ЛИЧНИ ЖИВОТ

Шта значе линије на длану леве и десне руке - значења. Тумачење о кирургији

Pin
Send
Share
Send


Сваког дана доживљавамо емоције, изводимо различите акције - све се то одражава у рукама, постепено формирајући редослијед линија, брда или прстена.

Дешифровањем ових знакова њиховом власнику ће се пружити много корисних информација и открити тајне, које он, можда, није погодио.

Главне линије на длану особе

Да би се схватиле основе хирургије о снагама сваког од њих, његова суштина лежи у способности да се одреди тип знака и да се схвати његово значење.

Линије на длану: вредност на десној руци, што значи да су линије на длану леве руке детаљно обрађене у овом чланку.

Тотал Постоји неколико типова линија на рукама човека, од којих су 6 главне. Други су секундарни.

Главна линија Шта значе линије на длану десне руке Што значе линије на длану лијеве руке
Лифе ЛинеКвалитет живота у будућностиПотенцијал од рођења
Хеалтх ЛинеОзначава могуће здравствене проблеме.Стање здравља из природе
Линија умаИнтелектуална достигнућаИнхеританце Потентиал
Хеарт ЛинеЕмоционално стање особеГлавне карактеристике његовог карактера
Линија сунцаПут до успехаПерсоналити Стренгтхс
Фате ЛинеРезултат донесених одлукаДогађаји који се природно дешавају

Активни и неактивни длан

Прва ствар коју треба почети је анализа локације главних линија.

Међутим, њихова вредност може носити различите информације, све зависи од тога како се тачно линије налазе на длану: вредност на десној руци често се разликује од декодирања особина леве.

Када читате знакове лијеве руке, можете сазнати што је особи предодређено од природе, да види своју баштину.

Линије на десној страни говоре о догађајима који ће произаћи из донесених одлука, у ствари, његове свесне активности у животу ће довести особу до њих.

Палмистс цалл дланове "активног" и "неактивног", први случај је обично десна рука, ако је особа десна рука или лијево ако је лијево.

Постоји још један начин да се идентификују руке - само замолите особу да покаже длан. У већини случајева сви интуитивно испоручују управо ону активну.

Дефиниција знака живота

Најважнија ствар је особина живота.која прелази длан и протеже се између палца и кажипрста, савија се око брда палца и завршава се у зглобу.

За неке људе то може бити потпуно одсутно, што значи да је особа у потрази за самим собом, својом сврхом у животу. Из истих разлога, ова линија може повремено да се појави и нестане.

Јасна и изражена линија указује на стабилност, посвећеност, каже да особа поставља себи одређене задатке у животу и покушава их слиједити, остварује свој потенцијал.

Празнине указују на драматичне промјене у животу, док постоји велика разлика на којој одређеној руци она прекида.

Када читате вриједности на лијевој руци, можете сазнати што је особа предодређена од природе, да види своју баштину. Линије на десном длану говоре о догађајима који ће бити резултат донесених одлука.

Ако је линија живота испрекидана или прекинута на десној руци, то значи да ће особа постати иницијатор промјене, а ако се на лијевом (неактивном) длану сви догађаји догоде сами.

Понекад ћете приметити мале гране - ови знакови означавају важне догађаје. Они могу бити лоши или добри могу се препознати по њиховом правцу - доље или горе.

Вилица на крају животне црте значи жудњу за дугим путовањима, авантурама, светлим утисцима.

Важна је и локација саме линије, а за енергичне и тешке личности, она се појављује ближе кажипрсту и широко се креће око брда. Пребацивање на палац, с друге стране, говори о слабом карактеру, о наглашеној тенденцији према страху и неизвесности.

То кажу и палмисти дуж дужине линије живота, можете грубо одредити у којој доби ће се догодити одређени догађаји. Да би се то постигло, цијела дужина треба бити подијељена на 12 дијелова, од којих је сваки једнак 7 година. Међутим, такви прорачуни су врло условни.

Хеалтх Лине

Здравствени статус током цијелог живота може се оцјењивати по линији Здравље (што значи десно, што значи да је ова линија на длану лијеве руке) описано у наставку). Обично се састоји од неколико сегмената, који се могу међусобно слојевити или формирати празнине.

Знак почиње са брда Меркур, који се налази у подножју малог прста, а завршава у средини длана на зглобу.

Најнегативнији фактор је његова додирна линија ЖивотТо сугерише да ће болести имати одређени утицај на судбину особе.

За многе људе ова линија недостаје, или има само почетак и крај - то је добар знак, то значи да особа има одлично здравље, а то се односи на све области: физичко, емоционално, ментално.

Када линија пролази кроз цео длан, без додира са другим знаковима, то такође указује на одсуство озбиљних болести.

Ако су фрагменти линије међусобно прекривени, то указује на успјешну борбу против било које болести, прекид указује да ће болест повремено опадати.

У овом случају, разумно је показати посебну пажњу на ваше стање, бити одговорни за лијечење лијечења и слиједити препоруке лијечника.

Шта каже линија ума

Линија ума или главе почиње од једне тачке до линије живота или близу и прелази длан хоризонтално.

Ово знак дефинише менталне способности и интелектуална достигнућа неке особе. Да бисте донели исправне закључке потребно је да упоредите обе руке. Дешифровањем линија на длану, вредност на десној страни ће карактерисати достигнућа особе, његов интелектуални раст.

Ако је лева линија мање изражена од друге, онда особа ефикасно остварује свој природни потенцијал.У случају када су јасноћа и дужина исте - има нешто о чему треба размишљати.

Овај аранжман указује да се менталне способности које се дају од рођења не развијају. У раној доби, то може бити оправдано и објашњиво, али за одрасле то је разлог да промијени свој животни стил и покуша да постигне више.

Прочитајте популаран наслов чланка: Импресиван губитак тежине са Турбослим Алпха. Рецензије и резултати су тањи.

Постоји погрешно мишљење да дубока и јасна линија Уме увијек говори о беспријекорним интелектуалним могућностима. У ствари, то није увијек случај, изражен знак карактерише особу која је врло посвећена, вјеројатно професионалац у било којој индустрији.

Основни транскрипти:

 1. Кратка линија - више воли физички рад него ментални рад.
 2. Дуго преко длана - знак логичког ума, склоности аналитичности.
 3. Цик-цак или у облику таласа - тешко му је да се концентрише на један посао, често скреће пажњу са једног објекта на други.
 4. Ако је линија редуцирана на дно - особа је превише наивна и поуздана.
 5. Почетак линије не подудара се са линијом Живота - трагачем, путником у животу, љубавником истраживања, учењем нових ствари.
 6. На судбоносним, важним одлукама указује на ударце и крижеве на линији.

Вредност линије срца

Линија Срца пружа транскрипт емоционалне и психолошке компоненте особе. Њен почетак долази од ивице длана, испод малог прста и може доћи до индекса или прстена.

Када су прорицали, палмисти обраћају пажњу на крај линије:

 1. Између средњег и кажипрста - карактеристичан за људе који лако комуницирају. Обично су то екстровертни - позитивни и безобразни људи. Наравно, ови појединци привлаче пажњу других, изазивају интерес супротног пола. Међутим, ако је значење линије на длану леве и десне руке другачије, то указује да је особа свесно променила своје навике.
 2. У подножју средњег прста - имате егоцентричну особу која само брине о својим осјећајима. Људи са овим карактером су атрактивни, али брзо замарају партнера, игноришући њихове емоционалне потребе.
 3. Ближе индексу - својствене максималистима, дају све, покушавају да објективно процене сваку ситуацију. Удобно је проводити вријеме с њима, они су пажљиви према родбини и не прихваћају пола пута.
 4. У подручју малог прста или прстена - то је особа без емоција која све своје осјећаје држи под контролом.

Лако је разумети шта значе линије на длану леве руке - ове карактерне особине наслеђује човек, али он има моћ да се мења. Активним можете да прочитате будућност и да урадите свеобухватну анализу различитих знакова.

Понекад, одбијање промене свог карактера доводи до негативних последица, на пример, особа може изгубити посао или породицу ако је по својој природи себична и не жели ништа да промени.

Линија сунца

Линија сунца се често не рефлектује на дланове руку, али ако је видљива, обично се протеже од средине зглоба или длана и долази до прстена.

Знак ће вам помоћи да одредите како особа може постићи успех и срећу у животу. Суптилна природа, која цени и воли креативност, даје кратку линију. Ови људи разумеју уметност, музику.

Комуникација са таквом особом је пријатна и лака - такви појединци знају како да изразе своје мисли и радо их поделе са другима.

линије на длану леве руке - ове карактерне особине наслеђује човек, али он има моћ да се мења.

Линија у облику таласа такође говори о склоности ка креативности.Међутим, таква особа подлеже песимизму, страху, немиру. Негативне емоције га очигледно спречавају да оствари своје циљеве или постави специфичан циљ.

Интересантна чињеница је значење линија на длану леве руке - оне указују на снагу карактера који му је дат од рођења. Карактеристике десног длана помажу одредити у којој области особа може постићи успјех у садашњости и будућности.

Распад линије судбине

Линија судбине пролази вертикално или благо према горе од средине зглоба.

Прочитајте знак испод:

 1. Равна вертикална трака означава успјех у свим настојањима, бриљантну каријеру и самореализацију.
 2. Ако је линија слаба, то значи да особа није задовољна стањем ствари које има. Можда се то тиче каријере, личног живота или других важних области.
 3. Ознаке у облику удараца или крстова указују на честу промјену смјера професионалне активности.
 4. Када особина настане тамо где почиње линија живота, то указује на тешкоће живота у раним годинама живота.

Читајући линије на длану, вредност на десној (или активној) страни ће мало открити догађаје који ће се десити у будућности. Сви они ће бити природни резултат усвајања одређених одлука, тако да особа треба да обрати посебну пажњу на линију.

На левој руци, можете судити шта ће се десити по вољи судбине., ако подлегнеш његовом току.

Секундарне линије на рукама

Линије секундарне вредности нису заједничке за све.. Дешифровањем знакова, заједно са главним карактеристикама, може се саставити потпунија и информативнија Животна карта (тако хиромантисти називају читав процес читања руку).

На пример, линија Богатства, која формира троугао, налази се између особина судбине и ума.

Ако је јасан и ниво, то указује на стабилну финансијску ситуацију, ау комбинацији са снажном линијом судбине, може се претпоставити да ће особа стећи богатство кроз успешну каријеру.

Међутим, узрок благостања може бити брак, наслеђе или сретна комбинација околности, на примјер - лутрија. Већа јасноћа у читању доноси и друге линије, на којима ће се појавити одговарајуће ознаке.

Постоји још једна значајка - Анђео чувар. Овај знак је о срећи.Такви људи имају среће у свим ситуацијама, а проблеми их заобилазе.

Обележје на руци је паралелно са линијом живота, али се помера ближе палцу, који се налази на његовом брду. Она може бити изражена или једва приметна, али сама чињеница њеног присуства је добар знак.

Када се линија Анђела чувара налази у неактивном длану, то значи да се особи даје покровитељство на рођењу и за живот, ако је линија на десној руци, онда временом може нестати.

То значи да се заштита од кварова обезбјеђује судбином неко вријеме и треба је користити мудро.

Романтика и брак - читање руку

Линија брака - хоризонтална линија испод малог прста, успут, може бити неколико. Јасни, дубоки знаци указују на брак или брак, слаби знакови указују на романтичну везу.

Ако је знак прекинут - то указује на развод или привремено раскидање односа, двоструке линије говоре о односима са два партнера истовремено.

Раздвајање се процјењује по присуству виљушкара, разлог за то може бити дуг пут или случајност околности.

Вертикалне цртице из ове линије показују колико ће људи имати дјецу. А на левој (или неактивној) руци можете сазнати шта је одређено судбином, а на десној - коју одлуку ће особа донети. Дакле, број и положај знакова на различитим длановима је различит.

Потпуне информације о судбини могу се добити тек након анализе различитих линија, често различите карактеристике говоре о истој ствари, или обрнуто, супротстављају се једна другој.

Има још један Линија породичних веза - развод брака. Зазвони базу рањеног прста. Одсуство таквог стања говори о снажном породичном животу или његовом одсуству.

Потпуне информације о судбини могу се добити тек након анализе различитих линија, често различите карактеристике говоре о истој ствари, или обрнуто, супротстављају се једна другој.

Овде треба обратити пажњу на друге знакове, као што је линија брака. Штавише, анализу треба извршити на оба длана, не увијек, што је намијењено, догађа се у животу, понекад стрме одлуке помажу да се избјегну досадне грешке.

Не можете се 100% ослонити на резултате декодирања, Мапу судбине треба узети као препоруке, савјете, упутства. Хирургија не припада листи одобрених наука, али је ово учење настало веома дуго.

Деценијама су људи прикупљали и анализирали информације, стварали одређене статистичке податке, стога се не може сматрати врстом судбине. Дакле, она има све разлоге да се примени у пракси.

Шта кажу линије на длану:

Вредност на десној руци, шта значе линије на длану леве руке:

Погледајте видео: Dusan Velickovic astrolog zakoni karme (Јун 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send