ПОРОДИЦА И КУЋА

Да ли је трудноћа пожељна или не?

Pin
Send
Share
Send


Жене то кажу трудноћа је две врсте - жељена и нежељена. Код нежељене трудноће, већина жена је и даље присутна, али се жељена хистерија боји да изгубе.

Они избегавају изненадне покрете, ходају пужевим темпом и одбијају да имају секс, тврдећи да би то могло нашкодити детету. Постоје два потпуно различита типа проблема: ментална и физиолошка. Почнимо са физиком. Забринути сте за ову тему - посавјетујте се са својим лијечником. Ако каже да то стварно не би требало да радиш - сазнајте зашто.

Чињеница је да код нормалне трудноће секс уопште није контраиндикован. Можда имате знакове неког стања које прети да изгуби трудноћу.

На пример, ненормално близак положај плаценте, или доктор ће нагласити да је ваша материца нешто напета.

Требало би да сазнате све о томе. Како се понашати, које лијекове узимати и што радити у одређеним случајевима.

У сваком случају, ако даје разумно објашњење зашто не би требало да имате секс,одредите колико времена вам је потребно да се уздржите од секса и да ли постоје сексуалне технике које вам нису контраиндиковане. Немојте се плашити да изгледате напаљено, ваше интересовање за ову тему је потпуно природно.

Али ако доктор не пронађе никакве абнормалности код вас и ипак вас саветује да се уздржите од секса, можда људски фактор овде игра улогу. Проверите поново да ли је све нормално и мирно игноришите његов савет.

Никад то не заборави доктори су и људиса својим комплексима, проблемима и елементарном завистом, зато никада не одбацујте аргументе здравог разума и не устручавајте се да се консултујете са другим лекаром ако сматрате да је то потребно.

Погледајте видео: как правильно пить воду для здоровья: водный баланс. полезные советы диетолога зачем пить воду (Може 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send