ЛИЧНИ ЖИВОТ

Које огреботине - знаци: десно, лево око, прст, длан, ухо, усна, нос, обрва, груди, глава, ноге, тело

Pin
Send
Share
Send


Шта то значи када глава сврби

Глава је један од најважнијих делова тела. Верује се да је тако свраб главе предочава свађе. Да бисте избегли псовање, препоручује се да га оперете како бисте испрали лоше мисли.

Ако је подручје у близини десног уха огребано, онда је вредно чекања мудрих савета. А сврбеж око левог уха, напротив, обећава спремност да се помогне блиским људима у решавању проблема око висења.

Подручје у близини храмова сврби до неуспјеха у наизглед сигурним ситуацијама. Постоји и позитиван знак. Глава може да сврби због куповине или поклона.

Шта се огреба лево или десно око

Са физиолошке тачке гледишта, лево око је одговорно за радну способност, а десно око симболизује емоционалну страну особе. За лијеве знакове, истина је супротна.

Према популарној мудрости, десно око се зели за позитивну промену у лицном зивоту. У овом тренутку можете сигурно обавити састанке и упознати познанике. Увече, предсказање обећава пророчки сан.

Ако је подручје у близини десног уха огребано, онда је вредно чекања мудрих савета. А сврбеж око левог уха, напротив, обећава спремност да се помогне блиским људима у решавању проблема око висења.

Према мишљењу европских експерата, десно око се бави материјалним користима.

Због чега се греби лево око? Као опцију, на тежак посао.

Лево око је предзнак напорног рада.који ће узети пуно снаге и енергије. На западу се вјерује да лијево око сврби због умора или скривених болести.

Такође, знак говори о клеветницима и злом оку, које треба страховати. Напротив, на истоку, они верују да лево око све чешће мења и нова открића.

Ако очи истовремено сврбе:

 1. Морамо се бојати издаје вољених.
 2. Могући су емоционални шокови.
 3. Ускоро ће бити дуго очекивани састанак.

Сврбећи десну или леву обрву - срећа

У стара времена то се сматрало сврбеж десног обрва предочава срећне догађаје као што је пород, признавање успјеха, судбоносни састанци.

Лева обрва, напротив, упозорава на опасност. Требало би да буде пажљив према другима.

Може постојати неповољно датирање, што ће довести до несреће у будућности. Не препоручује се планирање дугих путева.

Сретно, када су обе обрве огребане. Овим се предвиђа допуњавање буџета, добит, повећање зараде.

Шта чело чепе

Подручје чела је повезано са људском менталном активношћу, што објашњава трљање чела док размишљамо о било каквим проблемима.

Горњи део чела се сврби да се промени. Постоји веровање да "рогови расту". Ако друга половина није, онда можда издају људи око њих.

Свраб у подручју моста за нос обећава успјешно рјешавање дугогодишњих питања.. А ако је чело изгребано у средини, онда морате бити спремни за важне састанке и преговоре.

Гребање уха - што значи

Уши припадају органима саслушања, што оправдава да ће се о њима водити расправа и преговори.

Сигнс:

 1. Десна уха. Сврби на велику борбу. Изједначите је са суздржаношћу и тешким аргументима. Такође, свраб може говорити о погоршању времена.
 2. Десно уво унутра. Околни људи ће сазнати истину која ће их узбуђивати и подразумијевати трачеве. Не фокусирајте се на ситуацију.
 3. Десно ухо напољу. Можете очекивати пријатна изненађења и профит. Слободне девојке ће се састати у другој половини.
 4. Еарлобе. Срце за конфликтом у којем треба одиграти помирљиву улогу. Скандал се може односити на односе са колегама, што би довело до проблема са властима.
 5. Лево ухо унутра. Означава свађе у окружењу, за које морате да се испричате. С друге стране, ситуација ће показати право лице пријатеља.
 6. Лево ухо напољу. Форесхадовс новчане трошкове и поврат старих дугова. Није искључено да се разјасни однос са породицом и пријатељима.

Нос сврби - народни знак

На шта се нос огреба, на националном знаку, суди на основу чешљане површине.Врх носа иде према забавним окупљањима.

Лево крило најављује лоше вести. Али не треба да бринете о њима, ситуација ће бити решена на позитиван начин.

Десно крило, напротив, обећава добре вијести. Сврбеж носа указује на тешку болест или смрт. Можда има проблема.

Свака носница такође има своје значење. Прави је сврбеж за радосне догађаје, а леви најављује несрећу.

Парови који чекају бебу, сврби десну ноздрву, наговјештава рођење дјевојчице, а лијево - рођење дјечака. Читав нос је свраб за борбу или сукоб.

Сврби на усне - што значи

Ако је чешљана мјесто на горњој усни, вриједи чекати увјерења и издаје. Такође се суочавам са незахвалношћу пријатеља.

Код људи који су зависни од метеоролошких показатеља, горњи део усана сврби да промени време на горе.

Које су горње и доње усне

Према популарном веровању, ако сврби усне, сачекајте пољубце. Али мало људи зна да се ово односи само на горњу усну.

Прочитајте популаран наслов чланка: Импресиван губитак тежине са Турбослим Алпха. Рецензије и резултати су тањи.

Такође, сврбеж горње усне предсказује романтичан датум, који ће означити почетак снажне везе. На истоку се верује да знак говори о добијању слатког поклона.

Сломите доњу усну за хваљење, након чега је могуће подићи на послу и учврстити статус у друштву. Ако постоји случај који је вишеструко одложен, онда је време да се то размотри.

У слуцају када се усне цере након романтицне вецери, треба цекати на успесан развој односа.

Образи сврби - зашто?

Према учењу будизма, десни образ срца за путовања на даљину. За пацијента, знак обећава брз опоравак.

Разговараће се са брачним паровима, што ће помоћи у откривању узрока незадовољства. Након тога ће доћи дуго очекивано помирење.

Десна страна лица је испуњена добром енергијом, што значи преобиље емоција у телу. У овом тренутку, неопходно је да се обуздамо тако да енергија не повлачи за собом погрешно разумевање вољених.

Лице на левој страни је одговорно за романтично расположење. Усамљени знак обећава успјех у комуникацији са супротним полом, а заљубљен вал позитивних емоција.

Они који су далеко од куће, знакови предвиђају брз повратак. Оба образа суза до суза, али не морају нужно бити од туге.

Шта је језик који сврби

Језик и причљивост могу се изједначити са синонимима, тако да су сви знаци о сврабу језика повезани са комуникацијом.

Сврабни врх језика говори о оговарању иза леђа - у овом тренутку морате бити опрезни, јер противници планирају да распрше гласине; средина - о жељи да се клевета невина особа; корен језика је конфликт.

Важно је не препустити се провокацијама и држати под контролом осећања.

Свраб у устима и зубима - што значи

Знак означава клеветника који жели да клевеће. У овом случају, он ће се понашати иза леђа, а његово име ће остати тајно.

У наредним данима, препоручује се да будете пажљиви према својим поступцима, како бисте избјегли провокативне ситуације.

Шта то значи када је брада огребана

Од давнина се верује да је тако брада сврби. Временом, овај знак је заиста потврђен. Ако се вољена особа понаша неуобичајено, вреди размишљати о његовој лојалности.

Слободни људи ће пасти дуго очекивани одмор код куће. Ако не можете планирати свој одмор, очекује се пријатна вијест.

Што је гребање врата

Као прво, знак упозорава на предстојеће догађаје. Оно што ће бити, зависи од особе. Пажљиво проучавање околних фактора може избјећи предстојеће проблеме.

Свраб предњег врата за забаву. Чак и ако у блиској будућности није било планираних догађаја, онда се исплати припремити за неочекиване позивнице. Свечани састанак је неизбежан.

Обрнута страна врата обећава неправедну казну. У овом тренутку не бисте требали искушавати судбину и уплитати се у сумњиве компаније.

Сврбежни лакат - знамење

Према руским знамењима, сматрало се да је то добар знак када се лактови сврбе. То је значило да долазе глобалне промјене..

У већини случајева се очекују позитивни догађаји, али могуће су ситуације у којима ћете се морати борити за срећу.

Десни лакат представља предиван тренутак. Бесплатне девојке ће примати поклоне и жетоне. За љубитеље дивног секса можете се припремити за путовање.

Знак мушкараца упозорава на појаву зависти. Оба пола сврбеж десног лакта могу да говоре о кретању.

Лева страна тела се сматра претечом несреће леви лакат сврби до појаве проблема. Потребно је побољшати односе са рођацима, потребна је њихова помоћ како би се отклонили проблеми.

Шта то значи када сврби

Лева рука:

 1. Тхумб уп Очекивани успех и срећа. На овај дан проблеми се решавају без много труда. Ствари ће ићи узбрдо.
 2. Индексни прст Предвиђа напредовање у каријери. За незапослене постоји обећавајући посао. Студенти ће се моћи похвалити добрим академским успјехом.
 3. Средњи прст Форсхадовс велики профит.
 4. Ринг прстен. Он обећава да ће се ријешити досадног навијача.
 5. Мали прст Итцхес то невољи. Према старом веровању, да би се избегле негативне ситуације, прстен је стављен на прст и није уклоњен све док свраб није престао.

За оно што се носно крило огреба: Лево - предсказује лоше вести, десно - обећава добре вести.

Десна рука:

 1. Тхумб уп. Шкакљање палца дјевојкама говори о примању поклона, можда чак и вјенчаног прстена. У блиској будућности очекује се повећање зарада или плаћање бонуса.
 2. Индексни прст Исход недавно започетих случајева зависи искључиво од особе која има сврбеж кажипрста. Неопходно је припремити се за завист клеветника.
 3. Средњи прст Баш као што на левој страни видимо профит.
 4. Ринг прстен. Огреботина је велика, што ће донети емоционално задовољство. Прстен је везан за брак, што објашњава знак примања понуде за дјевојчице.
 5. Мали прст Препоручује се одлагање важних питања.

Рука је огребана - национални знаци

Лева рука је претеча материјалног благостања. Што више сврби, то можете више очекивати.

Да не бисте пропустили прилику да се обогатите, треба да стиснете руку у песницу, ставите је у џеп и отворите, опонашајући савијање новца.

Десна рука служи за успешно преговарање. Знак се оправдава чињеницом да су на састанку или успјешној трансакцији уздрмане десне руке.

Свраб десног или лијевог длана - вриједност

Оно што је свраб за длан руске народне верзије је познато свима. Леви длан свраби према новцу, десна длан свази познаника. Ово су најпопуларнија тумачења знамења.

За девојке и девојке које нису оптерећене везама, десна рука се љуби за романтичан састанак. Породице се опредељују за успех у послу.

Знак лијеве руке упозорава да се морате растати с вољеним особама.

Шта то значи ако ти сврби зглоб

Леви зглоб сврби невољи. Емоционално расположење подстиче људе на непромишљене акције. То може бити свађа, борба, проблеми са везама, чак и хапшење и затвор.

Пријавите се са десног зглоба, предсказује похвале и добија заслужене награде. Можда ћете морати да донесете озбиљне одлуке. Али не плашите се, у будућности ће донети радост.

Груди сврбеж - зашто?

И мушкарци и жене сврбеж леве дојке предвиђа промену у комуникацији са вољеном особом. Слободни људи треба да гледају у своју околину. Недавна упознавања могу се претворити у озбиљну везу.

Мушкарци обећавају финансијски просперитет.

Жене знак десне дојке указују на породицу која чека на подршку. Девојке које се свађају са другом половицом могу да сачекају брзо помирење. Мушкарци сврбеж указују на претерану грубост.

Свраб у пазухима - национални знаци

Дошло је повољно вријеме за потхвате - то је оно за чим се сврби лијева пазух.

За срамежљиве људе, ово је знак да је вријеме да се стекне самопоуздање и постигне успјех. Дошло је вријеме за анализу нечије личности и борбе с недостацима.

Знак пазуха на десној страни упозорава на нову одећу. Такође, десна пазух може да сврби особу која не може да брани своје гледиште.

Шта огреботине трбух - знамење

Постоје два супротна тумачења овог знака. С једне стране стомак симболизује незадовољство.

Лоше расположење повлачи за собом конфликте у породици, неразумевање на послу, погоршање општег стања.

Ови проблеми се могу ријешити узимањем вашег емоционалног стања под контролу. Друга опција инсистира на доласку огромне среће и благостања у свим сферама живота.

Шта то значи ако се поврати

Без обзира на тачно коју је област чешљана, сврбеж леђа је последица предвиђања туге и разочарања.

Можда појава чежње без видљивог разлога и развоја депресије. Ово се не односи на власнике мадежа на леђима. Сматрају се сретним амајлијима. Кичма свраби да промени време.

Асс итцхес - зашто

Није ни чудо што кажу "нађите авантуру на петом месту". Попа упозорава на непланирана путовања. Знак упозорава на превару за плаћене сврхе.

Препоручује се да пажљиво слушате своје тело да бисте избегли болест.

Шта су бедра?

Омен наговештава долазак гостију. Ако дуго није било могуће посјетити старе пријатеље, онда они сами организирају састанак.

Требало би да буде пажљивије у монетарним питањима. Могућа обмана или непредвиђени отпад. Лоше вести могу такође доћи.

Колена су огребана - што значи

Што више сврби у левом колену, радикалније ће се време променити.. У блиској будућности остаје да се уради незанимљив посао, али они ће га платити великодушно.

Знак десног кољена каже да ће сва стара питања ускоро бити решена. Истовремено, учешће у одлуци практично није потребно. Такође треба да очекујемо добре вести.

Какве су вам ноге гребање испод колена

Већина ће узети око ноге повезане са покретом. Лева нога упозорава на неуспешна путовања, деградација, материјални и емоционални губици.

Десна нога предвиђа догађаје управо супротно. Потребно је отворити нова познанства, прихватити позивнице за догађаје. Све ово ће довести до бескрајних могућности и открића.

Итцхи фоот - значење

Код жена, стопала сврбе због брака и трудноће. Ово произилази из чињенице да је ускоро потребно да се кандидује за дете.

Људи који нису оптерећени озбиљном везом, предсказују на помисао о издаји. Да ли се то стварно дешава зависи од човекове упорности.

За породице, судбина припрема пријатно изненађење у виду промоције на послу.

Када је раширена лева нога, очекује се богат дан са другом половицом. Свраб се такое посматра када постоје недовршени послови који ће довести до губитака.

Пре разговора са утицајном особом, огреботине десног стопала. Након састанка битна питања ће бити ријешена на позитиван начин.

Хеел итцхес - руски омен

Обе пете сврабе да промене време. Љети се очекује киша, а зими, напротив, очекује се загријавање.

И пете се сматрају заститницима дугог пута. Начин на који се стаза формира зависи од врсте пете коју се чешља.

ФЈеднака пета, као претеча добре среће, обећава добро путовањешто ће донијети и морално и новчано задовољство.

За девојке и девојке које нису оптерећене везама, десна рука се љуби за романтичан састанак. Породице се опредељују за успех у послу.

У случају сврбежа леве пете, вреди одбити сва путовања.. Могу проузроковати материјалну штету.

Шта да се припреми ако се тај или онај део тела сврби, говоре бројна народна веровања. Неко неупитно верује у знакове, али неко о томе не размишља.

У сваком случају, живот особе у његовим рукама и чак најгора предвиђања могу се исправити позитивним акцијама и мислима.

Шта то сврби (народни знакови):

Шта лева, десна рука?

Погледајте видео: KAKO POPRAVITI ISPUCALI LAK I OGREBOTINE-ROVER 75 (Може 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send