БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Како направити прави облик за обрве и надокнадити обрве

Pin
Send
Share
Send


Неке жене, покушавајући пажљиво направити шминку лица, не обраћају довољно пажње на обрве, ограничавајући се само на чупање. Ово је у основи погрешно.

 • Брза навигација по чланку:
 • Облик обрва по типу
 • Савјети за стилисте
 • Како одабрати оловку
 • Технологија оловака
 • Како сликати обрве са сенкама
 • Мешовита технологија
 • Корекција облика обрва
 • Како фарбати обрве
 • Ревиевс

Људске обрве, уз експерименталну обраду, помажу у сакривању недостатака, наглашавају достојанство лица. Да бисте то урадили, морате знати технику обликовања обрва, а боље је знати како правилно обликовати и надокнадити обрве.

Идеалан облик обрва у односу на тип особе

Свако, чак и најелегантнији изглед, изгледат ће недовршено, ако обрве нису добро његоване. Стога, потребно је да ускладите своје лице са њиховим савршеним обликом.

Људске обрве, уз експерименталну обраду, помажу у сакривању недостатака, наглашавају достојанство лица.

Стилисти тврде да исправно нацртана линија обрва у вези са типом лица намеће неодољив ефекат читаве шминке. Идеалне радионице за обрве скривају недостатке лица и наглашавају њихове заслуге.

У природи постоји неколико облика лица:

 1. Роунд. Најпогодније обрве у облику лука налазе се изнад ивице шаренице ока, са јасним обрисом у лому.
 2. Растегнут. За такву особу је одговарао само директан облик густих обрва са репом испруженим у храм. Оштар завој обрве није дозвољен, такође је непожељно непотребно спуштати реп реп.
 3. Скуаре. Најбоље је да лагано заобљене, савршено положене обрве, наглашене сенкама, имају тон светлији од косе.
 4. Овал. Идеална опција била би дуга обрва, са елегантним завојем и издуженим репом, спуштеним доле. Тон оловке је светлији од тела обрва.
 5. Триангулар. Учините се заобљеним, изражајним кинком, добро развијеним обрвама, са спуштеним реповима.

  У природи постоји неколико облика лица.

Стилски савјети за стварање савршеног облика обрва

Стварајући идеалну обрву, стручњаци се ослањају на три параметра своје формације - у односу на облик лица, природу и старост особе.

До данас је популарност добила глатко заобљене, широке обрве, најближе природном обрису.

Када се бринете о обрвама, препоручљиво је да их обојите природно.постизањем индивидуалности, тек тада ће овај дио лица постати врхунац ваше шминке.

Идеалност обрва одређена је првенствено обликом лица. Њихова елегантна линија скреће пажњу на очи и довршава слику.

Брига о обрвама, пожељно је сликати их природно, тражећи индивидуалност, тек тада ће тај дио лица постати врхунац ваше шминке.

Неправилно одабрана форма ствара поремећене пропорције лица. На пример, подигнути, закривљени, танки лук изнад ока доприноси изгледу неозбиљности, која не одговара озбиљној девојци.

Обрве које су сувише спуштене до моста носа лицу додају намрштени израз који не боји девојку веселог карактера. Стога, у пракси постоји техника избора правилног облика обрва, морате се придржавати његових правила.

Прво правило

Да би се добила савршена форма обрва означене су тачке - њен почетак, највиша позиција и тачка на крају обрва. Само три исправна мјерења ће вам омогућити да не направите грешку у избору облика обрва, и даће вашем лицу јединствену оригиналност.

Друго правило

Сва три параметра почињу да се мере из ноздрва, приписујући јој прави, уски објекат (владар, оловка). Испружена равна линија испред крајњег угла ока, на сјецишту с обрвом, означава њен крај.

Све добијене тачке повезане су оловком у једну линију, која ће бити доња база обрве.

Правац кроз унутрашњи угао ока на раскрсници ће показати почетак обрве. Пролазна линија кроз ирис, на раскрсници са обрвом, рећи ће вам где треба да буде оптимална кривина за обрве и њен највиши успон.

Треће правило

Све добијене тачке повезане су оловком у једну линију, која ће бити доња база обрве. Све длаке испод означене линије су уклоњене.

Можда ће вас занимати и чланак на тему: Колико кошта кана за бојење обрва

Како одабрати квалитетну оловку за обрве

У козметологији постоји огроман арсенал алата који вам помажу да комплетирате савршено савршене обрве.

Помоћу оловке, можете дати облик, учинити их ширим, сакрити проблематична подручја, промијенити боју, бојити исправно, учинити обрве обрва свијетлим.

Оловке за обрве се разликују по многим параметрима, као што су тврдоћа, боја, сјајност, облик оштрења.

Помоћу оловке, можете дати облик, учинити их ширим, сакрити проблематична подручја, промијенити боју, бојити исправно, учинити обрве обрва свијетлим.

Тврдоћа шкриљевца ствара ефекат природности, не љушти се, не мрља кожу. Најтврђа оловка има дрвену оловку. Тврда оловка је дозвољена за производњу најфинијих потеза, грациозно пратећи обрву.

Мека, воштана оловка лако извлачи облик обрва жељене дебљине. Има недостатак, прекомерни садржај масти, распростирање, квари облик обрва.

Скала боја оловке се бира по боји косе. Тамнокосе девојке треба да користе оловку која је светлије боје од косе, а плавокоса би требало да изабере боју која је тамнија од њихових коврча.

Техника оловке (инструкција корак по корак)

Овладавање техником бојања обрва, пожељно коришћењем оловкеза пажљиво цртање длачица. Главна ствар - досљедно, с меким потезима у облику обрве, почевши од главе.

Прије бојења потребно је провести припремне поступке:

 • дати исправну форму;
 • обележите 3 тачке обрва, повезујући их у линији;
 • ставити тоник за лице или прах;
 • Направите обрве чврстом линијом преко читаве ширине или са суптилним потезима дуж раста косе, постепено дајући природан изглед.

  Овладајте техником оловке за обрве, пожељно користећи тврду оловку, за пажљиво цртање длачица.

Ова техника је погодна за сликање проблематичних подручја, а како би обрве биле што дуже и тање. Детаљна упутства за оловку за излегање и обојење могу се видети на овом линку.

Упутства корак по корак:

 1. Чистом четком чешљајте косу дуж њеног раста дуж читаве дужине, осим за почетак обрва (глава). На овом месту чешљамо длачице од дна према горе.
 2. Нанесите оштру оштру оловку на раст косе кратким, уредним потезима, почевши од главе. Потпуно обришите обрву, почевши од доње ивице, померајући се горе, и завршите на храму тање линије.
 3. Проблематична подручја, оскудне, пале длаке морају бити врло пажљиво излегале, стварајући природни узорак обрва.
 4. На крају, четком обришите обрве да бисте уклонили вишак боје.

Како сликати обрве са сенкама

За наношење сенки користите четкицу која се коси са свих страна према центру. и мат сенке које олакшавају покривање меких финих длачица и коже. Природно изгледају, стварају волумен. Доња линија обрва може се подићи за 1 милиметар, а длаке се могу повући четком.

За наношење сенки користите четкицу, косу са свих страна у средину и мат сенке, које је лакше прекрити меким финим длакама и кожом.

Упутства корак по корак:

 1. Глатке несташне длаке са четком.
 2. Лагане тонске нијансе, у боји коже, стварају доње и горње границе обрва.
 3. Држимо четкицу под углом од 45 степени, и равномерно нанесемо сенке примарне боје, пажљиво обојимо шупљине. Смјер кретања је од дна према врху.
 4. Боље је обојити средину обрва тоном који је тамнији од главног, а затим засјенити границе како би добили природан изглед.
 5. Фиксиран гелом или воском.

За маскирање назубљеног капка, доња ивица обрве је истакнута тамнијом бојом.
Очи блиске једна другој ће се удаљити ако је база обрве помазана са нијансом светлијом од њене спољашње стране. Широко постављене очи могу се визуелно приближити ако је почетак обрве интензивно обојен, све до средине.

За маскирање назубљеног капка, доња ивица обрве је истакнута тамнијом бојом.

Мешана техника: оловка плус сенка

Цртање обрва, важно је знати како их правилно обликовати и направити сјене, тако да изгледају волуметријски и мекано.

Важно је слиједити правила свјетла и сјене. Подручје почетка и краја обрва је обојено у свјетлијем тону, а површина завоја је тамнија.

Упутства корак по корак:

 1. Што је јасније могуће, повуците доњу ивицу обрве закривљеном линијом, а затим горњу без непотребних "кућа" на паузи. Оловка држи врх доле.
 2. Почевши од горње линије, оловком дуж раста длачица, избацујемо проблематична подручја, крећући се према крајњој тачки обрве, сужавајући линију до жељене границе.
 3. Четка са сјенама, понављајући боју косе, интензивно обоји прелом обрве.
 4. Фростед, свијетле сјене олакшавају контуру обрва изнад и испод.
 5. Ставимо обрве четком и гелом, фиксирамо резултат.

  Цртање обрва, важно је знати како их правилно обликовати и направити сјене, тако да изгледају волуметријски и мекано.

Корекција облика обрва

Разматра се правилна обрва, која почиње широком главом, постепено се претвара у ужи појас на месту савијања, завршавајући са танким врхом.

Подешавање вам омогућава да промените облик и дужину обрва, као и њихову боју. Промене су неопходне у случају када су обрве сувише уске или широке, када је пожељно истакнути очи, учинити их израженијим.

Током поступка можете користити све методе шминке. - ово је стањивање длаке, цртање у оловци и сликање сенкама. Све зависи од тога који је циљ постављен за вас.

Подешавање вам омогућава да промените облик и дужину обрва, као и њихову боју.

Исправљање обрва, потребно је узети у обзир следећа правила:

 1. Боље је спровести процедуру увече да би се кожа смирила.
 2. Мијењањем облика обрва лако се подешава подручје носа, чела или очију.
 3. Тачка лома утиче на перцепцију ширине лица. Лице постаје визуелно шире од ове тачке даље, и обрнуто.
 4. Удаљеност између очију се подешава дизајном базе обрва. Нагиб угла у смјеру носа визуално сужава широко постављене очи, и обрнуто се шири ако је кут уређен у нагибу од носа.
 5. Најшира точка обрва се прилагођава врсти лица, шире лице, шире обрве.
 6. Приликом подешавања боје полазна тачка је боја косе и боја шаренице.
 7. Брунетама се препоручује да боје један тон лакши од косе, плавуше - тон тамнији. Подудара се са бојом обрва у смеђокосим женама и плавокосим дјевојкама.
 8. Дебљина и облик се коригују уклањањем вишка длака, дуж доње линије или излегавањем несталих. Одозго се опоравља само угао лома и изглађује ако је сувише оштар.
Инаце, на сајту вец постоји цланак о: микрообијању обрва и његовим резултатима.

Како бојати обрве боје код куће

Када немате довољно времена или идете на одмор, или имате веома сјајне обрве, можете користити обрве боје и боје. Како правилно обликовати и направити их, размислите о сљедећем.

Када немате довољно времена или идете на одмор, или имате веома сјајне обрве, можете користити обрве боје и боје. Погледајте пример пре и после.

Одабир боје је потребно узети у обзир његов састав. Дајте предност козметици, која се састоји од природних састојака.

Држите се правила: боју боје треба узети 1-2 тоне тамније од боје косе. Прво морате припремити лице.

Упутства корак по корак:

 1. Очистите лице лосионом.
 2. Њежну крему трљамо под очима и око обрва. На подручјима покривеним кремом, морате нанијети посебан папир или комаде памука.
 3. У складу са упутствима, разриједимо боју водиковим пероксидом и добро промијешамо.
 4. Четкица јасно наноси супстанцу на обрве, не прелазећи их. Почињемо да сликамо са најширег руба раста косе, крећући се у коначном правцу.
 5. Временско бојење траје од 5 до 10 минута, зависно од интензитета жељеног тона. Тако да боја не тече, боље је да за то време заузмете лежећу позицију.
 6. Уклоните масу са сувом крпом и исперите га памучном подлошком са водом док се дискови не осликају и остане чист.
 7. Мјеста на којима је боја пала на кожу треба подмазати храњивом кремом, или обрисати памучном крпом намоченом у текућину за испирање.
  ватерпрооф масцара.

  Стварајући исправну форму, не треба да се мешате у карактеристике природе које је створила природа.

Цео поступак је веома једноставан и траје око 30 минута заједно са препаратом. Па шта 3 недеље, без шминке за обрве.

Стварајући исправну форму, не треба да се мешате у карактеристике природе које је створила природа; сјајно обојите, оштро савијте, продужите претерано, и тако даље, и деликатно подесите облик, дужину, боју обрва, наглашавајући природне лепоте. Тек тада можете добити складну, индивидуалну слику.

Из овог видеа можете научити како да направите правилан облик обрва код куће.

Овај видео ће вас упознати како обојити обрве, као и исправити их.

У овом видеу видећете како се бринути за обрве и правила за њихову корекцију.

Ревиевс

Погледајте видео: Kako napraviti pravi oblik srca? (Новембар 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send