БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Како направити савршене обрве у зависности од типа особе

Стварање индивидуалне слике за жене је значајан посао. Понекад мала промена у изгледу драстично мења све. Облик обрва може да промени изглед, израз лица, визуелно промени старост. За то постоји индивидуална селекција облика обрва различитих типова лица.

 • Брза навигација по чланку:
 • Облик обрва
 • Облици обрва
 • Правила цртања
 • Главне тачке обрва
 • Ревиевс

Одабир савршеног облика обрва

У почетку, морате одредити који тип слике. Тип ће вам рећи шта да нагласите, на шта да се фокусирате, тако да слика постане потпуна и изражена.

Постоји неколико врста контура:

 • претти лозенге;
 • романтиц хеарт;
 • мистериозни троугао;
 • ауторитативни квадрат;
 • елегантан овал;
 • округло лице.

  У почетку, морате одредити који тип слике.

Издужено лице има издужени облик, оштру браду, високо чело, јагодице. Ширина ромбоидног лица значајно се разликује од њене дужине.

Дијамантно лице се разликује по суженом фронталном подручју у односу на јагодице. У овом случају, брада је оштра или уска, високе јагодице надопуњују ромб.

Лице у облику романтичног срца има широк фронтални дио, који се визуално разликује од дна. Таква особа има оштру или сужену браду, а линија раста косе на челу наликује срцу.

Триангуларно лице, то је "дијамант" има дужину нешто већу од њене ширине. Високе јагодице глатко у оштру браду. Трокутасти тип има овалну косу, широко чело.

Врста лица ће вам рећи шта да нагласите, на шта да се фокусирате, тако да слика постане потпуна и изражена.

Трг има средњу ширину чела, изражену тешку вилицу, широке јагодичне кости. Очи су обично велике.

Овално лице се сматра савршеним. Његова дужина превладава преко ширине, фронтална површина је једнака бради.

У округлом лицу су меке линије. Висина је једнака ширини јагодица, брада је готово непримјетна, јагодице су широке.

С обзиром на типове лица, на први поглед изгледа да ништа посебно не треба измишљати, међутим, ово мишљење је погрешно. Ако је форма исправно изабрана, онда је гарантован успех.

Постоји неколико типова лукова:

 1. Флат;
 2. Цурвед;
 3. Полукружно.

Полукружне обрве карактерише само савијање са меким угловима. Равни рубови немају углове и завоје. Закривљене обрве комбинују оштре углове и завоје.

Облик обрва различитих врста лица може се разликовати, што ће одговарати једном, то ће покварити изглед другог.

Облици обрва за различите типове лица

Погодан облик обрва издуженог лица

Издужено лице, лукови обрва могу додати ширину, која недостаје. За ово директна форма. Захваљујући јасним линијама, слика је благо заобљена.

Немојте правити лучне обрве, са овог лица ће изгледати дуже него што заправо јесте. Прави лукови - последњи цикаш моде.

Издужено лице, обрве могу додати ширину, што недостаје.

Облик обрва за ромбично лице

Дијамант захтева омекшавање контура. Потребно је визуелно смањити ширину јагодица. За ове сврхе погодан је тип класичних обрва са благим савијањем.

Важно: не можете направити равну или претјерано закривљену ивицу.

Обрве за облик срца у облику срца

Ова врста лица савршено се трансформише, скрива шиљасту браду, лучне обрве. Почетак лука као и крај мора бити на истом нивоу. Контуре рубова треба да се истичу.

Лук не мора бити висок, можете пробати ниско, али са омекшаним угловима, онда ће слика бити мало дуља.

Одабрани облици лука за различите врсте лица ће додати женственост, уклонити уочљиве контуре, променити израз лица.

Линија обрва на лицу у облику троугла треба да буде са меким завојем.

Тајанствени троугао

Линија обрва на лицу у облику троугла треба да буде са меким завојем. Треба избегавати наоштрене углове., пошто додају још већу ангуларност. Кратке обрве такође нису погодне.

Трокутасто лице не одговара равном лукуони стварају слику туге и туге. Узми плач.

Обрве за одређени квадрат

Квадратно лице треба трајно напустити танке обрве. Дебеле обрве ће створити равнотежу између облика и вилице. Ако је лук риједак, можете користити оловку или сјену.

Квадратно лице је трансформисано и допуњено женственошћу, такође са лучно обликованим обликом, главна ствар је да нема кинкова.

Власници овалних типова, постављају обрве у хоризонталној верзији, ако не и јаче подижу фрактуру.

Елегантан овал

Овални тип лица је идеалан за промену слике. Главни задатак није да наруши природну равнотежу.

Власници овалних типова, лукови за обрве су погодни у хоризонталном дизајну, ако само не значајно подижу лом. Благо заокруживање додаће женственост, а такође и мало растезање лица.

Овално лице лако поприма облик обрва у корак с временом. Треба да запамтите то широке, равне обрве повећавају слику оштрог изгледа и крутости.

Роунд фаце

Дебеле лепотице би требало да се фокусирају на визуелно цртање лица. Облик лука треба да буде шири на носу, а врхови треба да буду уски, али без појаве зареза.

Да бисте изгледали отвореније, морате имати повишен облик са благим прегибом. Колико различитих врста лица, толико облика за обрве.

Важно је запамтити: не можете направити округли облик, лучне обрве ће додатно нагласити заобљеност лица и обликовати израз изненађења.

Правила цртања за одабрани образац

Када је образац дефинисан, мора се пажљиво нацртати. За ове сврхе погодни су једноставни алати: оловка и четкица.

У почетку је потребно одредити тачке почетка, краја и прелома обрва.

Када је образац дефинисан, мора се пажљиво нацртати.

Упутства за цртање:

 1. Помоћу оштре оловке повуците горњу линију од почетка до тачке савијања, узимајући у обзир изабрани облик.
 2. Затим морате да повежете тачку савијања са крајем обрасца. Горњи део чела је нацртан. Мора се водити рачуна да линије буду пластичне и прецизне.
 3. Исто тако нацртајте доњу линију лука.

Након што је нацртани обрва спремна, треба је засјенити оловком. Нанесите ударце на крај обрве, пажљиво пређите на врх. Цртање оловке не би требало да буде сувише јасно, не притискати на њега, јер ће аркови обрва изгледати умјетно.

Крај обрва не мора бити превише засенчен, боље је да средина форме буде израженија, а почетак треба мало подвући. Употријебите круту четку како бисте засјенили потезе оловком.

То ће помоћи да се створи природност и уклоне јасне границе цртања. Завршна фаза ће бити наношење праха око лукова меком четком.

Извучени облици различитих врста лица чине природне и изражене обрве. Прелепе обрве олакшавају наношење вишка шминке на лице.

Извучени облици различитих врста лица чине природне и изражене обрве.

Цртеж обрва се може урадити уз помоћ сенки. Сенке за овај случај би требале бити боје длачица обрва, чврсте текстуре и четке с косим рубом. То ће помоћи у јасној примјени обрасца. Лук је нацртан са сенкама на исти начин као са оловком.

Према правилима професионалне шминке, боје и нијансе обрва треба комбиновати са косом.

Након вежбања са оловком и сенкама, можете обојити боје на одабрани начин. Може бити боја или кана.

Тада не морате сваки дан проводити вријеме на шминкању, а боје и боје дуго ће се фиксирати. Треба само запамтити да направите корекцију растућих длака.

Нису све жене у стању да самостално изаберу и направе прави облик, међутим, спасит ће се мајсторски салони. Својим богатим искуством и руком није било проблема у раду. Након процедуре у салону можете самостално водити рачуна о постојећем облику.

Главне тачке обрва и њихова дефиниција

Пре утврђивања главних тачака будућег облика обрве, потребно је уклонити шминку, уклонити косу, поправити их. Пажљиво испитајте себе у огледалу, визуелно покупите облик. Форме за обрве бирају тип особе.

Крило носа ће послужити као основа за одређивање главних тачака.

Крило носа ће послужити као основа за одређивање главних тачака. Стављајући оловку од тачке крила кроз унутрашњи угао ока до лука, добијате ознаку почетка будућег облика. Коса која се протеже изнад тачке према носу захтева уклањање.

Да бисте означили највишу тачку обрве, потребно је да приложите оловку од ноздрва до обрва кроз спољашњу границу зенице. Пресек оловке са луком дефинише другу тачку. Морате подићи обрву на ову ознаку, не мијењати ширину. Након ове тачке храмска форма ће бити сужена.

Одвојене длаке изнад обрва морају бити уклоњене. Од средине до краја и ивице почетка чела треба да буду на истој удаљености.

Размак између обрва не смије бити мањи од два центиметра. Ако су очи постављене близу носа, удаљеност се може смањити.

Ширина обрва не треба да се мења од почетка до тачке прекида. Коса се уклања дуж доње контуре. Коса би требала гледати у једном смјеру, не висити на различитим странама. За то постоји посебан гел за продају.

Редовним дотјеривањем обрва и трепавица производи се рицинусово уље. Резултат ће премашити сва очекивања.

На означеним тачкама, нацртан је лук са одабраним одговарајућим обликом. Облици обрва се бирају на основу различитих типова лица.

За уклањање вишка косе користе се различите методе. Поуздана и доказана метода је уклањање пинцета.

За уклањање вишка косе користе се различите методе. Поуздана и доказана метода је уклањање пинцета. Мода за обрве се мења, међутим, не треба заборавити на тип лица, старост, фризуру, густину обрва.

Пре него што извучете косу, морате темељно испарити лице и навлажити кремом. Ове процедуре ће помоћи да се олакша и олакша процес.

Након уклањања вишка косе, потребно је третирати оштећену кожу средством за дезинфекцију. Постоји метода уклањања воска која вам омогућава да уклоните чак и безбојне и невидљиве длачице.

Прелепе обрве - важан елемент женске лепоте. Са добро припремљеним обрвама, жена изгледа самопоуздано чак и без шминке. Довољно је само нагласити изглед маскаром, додати мало боје и сјаја уснама, слику од 100%.

Исправно одабран облик обрва ће сакрити све недостатке, фокусирајући се на карактеристике изгледа.

У овом видеу можете видети како да исправите своје обрве, да чујете савете о томе.

Овај видео ће вас упознати са различитим врстама обрва, помоћи ће вам да их покупите под одређеним облицима лица.

У овом видеу девојка дели корисне информације о томе како да направи лепе и исправне обрве.

Ревиевс

Погледајте видео: Jacqueline Kennedy: White House Tour - Documentary Film (Јун 2019).

Loading...