ЛИЧНИ ЖИВОТ

Лагање је главно оружје жене

Pin
Send
Share
Send


Лажи су одувек били женско примордијално оружје.. Вешто манипулишете ставовима о себи, не устручавајте се да лажете у корист случаја. Јеси ли ти усамљена девојка која нема никога на свету осим старије мајке? Зашто да информишете ваше колеге?

Лоше је ако сви знају да сте практично беспомоћни.

Направи себи рођака, стрица, сестрин муж, и сестра. Нико то неће проверити, али ћете оставити утисак особе повезане са неким системом који ће вас заштитити.

Тиме сте већ избачени из слике жртве. Замислите момка који брине о вама, неће вас спречити да тражите одговарајућег мушкарца у свом тиму, а можда чак и олакшате.

Мушкарци су стадо животиња, свиђају им се када постоји стална потражња за девојком. У правом тренутку, ви га само “баците” ради новог изабраног и можете чак испричати и дирљиву причу са којом је тешкоћа трпјела јаз. Знаш, боље је бити лопов него жртва.

Мушкарци такође постају жртве сексуалног узнемиравања, иу таквим случајевима су чак и тежи од жена. Ако се мушкарац жали на жену, они га сумњичаво гледају.

Мушкарци кикотују песницом: "Ево крпе! Не бих пропустио своју!" А жене су горе од тога, бацају све препирке и свађе на неко време и уједињују се како би гарантовале да ће се тај паметан човек утопити у говна. Ово је освета!

Освети се за хиљаде својих безимених сестара, које су биле стиснуте у гузице, притиснуте у лифтовима и рекле "наравно, ако сте добра девојка!" Мушкарац који је сексуално злостављан има врло мале шансе да постигне правду без губитка своје репутације.

По овом питању, жене су вјеројатно боље заштићене. Човек може изабрати праву стратегију да би избегао велике проблеме.

Погледајте видео: Джентльмены удачи (Септембар 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send