ЛИЧНИ ЖИВОТ

Женска сексуалност

Pin
Send
Share
Send


Родни континуитет и људска сексуалност имају нешто другачије основе за себе, и свакако се може рећи да је ово друго директно повезано са искуствима, због задовољења сексуалног инстинкта.

То је послужило као основа за реинкарнацију сексуалне жеље у људском смислу - лове.

Манифестације сексуалности нису само разнолике, већ се и значајно разликују у њиховој реализацији између мушкараца и жена. Често је сексуална жеља, или либидо.

Сексуална привлачност има потпуно другачију суштину, у поређењу са различитим инстинктима, као и, на пример, са осећајем глади. Човјек примјењује много снаге да не би слиједио сексуални инстинкт и стално се бори с њим.

Секс је последица изражавања либида, како код мушкараца тако и код жена.

Седуцтиве анд Романтични мушкарац увијек има значајан успјех са слабијим поломшто се тиче непосредног сексуалног односа, његови узроци су различити.

Наравно, моралност друштва и природна својства сваке поједине особе у великој мјери одређују и манифестацију мотивације сексуалног понашања.

Код жена се углавном сексуална жеља манифестује кроз сексуално узбуђење и оргазам.

Девојке често испољавају почетну фазу испољавања сексуалне жеље за мушкарцима - то је платонска љубав.

Поред тога, женска сексуална жеља се може поделити у два типа: сексуални либидоманифестује се као жеља за сексуалном интимношћу, и еротиц либидокоји има потребу за љубављу и њежношћу.

Формирање еротског либида директно је повезано са повећањем нивоа полних хормона који се јављају током пубертета.

Еротски либидо код здравих жена остаје скоро цијели живот.

Сексуална привлачност жена је такође мало подложна промјенама, у сваком случају, још увијек нису пронађене никакве законитости у том погледу.

Она је сасвим индивидуална и варира од свог психолошког стања.

Погледајте видео: Marina Visković - Ženska pesma Pink Music Festival 2015 (Може 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send