БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Када је боље да се ошишам на Месецу. Шта је сада Месец

Pin
Send
Share
Send


Месец је природни сателит наше зелене планете и један од најтајанственијих светиљки у поноћном небу.

 • Брза навигација по чланку:
 • Тајне употребе календара
 • Употреба календара
 • Како користити
 • Који дани је боље резати
 • Како месец утиче на избор косе
 • Корисни савети
 • Ревиевс

Хиљадама година људи су пажљиво пратили треперави круг и запазили специфичности утицаја не само на саму Земљу (гравитацију, изазивање плиме и осеке), већ и директан утицај на човека, његову виталну активност. Они су означили покрет за одређене временске периоде, због чега смо добили мјесечев календар заснован на промјени фазе по периодима.

У зависности од календарског циклуса, свет је видео турске и муслиманске лунарне календаре. Имајте на уму да појава првих прототипа лунарних месеци датира пре око 32 хиљаде година, што сведочи о њиховој мудрости прикупљеној током векова.

Тајне лунарног календара

С обзиром на појаву таквог календара много прије сунца, може се претпоставити да су древни људи пронашли потврду значајног утицаја не само на природне феномене, већ и на све што живи около.

Узимајући у обзир лунарне особине (тајне), установљено је да се састоји од лунарне године 254 дана, а сателит пролази око Земље за 28-30 Интересантна је чињеница, јер је таква не-стална мјесечна промјена броја дана очигледно повезана са комплексном путањом кретања у околној орбити. С друге стране, управо тај феномен чини да људско тело осети психолошку напетост и физиолошки стрес.

Поред подјеле на годишња доба и мјесеце, још увијек постоје временске празнине - фазе, четири су:

 1. Први (од 1 до 7 дана). Током овог периода, није вредно активирања, већ припрема основе за достигнућа и ваше амбициозне планове.
 2. Други (од 8 до 15 дана). У овој фази, енергија Месеца вам може дати снагу и самопоуздање да извршите ваше планове, али будите опрезни да не претјерате са стварима, појава прекомјерног умора и нервозе неће довести до ништа добро.
 3. Трећи (од 16 до 22 дана). Када се настави фаза пропадања, ваша снага се постепено смањује, сва важна питања се решавају и не могу се исправити.
 4. Четврто (од 23 до 30 дана). Лунарни круг је посвећен потпуном и недвосмисленом разуму има смисла узети у обзир обављени посао, уживати у заслуженом успјеху, али не пропустити прилику да довршите свој недовршени посао.

Важно је запамтити о критичним фазним тачкама:

 1. Нови месец - процес комбиновања Земље, Месеца, Сунца и главне особине - редоследа међусобних односа, у зависности од тога у првим данима, немогуће је посматрати Месец са наше планете, његова страна остаје неосветљена. Поријекло циклуса "таме" назива се и данима Хецате, богиње ноћи, мистерије и судбоносне судбине. Апсолутно невероватне ствари се дешавају током овог периода, али не задржавајте се на својим проблемима и страховима, већ напротив, концентришите своју пажњу на здравље телесне љуске. Гравитационо дејство свемирских објеката је толико велико да постоји губитак тежине, побољшање протока крви (притисак) и стимулише се метаболизам. Али мушкарци у новом мјесецу морају бити будни, емоционална компонента живота може пропасти. Али жене се охрабрују да се претворе у Афродиту и да се брину о својој кожи, а различити третмани за њену његу ће имати користи.
 2. Пун месец - период пуне видљивости, супротности Месеца и Сунца. На врхунцу свог раста, сателит има огроман утицај на особу, његову мождану активност, способност активирања свих животних почетака. Саветујемо вам да користите планетарну помоћ и решите проблеме који нису раније решени, чиме ћете остварити велике идеје.

Зашто користити лунарни календар

Укупна слика утицаја на људски организам зависи од неколико фактора:

 • сателитска гравитација;
  "Ебб и ток" нашег циркулацијског система значајно утиче и на стање физичког здравља и на психолошку реакцију на свијет око нас.
 • укупно кружење (фазе и ритмови Месеца);
 • индивидуални људски ритам (први дан бројања је рођендан).

Стручњаци кажу да имамо право да исправимо нашу космичку карму. И слажем се и са чињеницом да у тренутку рођења, када Сунце и Месец заузимају одређену локацију, особа је обдарена посебним цртама карактера, менталним способностима, "мјером" здравља, па чак и одређеном тјелесном структуром.

Дакле, познавање индивидуалног ритма помаже не само у животним ситуацијама да би се избјегли проблеми, већ и да би се успјело, открити особне квалитете.

Све ове карактеристике, опште, личне, узете су у обзир приликом креирања лунарних календара, посебно оне су годишње и осликане за сваки дан. Такви прикладни помоћници подстичу, објашњавају многе појаве у природном свету, штите их од нежељених болести и откривају тајне лепоте и менталног благостања.

Како користити лунарни календар за фризуре

Поред општих консултација, често смо заинтересовани за савете о томе како да постигнете одређени успех у уским областима живота - бизнису, церемонијалним догађајима (венчање) и спорту. У вези са овим лунарни календари постали су тематски а најпопуларнији међу слабијим полом су, наравно, Даили Хаирцут Диариес.

Пре него што одете у козметички салон, погледајте календар и, у почетку, одлучите о месецу промене слике.

Затим погледајте однос лунарних и календарских дана, специфично време фризуре и појаву месеца у зодијаку. Често су у таквим дневницима обезбеђени мини-савети (процене) за сваки дан, фокусирајући се на које можете направити свој избор.

Потребно је пажљиво погледати шта је Мјесец сада за резање косе, не само структура косе, већ и ваше благостање у овом тренутку овиси о његовој врсти.

Фулл Моон током фризуре - за њих ће накнадно омогућити брз раст. Опада - сада је боље промијенити структуру из конфузије у флексибилнију у инсталацији, али се припремите за чињеницу да дужина неће ускоро расти.

Неке девојке ће желети да ојачају сијалице, зауставе падове, то треба да се уради на слабијем месецу.

Који дан на Месецу је бољи за резање косе

Наравно, важно је знати шта је Мјесец сада за резање косе, међутим, значајно утјече на љепоту и стање - дан.

Повољно за стварање јединственог имиџа, ​​побољшање духовног и физичког благостања, као и финансијске ситуације биће:

 • 5 месеца дан - ће довести до повећања имовине, финансијског благостања;
 • 8 мјесеци дан - у блиској будућности, здравље ће у потпуности ојачати, дуги животни вијек и поштовање других само ће вас задовољити;
 • 11 моонс дан - ће повећати ниво интелигенције, повећати опажање, способност логичног размишљања;
 • 13 месеци дан - бит ће позитивних емоција, лијеп изглед ће једноставно бити осигуран;
 • 14 месеци дан - ваш професионални ауторитет ће брзо почети да расте, послодавац може понудити повишицу, а финансијско стање ће се повећати;
 • 19 месеца дан - обећава дуговечност;
 • 21 месец дан - ће привући просперитет, други ће сигурно пасти под твој шарм;
 • 22 месеца дан - постоји шанса да се добије додатна тежина, али то се надокнађује стицањем имовине;
 • 26 месеца дан - ваша кућа ће бити испуњена забавом и богатством;
 • 27 месеца догађаји из дана у дан постају успешни;
 • 28 месеца дан - резултирајућа слика ће бити тако добра да неће бити тешко шармирати друге.

Не планирајте путовање фризеру 9., 15., 23. и 29. "ђаволског" дана календара, како тврде астролози.

Такође, питајте шта је сада месец за резање косе, ако постоји период помрачења, чекај мало више, постоји ризик од болести и изазвати себи неке проблеме у животу.

Како месец утиче на избор косе

Поред сигурности у данима процедуре, најважнији фактор је проналажење Месеца у знаку зодијака. Директан избор косе, наравно, само за вас, али слиједите опћа правила, одабрано исправно понашање је гаранција прекрасне врсте косе и то не само.

На пример, "четвртаста зодијака ватре" (Ован, лав, Стрелац) није баш погодна за резање косе, месец ће донети више проблема него позитивне емоције. Какав диван амајлић ћете добити на крају овог периода.

"Зодиац аир куартер" (близанци, ваге, Водолија) ће дати срећу власницима дугачких коврча, ако желе да створе раскошнију фризуру, али кратке фризуре на крају периода не би требало да се ураде.

"Ватер Зодиац куартер" (рак, шкорпион, риба) није јако повољан учинак на кожу главе, покушајте пажљиво одабрати средства за његу и бојење. Фризура, наравно, ради по потреби, али са великом пажњом, дозвољено је и побољшати и погоршати личне односе. Будите сигурни да користите суперстабилне стезаљке, иначе фризура неће задржати облик.

И на крају "земаљски квартет зодијака" (бик, девица, ибек) ће бити савршено време за извођење било каквих манипулација са косом: хемијски талас, сорте обојења и ум-пухање стила.

Корисни савети

Вреди напоменути За резање косе је врло тешко одабрати повољан дан, увек ће постојати контрадикције, међутим, оно што је Месец сада у правом тренутку, вероватно ће вас само подсетити на календар.

И на крају, ево неколико савета који се препоручују за слушање:

 1. Нема потребе да правите фризуре за себе. Искусни видовњаци тврде да је у току поступка биопоље људи изједначено, и ако се мешате у тај процес, онда на тај начин "украдете" нешто своје ауре и здравља. Зато је веома непожељно то учинити!
 2. Пажљиво приступите избору специјалисте. Пре свега, треба да буде добро расположен и да се добро понаша, јер ће се његова позитивна енергија смирити на коврчама, утиче на вашу енергију. Насупрот томе, ако је господар неуобичајен, немојте очекивати ништа добро. Друго, фризер треба да буде истог пола са вама, а поштовани, стари, имају значајан утицај на личну аутономију и животну позицију.

Прелепе даме, са нашим саветима и календаром само морате да направите свој избор, када и која фризура желите да преферирате! Главна ствар је да се то уради у позитивном и одличном здрављу, онда ће резултат бити задовољавајуће одличан.

Дневни календар фризура за сваки дан:

Месечни фризуре за календар за 2018 ...

Ревиевс

Погледајте видео: Montenegrin Food Review - Eating local seafood dishes in Kotor, Montenegro (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send