БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Најбоља лампа за шелак. Како одабрати лампу

Pin
Send
Share
Send


Схеллац је одавно дошао у употребу процедура женске лепоте као доказана и дугорочна метода украшавања ноктију наших оловака.

Веома је погодно за маникир код куће, без чекања на улаз у салон.

 • Брза навигација по чланку:
 • Изабрати праву лампу
 • Типови лампи
 • Ултравиолет, предности и мане
 • ЛЕД булбс
 • Гас ламп
 • Детаљи за лампе
 • Оштећење лампе
 • Ламп лифе
 • Додатне функције
 • Ревиевс

Одлучујући да овлада гел гелом код куће, постоји тежак избор неопходних алата.

А ако је све више или мање јасно са фирмама које производе лакове - онда треба да следите индивидуалне преференције Уз избор главног уређаја могу настати сумње и потешкоће.

Одлучујући да овлада гел гелом код куће, постоји тежак избор неопходних алата.

То је шкољка. Који је бољи? Како не бити погрешан са избором у условима различитих модела и типова?

Зашто је важно изабрати праву лампу?

Питање које је лампе за шелак најбоље произлази из доброг разлога.Избор праве лампе је гаранција квалитетног маникира. и властиту погодност.

Лош квалитет уређаја или недостатак неопходне функције додатно ће отежати маникир.

Правилан избор лампе гарантује висококвалитетан маникир и личну удобност.

Једноставан и познат лак се суши услед чињенице да губи нека хемијска једињења. Схеллац може покушати да се осуши без лампе колико год желите, било које методе док се сударите.

Чињеница је да се ова врста премаза суши само ако се њен састав промени на микро нивоу. И овај процес је у стању да покрене само лампу.

Вреди се сећати! Не можете држати руку у лампи дуже од додељеног времена. То може уништити премаз и он ће се разбити.

Не можете држати руку у лампи дуже од додељеног времена. То може уништити премаз и он ће се разбити.
Корисни чланак о: Гел лак и шелак: у чему је разлика

Врсте шелак лампе

У зору увођења шелака у козметологију, постојала је само једна лампа за сушење премаза. А то су биле УВ лампе (ултраљубичасте). Али напредак је напредовао поуздано и плодоносно. Захваљујући њему, данас можете бирати између класичне верзије ЛЕД и плинске лампе.

Обична девојка која жели да увек има савршен маникир, тешко да је потребна компликована реч. Међутим Свака врста лампе има своје предности и мане.

Свака врста лампе има своје предности и мане.

Због тога је потребно преиспитати појмове повезане са лампама за сушење шелака. Само их успоређујући, можете направити прави избор.

Типови лампи:

 • ултравиолет;
 • ЛЕД;
 • комбинован са гасом.

Ултравиолет, предности и мане

УВ лампе су тестиране на време и имају неколико предности.

УВ уређај има релативно ниску цијену. Ово је дефинитивни плус. Лампе се могу лако променити након што изгоре.

УВ уређај има релативно ниску цијену. Ово је дефинитивни плус. Лампе се могу лако променити након што изгоре.

Важно је! Изгарање, лампице ће се наизменично укључити, или ће се једна од њих трајно искључити. То је потребно пратити, јер уређај губи напајање када је непотпун сет оперативних сијалица.

Када замењујете сијалице, обратите пажњу на њихову цену и компанију произвођача. Сам уређај не мора имати функционалност за коју треба да преплаћујете, али избор батерија мора бити одговоран.

Такође ултраљубичасте лампе имају различиту снагуод тога зависи брзина сушења премаза. Најоптималнији индикатор је 36 в. Са таквом снагом, шелак се суши за 2 минута.

Алат може варирати у величини. Код великих узорака, обје руке се могу истовремено сушити. Компактније лампе ће бити погодне за кућни маникир.

Алат може варирати у величини. Код великих узорака, обје руке се могу истовремено сушити. Компактније лампе ће бити погодне за кућни маникир.

Још једна предност се може назвати чињеницом да ултраљубичасто зрачење утиче на све врсте гел-полирања.

Свјетиљке старе генерације су и даље популарне, због чињенице да су прошле тест времена. Постоји много контроверзи око штете од ултраљубичастог зрачења за кожу и вид. Међутим, то није тако лоше с разумним приступом и предузимањем мјера опреза.

Након било каквог маникирања потребно је нанети хидратантну крему на кожу. Ово је завршна фаза за добробит и опуштање.

Да, кожа се суши мало, али након било каквог маникирања потребно је нанети крему на кожу. Ово је завршна фаза за добробит и опуштање. Овај фактор се сматра минусом УВ-а, али до недавно није било ЛЕД-лампи, а опасности су се сматрале рјеђе.

Важно је! Приликом обраде ноктију не треба пажљиво посматрати УВ сјај. То стварно уништава ретину.

Можда ћете бити заинтересовани да сазнате: Како направити схеллац код куће за почетнике корак по корак

ЛЕД лампе: за и против

ЛЕД уређаји се могу сматрати релативном новином. Ако вам је потребна лампа за шелак, а ова, која је боље и брже осушити премаз, обратите пажњу на ЛЕД.

ЛЕД уређаји се могу сматрати релативном новином. Ако вам је потребна лампа за шелак, а ова, која је боље и брже осушити премаз, обратите пажњу на ЛЕД.

Диоде су привукле своје фанове на чињеницу да се брзина сушења премаза значајно повећала.

Има смисла обратити пажњу на ЛЕД ознаку, ако не желите да проведете много времена на маникиру.

Лампа са ЛЕД диодама може бити прилично компактна.што је веома погодно за кућну употребу или за посете мајстора сервиса за нокте.
Када размишљате о снази, требали бисте дати предност 9 В или 18 В.

ЛЕД диоде се не загревају или трепере. Током сушења, жена неће осјетити никакву нелагоду.

ЛЕД диоде се не загревају или трепере. Током сушења, жена неће осјетити никакву нелагоду. Када се уређај први пут појавио, био је познат по високој цени. Данас је већ прошла прва гужва и можете пронаћи одговарајући модел по најповољнијој цијени.

Међутим, вреди набројати главне недостатке. ЛЕД лампа не суши све врсте гел-лакаи то је значајан недостатак.

Да бисте били сигурни да ће се лампа носити, морате потражити ознаку на боци са лаком, који говори о потпуној компатибилности са ЛЕД зрачењем. За многе ће то бити одлучујући одговор на питање која је лампа боља за шелак.

ЛЕД лампа не суши све врсте гел-лака, а то је значајан недостатак.

Такође ЛЕД диоде нису замјењиве, за разлику од лампи у УВ уређајима. За неке је ово веома значајан недостатак. Али Важно је напоменути да док ове ЛЕД-лампе имају прилично висок животни вијек, поготово код куће.

Приликом куповине морате обратити пажњу на локацију диода. Морају се налазити на врху и са стране. Ово ће осигурати правилно и равномерно сушење премаза.

Овај тренутак зависи од снаге и врсте лакова. ЛЕД лампе се уопште не могу осушити, излагање зракама не покрива категорију шелака.

Сушење зависи од снаге и врсте лака. ЛЕД лампе се уопште не могу осушити, излагање зракама не покрива категорију шелака.

Зависно од броја слојева Различита светла могу да се осуше у различитим временима.

Гас ламп

Девојке се свађају, расправљајући о предностима и недостацима ултраљубичастог зрачења и диода. Постоје разни разлози, али тема претраге - шелак-лампа, која је боља - остаје популарна.

У међувремену, појавила се трећа врста инструмента. Укључује комбинацију ЛЕД и флуоресцентних свјетала. Они се комбинују једни са другима и долазе у функцију, у зависности од врсте гел-лака.

Појавила се трећа врста инструмента. Укључује комбинацију ЛЕД и флуоресцентних свјетала.

Уређај је релативно нов и још увијек није вјеродостојан. Међутим, због погодности, он је очигледно супериорнији од својих ближњих. Плинске лампе имају дуг вијек трајања и релативно приступачну цијену.

Делови за лампе за кућну употребу

Распон снаге УВ лампи почиње од 7 в и протеже се до 42 в. Снага лампе од 36 в је идеална за кућну употребу.

Занатлије у салонима могу изабрати највећу снагу за брже сушење због протока купаца.

Занатлије у салонима могу изабрати највећу снагу за брже сушење због протока купаца.

ЛЕД лампе се такође разликују по сназиАли за маникир код куће, погодна је лампа са ознаком 9 или 12в.

УВ Харм

О опасностима лампи може се расправљати у смислу учестале и сталне употребе. Најчешће говоримо о ефектима на кожу руку и виду. Али вреди напоменути Ултравиолетна снага у лампама је таква да не може изазвати озбиљну штету.

Произвођач размишља о свим детаљима, а лампе се подвргавају техничком тестирању. Због тога је штета од ултраљубичастих лампи више мит него истина.

Ламп лифе

У УВ уређају, лампе се мењају свака 3 месеца. Ово је оквирно временско ограничење. Тачан животни век је тешко израчунати, јер зависи од тога колико често се лампа користи. Али када се користе за личну употребу, лампе могу да трају и до годину дана.

У УВ уређају, лампе се мењају свака 3 месеца. Ово је оквирно временско ограничење. Са ЛЕД сијалицама ситуација је још гора. Свјетиљке у њима не подлијежу замјени.

Са ЛЕД сијалицама ситуација је још гора. Свјетиљке у њима не подлијежу замјени. Дакле, по истеку радног века уређај ће се морати збринути.

Звучи застрашујуће, али ако размислите о томе, Животни век ЛЕД лампи је 100 хиљада сати. Ово је много, имајући у виду чињеницу да диоде суше лак лакше од УВ лампи. Дакле, уређај ће радити мање, чак и са честим промјенама премаза.

Ако сте још увијек забринути за питање, каква је лампа за шелак боља, онда, говорећи о промјени елемената, можемо рећи да нема велике разлике.

Ако сте још увијек забринути за питање, каква је лампа за шелак боља, онда, говорећи о промјени елемената, можемо рећи да нема велике разлике.

Да, ултраљубичасто је јефтиније, али морате узети у обзир трошкове сијалица које је потребно промијенити. ЛЕД лампа кошта више, али не захтева додатна улагања.

Такође ће вам се свидети чланак о предностима и разликама гел лака од шелака

Додатне функције

Лампе могу имати аутоматски тајмер. Ово је згодно, јер је већ програмирано за одређено време за сушење премаза.

Још једна корисна функција може се назвати аутоматско укључивање контакта. Лампа је опремљена сензорима који обећавају и укључују режим сушења чим је рука испод поклопца уређаја. Ова функција није присутна у свим типовима лампи.

Лампе могу имати аутоматски тајмер. Ово је згодно, јер је већ програмирано за одређено време за сушење премаза.

Функција аутоматског искључивања је такође згодна. Нема потребе да израчунавате време и искључујете уређај. На крају рока, он ће прећи у режим приправности.

Ако говоримо о дизајну и преносивости, све зависи од индивидуалних потреба. Велике УВ лампе омогућавају да се обје руке истовремено осуше.

Такав алат ће тежити доста, али у кабини, када је лампа стално на једном месту, то је прилично згодно.

Ако говоримо о дизајну и преносивости, све зависи од индивидуалних потреба. Велике УВ лампе омогућавају да се обје руке истовремено осуше.

Има више преносивих опција за сушење прстију једне руке. Њихова тежина није већа од 2 кг.

ЛЕД лампе су компактне и мале тежине. Поред тога, постоје модели који немају палету и изгледају као мала кутија у облику лука.

Постоје микроскопске ЛЕД лампе за обраду једног прста. Ово успорава процес, али је згодно ако вам је потребно да уштедите простор.

Професионалци саветују да дају предност квалитетном уређају. Боље је једном инвестирати и купити лампу високих перформанси. У супротном, све зависи од личних потреба.

Постоје микроскопске ЛЕД лампе за обраду једног прста. Ово успорава процес, али је згодно ако вам је потребно да уштедите простор.

Ако је уметност примене шелака у почетној фази и желите да покушате да направите маникир код куће, онда морате да изаберете лампу са минималним функцијама.

Зато што су неки додатни уређаји потребни само професионалцима или женама које се стално баве дизајном ноктију за себе или своје пријатеље. У сваком случају Мораш почети са лампом са добром снагом.

Савремене технологије омогућавају маникир без напуштања дома. Погодан је и мобилан. Чак и ако планови не укључују да постанете професионални маникир, можда ће бити потребна лампа.

Жена увек тежи савршеном изгледу од врхова косе до врхова прстију.

Омиљени мајстор може да се разболи или да нема довољно времена да посети салон. А жена увек тежи савршеном изгледу од врхова косе до врхова прстију.

Сумирајући, одговор на питање која лампа за шелак је најпогоднија биће следећи - највероватније онај који одговара ценовној категорији и обављаће главну функцију: брзо и ефикасно осушити премаз. Зависи од тога колико ће се шелака држати ноктију.

У овом видеу видећете позитивне и негативне стране ЛЕД и УВ лампи за шелак.

Овај видео ће вам показати различите лампе за шелак у поређењу и рећи вам који је бољи избор.

Из овог видеа можете сазнати која лампа за маникир преферирати са шелаком.

Ревиевс

Погледајте видео: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Јун 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send