БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Цардс бранд парфем Летуал. Колико посто попуста, како добити, проверити стање и друге корисне информације

Pin
Send
Share
Send


За власнике Летуал Цард-а, колико процената попуста се обезбјеђује овиси о низу фактора, али увијек се понуде ове козметичке и парфимерне мреже истичу апсолутном атрактивношћу цјеновне хармоније, квалитете и асортимана робе.

У систему попуста Л'Етоиле свака нова куповина се сабира са претходном.тако, отварање за власника картице више ексклузивних могућности, угодних бонуса и изненађења.

Картицу клијента можете добити одмах након куповине, чија вредност по чеку прелази одређени износ, и, без обзира да ли постоји једна ставка у чеку, или неколико, без обзира да ли је куповина извршена у трговини или у њеној онлине верзији.

У првом случају, картица се може преузети директно на благајни, у другом - испоручује се уз наруџбу. Поред тога, потребно је да попуните профил корисника картице. Куповину можете извршити са наведеним нивоом попуста у свим продавницама компаније Летуал, не искључујући онлине робну кућу.

Постоје само 4 картице:

  • Руби;
  • Виолет;
  • Саппхире;
  • Диамонд.
Летуална картица: колико посто попуста зависи од врсте картице.

Ове Летуал картице су на највишем нивоу, а проценат попуста који им се даје не утиче ни на шта у будућности, ниво од 25% остаје непромењен, али се редовно допуњава пријатним привилегијама.

Руби Цард Летуал

Руби цард је први корак у кумулативном систему Летуалних попуста и омогућава вам попуст од 10%. Да бисте добили картицу, морате направити једнократну куповину од најмање 399 рубаља.

Аметхист цард

Размена улазне картице за Аметист картицу са нивоом попуста од 20% постаје аутоматски доступна када укупан износ куповине пређе 1.500 рубаља.

Саппхире картица

Куповина у трговинама Летуал у укупном износу од преко 3.000 рубаља. аутоматски даје могућност да се покупи Саппхире картица са попустом од 15%.

Дијамантна картица или летна карта

Максимални ниво попуста је 25% на располагању иматељима Диамонд картице, која се назива и Голден. Могуће га је набавити одмах након што укупан износ куповине пређе прекретницу од 25.000 рубаља.

Да бисте добили Летуалну рубинску картицу, морате направити једнократну куповину од најмање 399 рубаља. Колико камате на њен попуст? 10%.

Поред тога, Власници дијамантских карата редовно добијају посебне понуде од компаније Летуалукључујући позивнице за забаве у клубу и презентације модерних новитета.

Такође, с времена на време могу са добрим попустом, а понекад и бесплатно, користити услуге козметичара и визажиста који раде у име мреже Летуала и компанија које производе козметику и производе парфимерије.

Како се акумулирају бодови

Износ сваке куповине направљен презентацијом картице додаје се кумулативном салду у периоду од 1 до 10 дана, али прва куповина, за коју, у ствари, клијент добија картицу, не приписује се рачуну.

Како провјерити стање на картици

Знати колико је преостало до сљедећег нивоа је веома важно за власника Летуал картице. Колико камате на њега тренутно имате, увијек можете сазнати тако што ћете затражити салдо картице.

Прочитајте популарни наслов чланка: Продужетак гел ноктију код куће за почетнике корак по корак.

То се може урадити на сајту компаније, приликом посете малопродаји, као и приликом позива на бесплатну линију за подршку клијентима.

Како добити вишу картицу

Најбољи начин да добијете статус картице већи од онога што је доступно је да купите више.

Такође, за оне који су постали само купци Л'Етоиле, ниво првобитно примљене картице зависи од укупног износа куповине у једном чекуто јест, ако је изнад 399 рубаља, али мање од 1.500 рубаља, онда ће клијент добити Руби картицу.

Ако износ куповине пређе, на пример, 3.000 рубаља, можете одмах добити Саппхире картицу.

Промоција "Биртхдаи Парти" - бонус на дан рођења

Поклон за рођендан може користити сваки власник Летуал картице, а колико ће се једнократни попуст у част овог догађаја повећати везан је за ниво картице коју тренутно има корисник.

Носиоци Диамонд картице могу извршити куповину уз попуст од 35%, Аметист, Саппхире или Руби - 25%. Важно је то напоменути привилегије акције "Биртхдаи Парти" нису доступне у онлине трговини.

Такође, једнократни висок проценат попуста није плус са другим попустима и не може се применити на робу укључену у Л'Етоиле промоције, производе стављене по посебној цени, робу из Фрагранце Либрари и поклон бонове.

Да бисте користили акцију "Рођендан", пре свега, потребно је да примите СМС поруку од компаније или е-маил поруку са поздравним текстом.

Надаље, у трговини Летуал, након што се одабрана роба упути благајнику, морате обавијестити продавца о својој жељи да користите рођендански поклон и предочити пасош, што наравно потврђује ту могућност.

Поред тога, мораћете да прикажете СМС поруку или отисак електронске поруке која садржи поздрав од компаније и картицу клијента, чији ниво директно утиче на садржај поклона.

Да ли су поклон бонови Летуала корисни или бољи за добијање картице

Поклон бонове, који се могу претворити у било коју робу из Летуа, могу се купити у свакој продавници мреже, при чему се добија потврда коју представљена особа може користити у било којој Летуал радњи без временског ограничења.

Деноминације поклон бонова су 300, 500, 1 000, 1 500, 2 000, 3 000, 5 000 или 10 000 рубаља.

Ако је износ куповине већи од номиналне вриједности цертификата, разлику ћете морати платити готовином или безготовинским путем. Ако је износ куповине мањи од номиналне вриједности цертификата, неискориштена средства се поништавају.

Немогуће је уштедјети новац при куповини цертификата - његов трошак је увијек комплетан, али све што је набављено по његовој цијени може се купити уз попусте на картици купца која је предочена.

Поред тога, у онлине продавнице можете купити електронски поклон сертификат еЦАРДС Номинална вриједност по свом нахођењу, ако је била у распону од 100 до 15.000 рубаља, одмах ће бити послана примаоцу е-маилом.

Оптионал на сертификат, можете написати поруку за дониранекао и да одаберете дизајн дигиталног поклона, одабиром слике у једној од тематских галерија (сезонско / рођендан / за вољене особе) или преузимањем са вашег рачунара.

Могуће је добити дијамант или златну картицу одмах након што укупан износ куповине пређе прекретницу од 25.000 рубаља.

Такође можете подесити датум и тачно време (Москва) слања сертификатаСтога је погодно да се одлагање поклона одгоди у правом тренутку.

Кумулативне картице се могу препоручити редовним купцима Летуала, а посебно онима који су навикли на велике куповине парфема и козметике.

Али чак и за честог корисника мреже, поклон бон може постати пожељан поклон, јер уз њега, ако додате попуст на картицу, много тога постаје доступно, заслужујући највећу пажњу познаваоца добре козметике и парфимерије.

Које производе попуста картице не примењују

Када Летуал проводи промоције, попусти на картици клијента настављају да утичу на све производе, са изузетком оних који су тренутно укључени у промоције. Попуст се не односи само на изузетно малу листу робе која није укључена у промоцију.

Да ли се картични попусти примењују током промоција?

Период акција није разлог за одлагање Летуал картице.

Прочитајте популарни чланак: Удобно уклањање длака дуго времена: Схугаринг код куће. Како кухати пасту и правилно направити шећерну депилацију.

Али, колико је камата на њега обезбеђена није увек важно, јер понекад ланци трговина одржавају велике промоције, попусте у којима за одређени број производа прелази максимални ниво од 25%власницима Голд картице.

Како примијенити картицу приликом куповине у онлине трговини Летуал

За обрачунавање попуста купца приликом одабира робе у онлине трговини, прво морате унијети број картице у посебно поље приликом регистрације на сајту, након чега ће износ који се плаћа у кошарици бити прерачунат с попустом.

Шта учинити када изгубите картицу

Изгубљена картица се може вратити, за које је довољно поднијети одговарајућу пријаву и доставити је у Л'Етоиле трговину, укључујући у њој податке сличне онима које су добили по примитку картице.

Замена дисконтних картица других козметичких и парфимерних мрежа за Летуал картице

Купци неких других мрежа које продају козметику и парфимерију, на примјер, Риве Гауцхе и Ил Де Боте, могу искористити прилику коју нуди Летуал за размјену мрежне картице треће стране за картицу Летуал клијента.

Тачна листа компанија чије су картице прихваћене за размјену, као и временски распоред акција берзе и друге нијансе, као што је однос нивоа картице за размјену и нове из Летуала, може се навести како од консултаната у трговинама тако и путем телефона за подршку клијентима 'Етоиле.

Поред тога, о статусу новостечене Летуал картице, колико посто попуста на њега ће одмах бити на располагању, на то утиче ниво мрежне картице треће стране.

Промотивни кодови и попусти званичне онлине продавнице Л'Етоиле

Не само власници картица, већ и сви купци онлине продавнице Лету редовно имају прилику да учествују у промоцијама и уживајте у погодностима попуста и промо кодова које нуди компанија.

Поред информација објављених у Летуал онлине продавници, сви слични догађаји могу се наћи и на летцима у малопродајним објектима, као и путем СМС слања и слања е-маилова на које се можете претплатити у било које вријеме, а најважније је да се региструјете на интернет страници. Сторе Летуал.

Пратећи маркетиншку политику коју су усвојиле многе водеће светске компаније које се баве продајом парфема и козметике, Летно време дели промоције и попусте за веће празнике (Нова година, Дан заљубљених, и други датуми), сезонски периоди продаје, нове колекције у продавницама, а такође проналази времена за задовољство купаца и изван тих прилика.

Купци неких других мрежа које продају козметику и парфимерију, на примјер, Риве Гауцхе и Ил Де Боте, могу искористити прилику коју нуди Летуал за размјену мрежне картице треће стране за картицу Летуал клијента.

Међу осталим атрактивним акцијама, нове клијенте Летуал повремено може искористити посебну понуду о примању картице клијента, када се једна од врста картица издаје одмах за куповину укупног износа мањег од онога што се обично тражи да се прими.

Очигледна корист за власника картице. Који проценат попуста има за њега - ова цифра може на крају досећи четвртину оригиналне цене производа, а то се не рачуна у друге, веома уносне понуде које су доступне власницима картица.

Колико процената попустних картица Летуал:

Дијамантна картица Летуал: употреба промотивних кодова:

Погледајте видео: что делать если хрустят суставы? как избавиться от хруста в суставах натуральными препаратами? (Јун 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send