбиљне и значајне, најчешће чак ни у вези са свакодневним животом. Ако не започнете процес личне промене, сви мали циљеви као што су промена посла или прелазак у други град неће донети жељени ефекат.

  Уосталом, позадина која прати особу цијело вријеме - разни проблеми и проблеми, старе везе и познанства, сав тај пртљаг који га држи на старом нивоу развоја - руши се не гори од камена на врату.

  За сваки начин да промените сопствени. Недостаје само уништење деструктивних навика, други покушавају да уклоне све оне особине које их спречавају да постану самоувереније, независније, јаче.

  Међутим, како ће се особа променити, није важно, главна ствар је да његова жеља заиста припада њему, а он је искрен у њему. Тада и само тада он може наћи склад са самим собом и предузети први корак ка новом, радикално промењеном животу.

  Дефиниција животних вредности ће помоћи да се направи први корак ка променама у унутрашњем свету

  Психолози апсолутно саветују свакога, чак и ако се то питање никада није појавило пред особом, а он већ има формиран начин стварања новог себе, да пише (да пише, а не оставља у глави) конкретан план. Тезе наведене у наставку помоћи ће у његовој припреми.

  Потребно је да поставите себи питање, анализирате одговор и напишете га на папиру:

  1. Прво и најважнијеСве што треба да запамтите је да ће процес који одузима време чекати унапред, и сасвим је могуће да ће се план који је написан сада променити.
  2. Други је дефиниција вредности. У животу човека увек постоји нешто што му је важније од било чега другог на свету. Без јасне идеје о томе шта је то, не, ни најмања промена у себи није могућа.Вриједности ће вам помоћи да схватите себе, јер прије тога особа не би могла посумњати да је за њега изузетно важно да остане добар родитељ. А онда се поставља питање, да ли је вредно, на пример, да седнемо са посла на послу када постоји породица, а они су лудо досадни?
  3. Треће - дефиниција сопства. Психолози кажу да многи људи имају предрасуде о томе ко су и за шта су способни, формирају се у раном детињству. Када човек схвати шта мисли о себи, наћи ће оне ставове који га узнемиравају и одбацити их како би постали другачији. На пример, у детињству је био инспирисан идејом да није довољно добар да би био најбољи. Након тога, он више никада није могао да постигне ништа више, јер га је ово мишљење ископавало сваки пут кад је желио нешто одлучити. Пошто је одбио ову инсталацију, он ће почети да делује као што је одувек желео, а не онако како је једном био програмиран.
  4. Четврто је проучавање понашања. Анализа реакција на различите ситуације ће вам помоћи да схватите да ли се унутрашње поставке слажу са правом верзијом себе, која се појављује пред другим људима из дана у дан. Проучавање акција помоћи ће у идентификацији могућих подручја у којима се одвија процес самоусавршавања.
  5. Пето - одређивање пута за развој. Шта тачно треба да се промени у себи, како се треба понашати? Шта је генерално уграђено у овај концепт? У овој фази, сврха формирања новог бића треба да буде конкретна. Међутим, мора имати разумну форму. Интроверт никада од првог пута неће присуствовати забавама, осећајући се удобно. Егоиста никада неће одмах почети да обраћа пажњу на забринутост других. Важно је размишљати о остваривим циљевима и слиједити их, а не космичком брзином да би се у овој фази тежило ка недостижном идеалу.
  6. Шести је постављање циљева. Потребно их је фиксирати на папиру тако да је њихов текст увек испред очију. Неки психолози свакодневно саветују да дневници одржавају своје циљеве - тако да можете пратити цео процес трансформације. Тамо се апсолутно може све написати - све ситуације које се појављују у животу, реакције на њих, рефлексија (како сте иначе могли да поступите).
  7. Седма тачка нераскидиво повезан са претходним.Током постављања циља Важно је да правилно формулишете своју смерницу.

   Важно је да правилно формулишете своју смерницу. Психолошке студије доказују да позитиван став (оно што особа намерава да уради) омогућава да брзо постигнете жељени циљ. Негативно (оно што је особа или оно што престаје да ради), заузврат, често врши притисак на особу, чини да се осјећа кривим за оно што је некада био оно што није. На пример, ако особа треба да постане отворенија, онда не би требало да пише "Желим да престанем да будем некомуникативан". Напротив, његов циљ би требао бити "ја ћу комуницирати са људима што је више могуће".

  8. Осми - тражити инспирацију. Промене у животу су тешке, тако да вам понекад треба извор снаге, који ће вам помоћи да напредујете у тешким периодима. То могу бити познате личности, хероји књига или филмова, блиски људи. Али важно је не само да се фокусирате на узор, већ морате да разумете како је он постао такав. То је оно што ће помоћи да се постигне успех на свој, апсолутно јединствен начин, а не само пратећи туђе славе.

  Како да променим данас, одакле почети

  Да бисте постали бољи, можете почети да делујете данас. Само требате направити мале кораке на овом путу.

  Важни кораци на путу ка успјеху:

  1. Означите малу победу. Чак и ако је ово само завршено везење - то је разлог за радост. На крају се испоставило да је урадио нешто што није дуго функционисало!
  2. Анализирајте прошли дан и дати му рејтинг. Шта се данас догодило? Одговор на ово питање ће мотивисати током путовања.

   Евалуација прошлог дана за постизање циља

  3. До спорта. Није потребно уписати се у спортску секцију, можете само радити вјежбе. Истраживања показују да вежбање има позитиван ефекат на тело, чиме се ствара снага воље да се постигне жељено. Довољно је направити навику чучања или савијања неколико пута дневно, а резултат неће дуго трајати.
  4. Уради оно што је дуго тражио. Промене за боље почињу са постизањем тајних снова. Психолозима се саветује да предузму први корак ка њиховом сну, не одлажући га за касније. Само почни и биће тешко зауставити се.

  5 питања која требате сами одговорити

  1. "Да ли сам тачно поставио циљеве?"
  2. "Да ли мислим позитивно?"
  3. "Како се осјећам због тешкоћа?"
  4. "Шта ја радим да бих био бољи?"
  5. "Шта ми може помоћи да постигнем свој циљ?"

  Како изаћи из зоне удобности

  Концепт “зоне удобности” подразумијева погодан ритам живота за особу: он зна како ће ријешити одређене проблеме него што ће сутра, што ће припремити за вечеру.

  Извана се може чинити да је ово добро стање када је особа задовољна свиме, али таква рутина не дозвољава да се виде могућности које му недостају.

  Психолози правилно процењују зону удобности као имагинарно идеално место. У ствари, ово је страшна замка, чији је екстремни степен деградација појединца

  Али не бојте се. Само треба да нађете снаге да урадите нешто ново:

  1. Промените дневну рутину. Сваки дан иде истим путем: устајање, прање, доручак, одлазак на посао или учење уобичајеним путем, рад / учење директно, пауза за ручак у кафетерији или у оближњем кафићу, рад на послу, учење, одлазак кући, кућни послови, спавање. А шта ако мало промијените све? Устани мало раније него обично, ради вежбе? Идите на другу страну, вечерајте на другом месту, уместо уобичајеног реда вечерњих послова, изведите их у другачијем низу? Изгледа да је тако једноставно и тако мало, али нове емоције ће потакнути рутински живот и дати снагу већим остварењима.
  2. Промена окружења. Исти људи око нас су такође рутина, али не морају да се одрекну својих уобичајених веза и почну све од нуле. Можете се уписати у клуб - на пример, курсеви дизајна или теретана. Постаће нови људи и нова познанства која, такође, могу постати инспиративни потицај на путу до новог.
  3. Спонтана вожња. Мала путовања су такодје потрес. Чак и ако пут није даље од сусједног града. Током путовања, особа може имати нове мисли и идеје, које онда могу бити основа његове нове верзије.
  4. Ширење граница уобичајених активности. Зашто не бисте урадили нешто што до сада није била главна одговорност? Заиста, без покушаја да се покуша, никада није потпуно познато да ли постоје способности за то. Можда ће ово искуство помоћи особи да напредује професионално.
  5. Експерименти са изгледом. Екстерна надоградња утиче на унутрашњу, тако да чак и промјене у ормару могу претворити живот у главу. А ако промене утичу на косу или нову шминку ...

  Навике које ометају живот мијењају се на боље

  Прва ствар коју треба учинити је одустати од лоших навика. Али они не могу увек бити штетни само физички.

  Наравно, не постоји ништа добро у пушењу или грицкању ноктију, али постоје и друге навике које негативно утичу на духовно стање. Они су ти који ометају кардиналне промјене, прије свега, навика је стално тражити одобрење извана. Зашто?

  Неизвесност у себи? Ова навика изазива да не радимо оно што желите, већ оно што хвале.

  Изаберите специјалност која ће тада бити тражена, потражите хобије који ће изгледати добро у резимеу. Да ли је вриједно покушати задовољити све и покушати бити попут колача, ако прије или касније нетко још увијек има "алергију"?

  Друга лоша навика је навика да се све препусти случају. Не, наравно, нада је добра, али само до времена када вас навика да се надате најбољем, присиљава вас да све испустите и кренете у ток. Да бисте постали најбоља верзија себе, морате радити на себи. То је једини начин да се постигне успех.

  Следећа навика је навика упоређивања са другима. Одбијање ове навике ће вам помоћи да схватите да не морате постати бољи од свих, јер је свака особа јединствена. Стално упоређивање са неким успешнијим значи непоштовање себе.

  Навика манипулисања другима да би постигла своје циљеве доводи до чињенице да је особа разочарана у себе и не вјерује у своју снагу.

  Навика да манипулише другима да би постигла своје циљеве

  Одбијање самосталних акција доводи до деградације, јер особа која је руком довела до жељеног, није ништа научила

  Уместо тога, боље је да покушате да пронађете свој пут до циља, током којег можете да растете и морално и физички.

  Како постати добра особа у души

  Могуће је да је за некога свет у потпуности састављен од егоиста, злих и незахвалних људи, подлаца и лажова, али то није тако. Нема ни лоших ни добрих људи, само су све лоше особине маска, одбрамбена реакција оних који носе исте.

  Анд да би избегао такву лицемерност, не треба ти много:

  1. Поштовање. Многи у очима других су најбољи на свијету, једноставно показујући поштовање према другим људима. Зашто? Какве год "негативне" квалитете једноставно нису компатибилне с поштовањем према другима.
  2. Златно правило је "радити оно што желите са собом." Ово правило заиста функционише, колико год банално звучало.
  3. Способност слушања, слушања и разумијевања. Манифестација пажње и саосећања према другима чини особу добром.
  4. Достојан прихватање критике. Разумна критика је увек подстицај за даљи развој, и нема смисла да се вређа празним речима.

  Молитва за Николу Чудотворца који ће промијенити живот на боље.

  Савет психолога: како побољшати породични живот

  Ако постоји потреба да се нешто промени у породици, онда је то вредност. Ово ће послужити као добра основа за изградњу хармоничних односа.

  То је оно што психолози саветују да би разумели како да постанете најбољи за вољену особу:

  Како постати добра жена

  • Смањење емоционалног оптерећења у пару ће помоћи у смањењу стреса у пару. Често у души особе лежи много жалби према некоме кога сматра најближим. Ове притужбе се накупљају већ дуже вријеме и резултирају великим сукобима и сукобима. Смањење негативне топлоте ће довести до изградње породичне среће.
  • Пажња на себе. Стално враћање на страну супружника може довести жену у такво стање да престаје да изгледа лепо и свеже. Заједно са нестајањем изгледа, умором, недостатком жеље да се било шта учини, претвара све послове у низ тешких задатака. За додељивање мало времена сваки дан за себе ће помоћи његовој жени не само да се трансформише и направи паузу од свакодневне рутине, већ и да скрене пажњу са свог вољеног мужа другим објектима. То ће понекад дати толико потребну слободу у односу.
  • Брига и мотивација вашег човека. Понекад проблеми у породици произлазе из чињенице да жена, довољно дуго знајући свог супружника, престаје да верује у њега, заборављајући колико је то важно. Мало вере у снагу вашег партнера ће му помоћи да нађе снагу за остварење.

  Како постати добра љубавница

  1. Како постати најбољи за свог мужа у кревету? Наравно, када жена зна све своје жеље и када је спремна да их испуни.
  2. За многе мушкарце, разлика у односу са супругом и његовом љубавницом је у томе што је за њега овај сусрет прави одмор. Дакле, шта спречава његову жену да опази интимност са човеком тако ведро и радосно да жели да се враћа свом вољеном изнова и изнова?

   Добра жена увијек спремно одговара на жеље свог мужа.

  3. Човек треба да се осећа одлично, и његова жена треба да му да тај осећај.
  4. Стварање атмосфере је такође важно. Стога, идеална жена и љубавник у једној боци знају како то да ураде.
  5. Спремност за експерименте. Ако муж има сексуално неостварене фантазије, жена треба да помогне у њиховој примени, тако да супружник нема ни помисао да тражи некога са стране.

  Како постати добра домаћица

  Да бисте постали добра домаћица, прво морате да не оставите свог човека гладним. Укусна храна за било коју особу је важна и пријатна, па не ускратите супрузи задовољства. Овде је главно да не ударамо експерименте - не сви људи воле егзотична јела.

  Важна вјештина добре домаћице је створити удобност у кући. Важно је имати на уму лични простор сваког члана породице.

  Чишћење не би требало у потпуности да поремети "ред" мушке радне површине, поготово ако се бави неким хобијем.

  Правилна расподјела трошкова је такођер важна. То ће уштедети новац на било којим другим инвестицијама, било да се ради о куповини нове машине за прање веша или редовној сезонској куповини.

  Како постати добра мајка

  Добра мајка би требала бити добра у свему. У њему је виталност и стрпљење (челични живци су у рукама у различитим ситуацијама од хистеричне дјеце до покушаја да се некога увриједи), она је у стању да подржи и цијени своје дијете, док га ограничава и едукује у оним тренуцима када нешто учини тако

  Мама није само васпитачица и учитељица, већ и одлична куварица и добра домаћица. Также она умна и образована, чтобы суметь ответить на тысячи "почемучек" своего ребенка. Помимо всего прочего хорошая мама не отдает себя детям целиком, у нее тоже есть свои мечты и увлечения - только такую маму обожают дети и уважает супруг.

  Действенные способы для карьерного роста и успеха в работе

  Если рост в карьерном плане является ключевым понятием в развитии, то необходимо понимать, что для каждой профессии путь по профессиональному саморазвитию сильно отличается.

  Вот некоторые способы, которые помогут вырасти в следующих профессиях:

  Как стать хорошим руководителем

  1. Выполнение своих прямых обязанностей. Несмотря на то, что руководитель выше остальных по статусу, это не должно значит, что у него есть право не соблюдать режим работы, заниматься чем-то своим, перекладывать свои обязанности на подчиненных.
  2. Умение ценить своих сотрудников. Успех - это совокупность усилий каждого человека в команде. Поэтому каждый заслуживает поощрения, даже на словах.
  3. Умение организовывать работу. Руководитель должен направить всех подчиненных в правильное русло, иначе работа застопорится. Поэтому важно вырабатывать такой навык, как планирование всей деятельности.
  4. Желание совершенствовать свои умения. Темп современной жизни настолько быстрый, что знания о чем-то меняются практически каждый год. Хороший руководитель должен улучшать свои навыки, чтобы не попасть потом в неловкое положение.

  Как стать хорошим юристом, адвокатом

  Хороший юрист или адвокат - это человек, знающий все нормативные документы. Поэтому специалиста данной профессии отличает хорошая память.

  Также важно быть в курсе, поскольку сейчас вносится множество поправок к законам, из-за чего студент-первокурсник часто знает ситуацию лучше, чем практикующий юрист.

  Полезно иметь способность мыслить систематически, чтобы уметь быстро адаптироваться к условиям постоянно изменяющейся действительности

  Еще одна полезная черта у адвокатов - грамотная и хорошо поставленная речь. Ораторское мастерство является ключевым умением. Также полезно развивать системное мнение, чтобы уметь быстро реагировать на изменения.

  Как стать лучшим редактором глянца

  Лучший редактор глянцевого журнала:

  • Владеет управленческими навыками. Необходимо составить план номера, согласовать его со спонсорами, распределить работу между журналистами и собрать все в один выпуск.
  • Имеет творческие навыки. С одной стороны это кажется бесполезным, но ведь всегда могут возникнуть ситуации, когда кто-то что-то не успел, не сделал или сделал недостаточно качественно. Редактору иногда приходится дописывать, дорабатывать и даже писать с нуля тексты, сочинять темы для номеров, придумывать идеи для фотосессий.
  • Умение контролировать процесс. Задерживать выпуск журнала категорически запрещено, а это значит, что редактор должен своевременно раздать работу, собрать ее, вычитать, передать верстальщику, забрать готовый номер и передать его в типографию до дедлайна.

  Как стать хорошим менеджером по продажам

  Хороший менеджер по продажам имеет поставленную речь, которая убедит покупателя приобрести товар. Он разбирается в процессе производства товара, чтобы суметь дать ответы на все возникающие вопросы. Это прекрасный и честный советчик, способный дать именно то, что нужно покупателю.

  Как стать хорошим врачом

  1. Образованность. Плохо осведомленному в своей области врачу никогда не стать хорошим специалистом.
  2. Умение слушать и сопереживать пациенту. Больные хотят выговориться, поэтому данное качество пойдет доктору только в плюс.
  3. Серьезное отношение. Иногда пациенты очень ранимы, и чувство юмора у врача будет немного не к месту.
  4. Пациент должен узнать от врача все о своей болезни, и умение преподнести даже самую плохую новость так, чтобы у больного не опустились руки - важный навык.
  5. Забота о здоровье также поднимет врача в глазах пациента.

  Как стать хорошим психологом

  Часто психологией начинают заниматься, потому что хотят разобраться в себе. Определить мотивацию в этом занятии очень важно, поскольку это станет ориентиром в дальнейшем развитии.

  Хорошего психолога отличают три характеристики: интеллект, профессионализм и здоровье. Недостаточно просто слушать и сопереживать людям. Это, безусловно, важно, но намного важнее разбираться в чужих проблемах и находить пути их решения.

  Этому очень помогут хорошая память, четкое мышление и трудолюбие. Также нужно помнить, что работа психологом связана с большими физическими и моральными нагрузками, поэтому важно сразу приучить себя к ведению здорового образа жизни, чтобы иметь крепкое здоровье.

  Как стать хорошим продавцом

  1. Хороший продавец относится к каждому клиенту как к личности. Нет похожих друг на друга покупателей, и к каждому нужен свой подход. Хороший продавец знает, как его найти.
  2. Хороший продавец умеет тактично и естественно развеять все сомнения покупателя.
  3. Также хороший продавец честен - в будущем это качество всегда привлекает других клиентов.
  4. Полезно изредка поощрять покупателей маленькими подарками или бесплатными образцами. Хороший продавец знает, что это поможет установлению доверительных отношений между клиентом и компанией без открытого намека купить что-нибудь.
  5. Хороший продавец заботится о клиентах и поэтому тщательно упаковывает товар как с точки зрения безопасности для продукта, так и с эстетической точки зрения.

  Как стать хорошим фотографом

  Прежде всего, для того, чтобы стать хорошим фотографом, необходимо приобрести соответствующие знания и навыки. Изучать теорию можно как самостоятельно, так и на специальных курсах.

  Далее - практика. Как можно больше практики. Чем больше практикуется фотограф, тем интереснее и качественнее у него выходят фотографии.

  Но самое важное, это поиск себя. Сейчас существует множество фотографов, много идей было отснято, поэтому важно найти свой уникальный стиль, который выразит индивидуальность.

  Как стать хорошим учителем

  Хороший учитель умеет управлять классом. Кто-то делает это благодаря своему авторитету, кто-то просто устанавливает рамки, нарушение которых грозит наказанием.

  Также хороший учитель заранее планирует урок: что за материал будет входить, какие задания дать классу, какое задание будет задано в качестве домашней работы.

  Хороший учитель не ориентируется на мнения об учениках, он ставит оценки справедливо и непредвзято

  Он всегда уверен в том, что каждый ученик слышит и понимает его. Он верит в своих студентов и в то, что они всего смогут достичь.

  Как стать хорошим бухгалтером

  Хороший бухгалтер - это ответственный, внимательный и терпеливый человек. Он пунктуален и щепетилен, умеет логически мыслить и обладает усидчивостью.

  Он внимателен к цифрам, умеет качественно вести всю документацию и верно рассчитывать положенные отчисления каждому сотруднику. Он хорошо знает все правила и законы, способен проанализировать экономическое положение компании.

  Также он должен быть уверенным пользователем компьютера, поскольку большая часть расчетов сейчас проводится в специальных программах.

  Как стать хорошим официантом

  • Официант должен иметь хорошую память. Нужно уметь ориентироваться в зале, чтобы не путаться между людьми, которым предназначен заказ.
  • Будет полезно завести дружбу с поварами, чтобы наладить отношения в новом коллективе. Этому может поспособствовать взятие на себя грязной работы, например, по очистке тарелок.
  • Важно быть внимательным к клиентам. Это не только поможет стать лучшим, но также повысит заработок посредством чаевых.

   Хороший официант - внимательный официант

  • По возможности нужно стараться в свободное время выполнять второстепенную работу - расстановка салфеток, наполнение кофе-машин и формочек для льда. Все это поможет выработать образ идеального работника в глазах окружающих.

  Как стать хорошим программистом

  1. Знание основ. Это главный ключ к успеху, причем, не только в данной специальности.
  2. Понимание процесса работы кода. Это отличает хорошего программиста от остальных.
  3. Общение с другими программистами. Одна голова - хорошо, а форум программистов, где можно научить других и научиться самому - лучше.
  4. Простота в кодах. Не обязательно показывать всем свои умения в написании длинных и сложных программ, достаточно, чтобы она была простой, логичной и, что немало важно, работающей.

  Как стать хорошим риэлтором

  У хорошего агента по недвижимости всегда под рукой база всех квартир компании с характеристиками. Это позволяет ему не потерять клиента, не отпустить его к конкурентам, а продать именно ту квартиру, что есть у него в списке.

  Более того, риэлтор - это всегда хороший психолог, который прислушивается к пожеланиям клиента и иногда влияет на их трансформацию в удобную для себя сторону. Хороший риэлтор не скупится на рекламные компании, поскольку именно они являются основным способом привлечения клиентов.

  Как стать хорошим парикмахером

  • Чтобы стать хорошим парикмахером, нужно учиться у лучшего из лучших. В идеале это даже не курсы, а непосредственное ученичество у мастера.
  • Стремление к творчеству немаловажно, поскольку течения моды изменяются практически ежедневно, и хороший парикмахер обязан следить за новыми моделями стрижек, причесок и окрашиваний.
  • Хороший парикмахер всегда общается с клиентами. Для многих салон - это своеобразное место отдыха, и, чтобы не потерять клиентов, парикмахер должен помочь им расслабиться.
  • Уверенность в себе и в своих решениях очень важна. Парикмахер должен точно знать и чувствовать, какая из моделей подойдет клиенту, а какая - нет. При этом он обязан объяснить, почему этот выбор не очень удаче, и предложить альтернативу, которая придется клиенту по душе.

  Отказаться от "старого себя" на пути к новой жизни - это нелегко, но возможно. Важно помнить, чтобы быть лучше завтра, нужно работать над собой уже сегодня!

  Сильная мотивация для изменения своего внутреннего мира:

  Как стать лучшей девушкой, женой, любовницей для мужчины, мамой. Как измениться внешне, изменить свою жизнь:

  Изменить жизнь, исключив вредные привычки:

  Погледајте видео: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the . Lost (Јун 2023).

  Загрузка...

  Pin
  Send
  Share
  Send