МОДА И СТИЛ

Како дефинисати свој стил?

Pin
Send
Share
Send


Постоје људи који привлаче нашу пажњу беспрекорним изгледом. Чини нам се да су савршено обучени и ми покушавамо да их копирамо. Али није све тако једноставно!

Можете да носите потпуно идентичну одећу и да погледате, благо речено, не баш добро. А Познато је да неприкладно обучени људи не верују другима. Зашто? Који је разлог? - питаш.

Све је у врсти изгледа! Свако има свој изглед, облик, карактеристике и нијансе изгледа.

Изгледати елегантноВеома је важно да пронађете свој тип боје и да га упарите.

Не само избор скале боја и облика у одећи, већ и ваша привлачност зависи од врсте боје и стила који су својствени вашем изгледу. Довољно је да одредите тип боје и стил изгледа једном у животу, јер се не мењају током читавог живота.

Боја изгледа

Појављује се подела на типове боја у зависности од боје очију, косе, тонуса коже и обухвата четири групе:

  • Суммер;
  • Аутумн;
  • Спринг;
  • Винтер

Да бисте утврдили врсту боје, ставите косу под бијели шал или шал и стојећи пред огледалом на дневном свјетлу, донесите тканину или папирне картице различитих боја на лице. Козметика на лицу не би требала бити.

Са неким цветовима, лице оживи, почиње да сија, добија јасне контуре, очи сијају, дефекти коже постају неприметни. Са различитим бојама, лице изгледа уморно, тупо, кругови испод очију су јасније видљиви, неправилности коже постају приметније. Ако боја није ваша, постоји осећај да је лице изгубљено у позадини боје, избледело и постало безлично.

Слично томе, потребно је да одредите како ваше лице реагује на топле и хладне нијансе, чиме се одређује Који тип сте - топли или хладни?. Пажљиво посматрајте како се топли и хладни тонови комбинују са бојом вашег лица.

Знајући које боје вам одговарају, можете постићи невероватне резултате - постају светлији и привлачнији. Али запамтите да правило "исправних боја" ради у шминки иу гардероби.

Сада о стилским упутствима која играју једнако важну улогу у креирању ваше слике.

Наиве романце

У модерном стилу постоји пет главних стилова:

  • озбиљан романтизам;
  • наиве романце;
  • цлассиц;
  • драма;
  • природно.

Постоје, наравно, жене и мушкарци са чисто класичним изгледом или природним, на пример, али најчешће морате посматрати мешавину стилова. Зато би требало изабрати одећу, шминку, додатну опрему, унапред одредити, чистим правцем је својствен изглед или мешавина. Комплексна слика, на пример, може комбиновати елементе три или више стилова.

Наравно, све зависи од изгледа сваке особе и одабире се појединачно.

Сваки стилски правац одликује се сопственим бојама, облицима, текстурама у одећи, прибору, коси.

Како то схватити без помоћи стручњака? Помоћи ћемо да истакнемо ваше стилске смернице и дате главне препоруке у избору гардеробе, косе и прибора у следећим публикацијама.

Желимо да будемо модерни, али да би изгледали савршено, нема потребе да слепо пратите моду, довољно да дефинишете ваш стил, који ће бити у хармонији са вашим изгледом, представљен вам по природи, и учинити вас јединственим.

Pin
Send
Share
Send