ЛИЧНИ ЖИВОТ

Практични савети: Како се растати са ожењеним мушкарцем којег волите

Pin
Send
Share
Send


Понекад жена ступи у контакт са ожењеним мушкарцем и осјећа одређена осјећања према њему. Понекад, због чињенице да мушкарац не препознаје одмах свој брачни статус. Однос са љубавником обично се не наставља и доводи до одвајања. За то постоји много разлога.

 • Брза навигација по чланку:
 • Предуслови за опроштај
 • Наде су безвредне
 • Поглед психолога
 • Како прекинути: савети, препоруке
 • Како преживјети шок
 • Ревиевс

Предуслови за опроштај

Разлози за напуштање ожењеног мушкарца којег волите су:

 • Не тако често као што се чини, ожењени мушкарци остављају своје жене и дјецу и одлазе до своје љубавнице. Односи са стране су само начин да се забавите., да се диверсификује рутина, да се разбије досадан начин живота и да се иде на сексуалне авантуре.
 • Са љубавником нема смисла правити планове за будућност.

  Господарица за ожењеног мушкарца - често само сексуална авантура

 • Недостатак одговарајуће пажње са његове стране. Годишњи празници и викенди ће провести са породицом. Проведите доста времена љубавница не ради.
 • Може прекинути однос с њом у било које вријеме.
 • Код мушкараца постоји неограничен број веза "са стране". Сматрајте да сте изабрани, није вредно тога. Ова чињеница смањује шансе за озбиљну везу са његовом вољеном.
 • Женска солидарност. Важно је запамтити да издаја мужа може искусити било коју. Зато је вредно показати мало поштовања према жени коју је човек непрестано преварио.
 • Постоји занимљива чињеница: Многи породични људи, сусрећу се са љубавницама, ојачали су брак. Након што су испразнили своја духовна искуства са другим женама, негативне емоције, лоше расположење, код куће су постали узорни мужеви, изненађујуће мирни, опуштени, задовољни.

Стални осећај кривице пред женом му не дозвољава да започне тривијалне свађе, тако да је љубавница безнадежна да буде у улози слободног психолога

 • Стално чека развод брака љубавника - губитак прилике да се започне нормалан однос са слободним момком.
 • Лажни осећај "запослења", стална усамљеност током празника, немогућност да се "отворе" ваши односи према другима, да се вољени упознају са родитељима, пријатељима.
 • Тешко је створити прави озбиљан однос са човеком који вара своју жену. За њега није битно која је жена следећа. Ако постоји потреба за љубавницом, то ће се остварити у сваком случају. Неговати сан да постане његова жена, не треба да верујете у своју јединственост и да очекујете да се његова издаја неће поновити.

Тајно се сретни са човјеком који бескрајно пропада. Осјећај усамљености и безнађа, осјећај да живот пролази ће замијенити симпатију. Зато не треба губити драгоцено време и, што је пре могуће, одвојити се од ожењеног мушкарца кога волите.

Наде су безвредне

Очекујте да ће однос са љубавником прећи на нови ниво, готово безначајан.

Не очекујте од љубавника да ће напустити своју жену - то је губљење времена

Неопходно је суочити се са истином и схватити - постоји више разлога зашто ожењени мушкарац неће напустити породицу:

 1. Заједнички прилагођен живот са супругом, сувенирница, имовина. Уобичајене бриге, породични проблеми. Супруг зна своје навике, недостатке. Период "брушења" је већ прошао. Мало је вероватно да човек жели да га поново пренесе са другом женом. Посебно, имајући статус оца, има одређене обавезе према дјеци. Наравно, мушкарац их јако воли и не усуђује се да оде.
 2. Мушкарци су природно полигамни. Односи "са стране" помажу да стекну самопоуздање и доказе о сопственој снази и привлачности. Почевши тајни однос, човјек очекује да ће њен љубавник остати, јер већ има жену.
 3. Мало је вероватно да човек жели да уништи једну породицу како би створио другу. Он разуме да ће касније морати да обезбеди две породице одједном и да буде одговорнији.
 4. За многе, породица је репутација. Да би покварио њен развод, мало је вероватно да ће мушкарац желетипоготово ако има добру позицију, јер већина људи осуђује прељубу и вјерује да би брак требао бити за живот.
 5. Разлог може бити љубав његове жене, неупоредива са пролазном страшћу. Супружници су се навикли једни на друге, везани су масом лијепих успомена, важним догађајима. Ово посебно искуство и духовни пртљаг ће носити током свог живота.

Који год разлози могли постојати, али са ожењеним мушкарцем кога волите, морате отићи.

Поглед психолога

Стручњаци сматрају да се појава односа са породичним човеком јавља код жена које су доживеле фрустрацију у љубави. Чешће вјенчани рађају особе с ниским самопоштовањем, напуштене, уморне од озбиљних односа. Обично, њихово понашање се контролише страхом од усамљености, жељом да се живот дода "паприку", да се смањи рутина.

Постоји неколико главних разлога због којих се бесплатне девојке сусрећу са вјенчаним љубавницима:

 • Романтично расположење жене која је волела удварање атрактивног мушкарца, и није га брига какав је статус. Главно је да су односи испуњени сталним осећајем љубави и узбуђења и нису оптерећени свакодневним проблемима;

  Понекад статус жене није важан за жену - главна ствар је одржати романтичан однос у љубавним односима

 • Многе жене су убеђене: породица није за њихсви добри људи су већ заузети, стога из безнађа бирају улогу љубавнице;
 • Неке девојке траже богатог партнера за новац. Постајући љубавница, рачунају на скупе поклоне, могу одвести мушкарца од своје породице или затрудњети да би добили алиментацију;
 • Понекад се жене сусрећу са неслободним мушкарцима за самопотврђивање. Заинтересовани су за секс без преданости, узбудљиве "тајне" датуме, атмосферу константног флертовања, луде забаве. Они нису спремни да започну породицу и отворени односи су сасвим задовољавајући.
 • Понекад се појављивање односа са неслободним човеком заснива на љубави. Жена иде у тајну везу, надајући се да ће вољени један дан бити њен муж. Инспирисана осећајем заљубљености, преплављена комплиментима и даровима, сигурни да је љубавничка жена одвратна тиранинка и мушкарац заиста жели да оде, спремна је да сачека да добије свог љубавника.

Такви односи не воде никуда и са ожењеним мушкарцем кога волите мора бити одвојен. Како то урадити, боље је питати психолога.

Како прекинути: савети, препоруке

Стручњаци кажу како се раздвојити од ожењеног мушкарца кога волите, исправно и безболно:

  • Класични начин узимања у обзир предности и недостатака тренутне ситуације помоћи ће у одређивању коначног распада односа. На комаду папира потребно је уочити негативне стране јаза и позитивне стране. Важно је пронаћи што више погодности и размислити о њима. Нове шансе и прилике треба да буду довољно привлачне да мотивишу тешку одлуку.

   Да би се одредио јаз, евиденција свих предности и мана таквих односа ће помоћи да се то види.

  • Збогом морамо бити радикални. Неопходно је припремити говор за састанак, у којем је потребно без украса описати сва ваша искуства и неугодности. Човек мора да разуме - жена је заиста несрећна. Ако је разумљив и не себичан, неће се суздржати и пристати на растанак. Последњи разговор треба да стави дебелу тачку у однос.

Процес може бити одложен на дуже вријеме, донијет ће много бола, тјескобе, менталног бола, ако не уграбите све контакте с њеним љубавником

 • Ако на састанцима са својом вољеном женом гледате "на 100", прије прекида односа треба да будете сами: узмите правило да идете на састанак без сјајне шминке, савршеног стила и облачења скромно. Можда ће случајни изглед отуђити љубавника.
 • Ако човек не жели да чује о прекиду у односима, он је испуњен обећањима, инсистира на састанцима, најбољи начин да га одгурамо је да се промени до непрепознатљивости: да постане равнодушан, хировит, непристојан, незадовољан, стално трпи датуме, тражи скупоцене поклоне, прави скандал, прави романтичне сусрете однос, досадни позиви, љубомора.

Опрез Његова супруга не би требало да сазна за постојање мужа друге жене, иначе у овој ситуацији лако је бити екстреман и донијети више неугодних посљедица. Постоји много начина да постанете проблематични и незанимљиви за мушкарце. Главно је да се не плашите експериментисања, јер ће вам то помоћи да спасите вашу будућност.

 • Прекид везе Потребно је ријешити све контакте бившег човјека, СМС поруке, е-маил, уклонити из друштвених мрежа, послати на црну листу. Морате потпуно уклонити особу из свог живота.. Ако је колега или комшија, најбоље је наћи прилику да предузме радикалније мјере, на примјер, отпуштање и / или пресељење у други град.
 • Да не би запамтили некадашњег и да не зајебавамо у свакој прилици, хитно је да се ослободимо свих ствари које га могу подсјетити (дарови, честитке, сувенири, фотографије).

Како преживјети шок

Одвојити се од ожењеног мушкарца којег стварно волиш тешко је емоционално. Како не би погоршали лоше расположење и опоравили се од искуства, потребно је придржавати се основних правила:

 1. Да бисте се ослободили негативних емоција, осећања туге и усамљености ће вам помоћи у чувању личног дневника. Све мисли, искуства, осјећаји могу се тамо забиљежити или вјеровати најбољем пријатељу, ако постоји увјерење да тајна неће бити откривена.

  У таквој ситуацији, најбољи пријатељ може постати “психолог” који ће подржати и разумјети

 2. Ако је јаз превише тежак, треба да контактирате психолога.који ће помоћи да се ухвати у коштац са емоционалним искуствима, да се ослободе репресивних мисли. Он ће вам рећи како се даље понашати како бисте брзо заборавили свог бившег.
 3. Преживјети ситуацију помоћи ће радикалну промјену слике. Нова слика - нови живот! Промене у изгледу ће помоћи да се осећате другачије, даће вам самопоуздање, подићи ће ваше расположење. Треба се сетити да је куповина за жену најбољи антидепресив, начин да се повећа самопоштовање и виталност! Ако финансије дозвољавају, онда је ова опција свакако вредна коришћења.
 4. Покушајте да повећате свој друштвени круг, стекнете нова познанства, чешће изађете из куће, искористите сваку прилику да посетите занимљива места: идите на излет, идите на пикник, идите у биоскоп са пријатељима или колегама у кафићу. То ће помоћи да не паднемо у очај, да преиначимо живот, да не оставимо времена за менталне агоније, да ће бити шансе за ново познанство са слободним човеком.
 5. Играње спортова је одличан лијек за сваку болест.. Потребно је додатно време, одвлачи пажњу од непотребних рефлексија, помаже да се лик одржи у одличном стању. Током часова се лучи хормон радости, повећава се поверење у себе и своју снагу.
 6. Ако је промена посла и пресељење у други град немогуће, довољно је узети одмор и посјетити апсолутно било које мјесто: новоотворено страно одмаралиште или рођаке у селу. Најважније је искусити много нових утисака, напунити се добрим расположењем, смирити се и омести од прекида односа.
  Важно је запамтити - Промена окружења позитивно утиче на психо-емоционално стање сваке особе.
 7. Да бисте смањили осећања и дуго времена не размишљали о томе како да се растанете са ожењеним мушкарцем кога волите - морате да стекнете ново познанство. То треба запамтити - "клин избацити клин." Не смијемо пропустити нити једну прилику да упознамо занимљивог и слободног човјека. Да бисте то урадили, морате активно флертовати, срести се, разговарати, флертовати и не одбити да се сретнемо.

Сигурно ће се срећа ускоро осмехнути и помоћи вам да пронађете човека својих снова, ако сте стално у овој потрази!

Користећи ове савете, лако је започети нови живот и побринути се да буде много светлији и занимљивији.

Многе жене вјерују да није лако некако одвојити се од ожењеног мушкарца којег волите. Поготово они који су се дуго упознали са овим човеком и не могу да замисле живот без њега. Међутим, жена - чувар дома, мора нужно бити једина, вољена, поштована жена и срећна мајка.

Како довршити однос са ожењеним мушкарцем рећи ће вам овај видео:

Из овог видеа научит ћете од квалифицираног психолога о проблему "неслободних" односа:

Како бити, шта чинити и има ли смисла бити активан према ожењеном мушкарцу или не? Све ово ћете видети у овом видеу:

Ревиевс

Погледајте видео: Praktična žena - Nepraktični saveti (Може 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send