ЛИЧНИ ЖИВОТ

Како честитати сретном рођендану у прози, лијепо и кратко, властитим ријечима

Pin
Send
Share
Send


Многе жене су сигурне да је готово немогуће освојити пажњу супротног пола лијепим ријечима. Мушкарци само озбиљно реагују. Није лако одабрати прикладне поздравне ријечи човјеку на његов рођендан у прозаичном облику, звучећи лијепо, што је најважније, кратко.

У ствари, на тај дан постају изненађујуће сентиментални, пријемчиви за речи. Важно је водити рачуна о томе коме је жеља намијењена: муж, брат, колега.

Срећан рођендан човеку у прози

Ако хоћете да поздравите човека на његов рођендан, пре свега желим да изразим жеље тако да звуче искрено, природно.

Жели блиске пријатеље рођендан:

 • "На овај важан дан славимо рођење одлучне, самоуверене особе. Каква је снага човековог карактера? У снази ума, интелигенције, једноставности карактера, великодушности, храбрости, што је најважније, способности љубави. Срећан рођендан човеку са одличним менталним квалитетима "!

Честитке породице, родбине, блиских особа:

 • "Шта је највредније за човека? Финансијска независност, развој каријере, солидна основа, успех у вашем личном животу. Већ имате све то. Желимо да срећа никада не промени курс, и сваки дан би вам донио читав низ благостања , радост, пажња од вољених. Рођендан је празник када се њежне и преведене у живот вруће жеље које су вам упућене.
 • Прави мушкарац је гвоздени карактер, чврсте акције, поуздана подршка не само за жену коју воли, већ и за његове рођаке и пријатеље. У исто време, то је веома крхка природа, суптилно осећајући искреност.

Срећан рођендан човеку: оригинални четворци

Честитам човјеку на његов рођендан могуће је не само у прози. Лепа, осебујна ће звучати у прози или кратком четвороуглу.

Такав поздрав ће лепо звучати из живота пријатеља:

"Мој диван, драги,

Драга моја, љубазна, драга.

Мој нежан и драги мој,

Цео живот желим да живим са тобом.

Жеља рођендана од колега:

"Нека пријатељи поштују свакога,

Нека вас слаб секс воли

Нека увијек нађеш времена

О спорту, риболову и љубави.

Мала, ненаметљива песма од маме која може да загреје срце:

"Појавио си се, колико среће,

Донио сам твој глас у нашу кућу!

Данас је све у реду

Постао си успешан, сине мој.

Срећан рођендан младом човјеку

Приликом честитања на рођендан, важно је узети у обзир карактер, омиљену активност и циљеве постављене за хероја. Узимајући у обзир ову могућност, рођендану можете пожељети промоцију, успјех у стварању каријере. Ако тип има романтичну везу, бит ће му драго чути ријечи љубави и оданости.

Примјери честитања младом човјеку:

 • Ова жеља има много смисла: "Данас је ваш дан! Постали сте мудрији током целе године. Нека се ваши паметни почеци настављају, пронађите њихову сврху, као кристално планинско пролеће које води ка азурном језеру. Желим вам осмех читавог света са сваким новим даном."
 • Лепа порука од његове девојке"Срећан рођендан, драга моја! Наше познанство са вама је изузетна срећа за мене. Видим вас као правог мушкарца. Још сте млади, али имате ум и храброст зреле особе. Можете рећи пуно љубазних и љубазних ријечи, али један од њих се не може поредити са вашим квалитетима. На дан вашег одмора, желим да вам пожелим дуг живот, пун среће.
 • Таква жеља може звучати од родитеља, пријатеља, родбине: "Свим срцем вам желим испунити своје амбиције. На изненађење свих, ви сте тако млади, достигли сте значајне висине. Ви сте успешан, изузетно атрактиван мушкарац. Очигледно, нећете се зауставити на оствареном циљу, и то вам се свиди. поред тебе, твоја дивна половина ће бити инспиративна, подржавајући у свим настојањима. Нека вас животни пут на сваком кораку увек пријатно изненади. Честитам на вашем рођењу! "

Сретан рођендан

Поздрав за рођендан за прозу можете уредити лијепо и кратко у ведром, духовитом маниру, ако су намијењени пријатељу. Топле, незаинтересоване жеље изражене хумором лако се доживљавају, подижући не само рођендана, већ и цијелу компанију. У свакој комичној реченици постоји честица истине.

Ништа не може бити боље од жеље пуне хумора:

 • "Шта треба да постигнете у животу? Лична, готовинска, безготовинска срећа. Пуцајте у јабуку и, палећи у море среће и љубави, покушајте да се удавите тако да вас нико не може спасити. Радост. Прославите рођење, живот, успјех!
 • "Честитам вам на рођендану! Желим да вам пожелим бескрајни напад новца, из којег се чак ни не покушавате бранити. Нека ваше жеље трпе од прилика, а ви их не утишавате у мислима. Искрено желим да ваши снови и циљеви изгубе главу од ваших фантазија. Нека неуспјеси неуспјешно заостају за вашим успјесима, они их ионако неће надокнадити;
 • "Честитам вам на вашој индивидуалној новој години! Желим вам гомилу дарова од рођења дједа. Нека сњежне пахуљице лагано куцају на ваше сиве ћелије, доносећи наносе новца који отварају могућност за остваривање бескрајних жеља."

Искрене честитке за ваш рођендан

Сваки једноставан поздрав ће звучати истинито, искрено, ако је исправно извршен. За сваког човека можете пронаћи праве речи са добрим жељама.

Женин отац захтева посебну пажњу:

 • "Срећан рођендан, оче! Ја те зовем отац, јер је и мој супруг родитељ и ја. Здравље и новац су најважније ствари. Сада живиш не само за себе. Твоје унуке те гледају својим преданим очима. много година ћеш нас одушевити снагом, здрављем, добрим расположењем. Само желим да додам да сам спреман пружити руку помоћи у тешким временима, као што сте некада учинили.
 • "Данас је посебан дан. Рођендан мојег таста. Он ми је драг као и мој отац. Током година односа, схватио сам колико је та особа близу мене. Он је подршка моје жене, што значи ја. Желим човеку са великим словима бескрајног светла. дани бесмртне душе Нека унуци и праунуци имају пуно простора у срцу, искрено вам желим искрене честитке на најтужнији и ведрији дан.

Срећан рођендан

Посебна пажња посвећена је рођендану вољеног сина. Поред јела, омиљена јела, наравно, припремила су честитке ријечима. По правилу, жеље се чују са усана свог оца. Главна ствар је да она одговара карактеру вољеног мушкарца њихове кћери. Великодушан, пажљив зет добија захвалност од свекра за њихов брижан однос према својој кћери.

Примери честитке зета:

 • Из теста: "Много волим свог зета, то кажем из срца. Данас, на овај радосни дан, желим да вам пожелим породичну идилу, узајамну љубав, занимљив рад, који вам доноси не само пристојан профит, већ и задовољство. Останите као ви, верни супружник. Срећан рођендан, сине! ";
 • Од свекрве: "Мој драги дечко! Мој отац и ја смо неизмерно срећни што вас видимо поред наше кћери, која вам је поверена, и још увек не жалите. Данас је ваш одмор. Желимо да се побринемо да ваше идеје, чак и најнеобичније, буду испуњене, све идеје. жена и дјеца гледају на вас као на моћну стијену која штити њихову имовину, што значи да сте велики обитељски човјек. Честитамо и желимо вам велику срећу. "

Прослављајући рођендан свога зета, честитајући му, родитељи његове жене показују добар однос према кћери њеног мужа, сматрају га пуноправним чланом породице.

Сретан рођендан честитам брату својим ријечима

Жене су пажљиве на рођендан вољених, домаћих мушкараца. Кратка, лијепо дизајнирана порука у прози дубоко ће дотаћи хероја ове прилике. Необичан поздрав покушава да представи жену њеном брату.

На значајан дан за брата, морате пронаћи ријечи које су пуне њежности, бриге, пажње:

 • "Драга моја, ја, као моја старија сестра, бринем о теби, чувам те од проблема, пронађем са тобом излаз из тешке ситуације. Увек ми одговараш са захвалношћу. Иако си млађи, осећам јаку леђа мушкарца. Светлост је најсветлији тренутак у мом животу. Искрено желим да сваки део вашег живота буде засићен значењем “;
 • "Драги брате! Прихватите моје честитке и најтоплије жеље за успјех, самопоуздање, добробит. Ваша срећа ће ме увијек задовољити. Будите сретни, успјешни у свим својим циљевима. Нека Ваша каријера увијек гледа на чисто небо";
 • "Живот је као књига, чији је аутор судбина. Да ли је животни роман занимљив зависи од пута који путује. Сигуран сам да ће ваша књига живота бити поштена, праведна, пуна занимљивих епизода. Почете странице већ говоре о правом путу, вољени брат чврсто стоји на ногама.

Лепа честитка сретан рођендан тати

Празник је добра прилика за изражавање љубави, поштовања, пажње према тати.

У прози можете да изразите жељу, сопственим речима:

 • "Тата, захвалан сам Богу за оно што јеси. Сваки дечак има предмет имитације: хероји бајки, филмова. У првом делу који сам написао у својој школи о омиљеном јунаку, описао сам те. Ти си ми велики ауторитет. Искрен, као и ти. Дан твојега имена је значајан празник, поготово за мене. Честитам, желим вам дуг живот.

Поетски дизајн такође звучи лепо:

"Тата, желим ти то."

Срећа, срећа, срећа

Јасни тренуци у судбини

То је оно што желим

На ваш најважнији дан! "

Срећан рођендан колеги: кратке песме

Тим се пажљиво припрема за рођендан радног пратиоца, и наравно, неколико топлих ријечи је потребно за подизање расположења рођендана.

Кратке песме - погодна опција за честитање колегама:

"Ми нисмо само тим

Ми смо пријатељска породица.

Ви сте део наших седам "ја".

Желимо вам безбрижан живот дуги низ година

Честитам вам на најбољи дан! "

А четвороугао:

"Желимо вам срећу, срећу,

И нека пропусти нестану заувек.

Хаппи Биртхдаи!

Нека љубав и срећа буду са вама! "

Искрене честитке на годишњици тог човека

У уском породичном кругу можете добродошлицу јунаку дана светлим веселим речима:

 • "Постоји традиција да се на годишњицу рођендана пожели жеља. Размислите о 10 главних жеља, поставите циљ да дођете до њих 10 година прије сљедеће годишњице, настојте испунити своје инструкције, не осврћите се. Особа живи дуго када има сан. Желим вам много годишњица за сањање. остварујући своје намере. "

Срећно, у исто време, искрена жеља блиском пријатељу:

 • "Желим да вас упозорим, драги мој јунак дана. Не заборавите да оставите са собом потрагу за срећом, љубав, и што је најважније, не остављајте новац. Не можете се вратити за њих, лоша срећа. Честитам на округлом датуму, све најбоље!

Добре рођенданске жеље вашем вољеном

Најдража ствар за хероја прилике је присуство дјевојке или жене која не допушта драгом човјеку да јој недостаје. Наравно, она ће му честитати и припремити топле, њежне ријечи за њега:

 • “Моја честитка може звучати прозаично, кратко, али покушаћу да пренесем љубљеном, незамјењивом човјеку сву топлину своје душе с двије најљепше ријечи: обожавам вас. Срећан рођендан! ";

  Како лијепо пожељети свом вољеном сретан рођендан? Можете писати дирљив СМС у прози или стиху: кратко, брзо и повољно. Али најбоља опција за честитке од пријатеља била би испорука признања љубави и преданости.

 • "Када сте се појавили на путу мог живота, нашао сам мир и срећу. Тада сам схватио да се налазим иза сигурног зида. У знак захвалности, желим да кажем: Ја ћу увек бити с вама да подржавам духовно и физички. оно што је сада човек са великим словом.

Срећан рођендан одраслом сину

На овај дан желим да изразим своја осећања и љубав свом сину:

 • "Мој дечко, не знам како да говорим лепо, и нема речи у свету које преносе мајчину неограничену љубав према свом сину. Показујем вам оно што желим и желим. Не жалим што сте испунили сва моја очекивања. тако да многи могу бити једнако племенити, поштени и, што је најважније, посвећени синови. Честитамо на најљепши дан! ";

 • "Ваш датум рођења је изузетан дан за нас и тату. Изгледали сте као весело звоно звона, испунили смо живот просперитетом. Дали смо вам милион прилика, краљевство љепоте, интелигенције, мудрости. Добро урађено, успјели сте искористити вриједности. Све најбоље вама и вашој обитељи Срећан рођендан!

Поздрав рођенданима пензионеру

Пензионери се радују у присуству својих рођака, драги људи на значајан дан за њих више него поклон.

Стога можемо честитати:

 • "Пуно уживање у животу почиње после пензионисања. Наш драги деда, тата, честитам вам на рођендану! Нека веселим искрицама које искре у вашим очима, не нестану дуго времена. Данас жете плодове својих племенитих дјела - окружени су рођацима и захвалним људима. Сигурни смо: и даље ћете дуго истраживати свет, упркос годинама које вас, искрено, апсолутно не издају. Наше честитке, Велики Тата! ".

Честитам човеку на његов 65. рођендан

Шездесет и пет је фигура која доноси са собом озбиљност, мушкост, мудрост. Већи део животног пута је прошао, али човек не оставља одлучност и темперамент у овим годинама.

На дан 65. годишњице, јунак дана може пожелети активне активности, здравље и љубав:

 • "Ви славите округли датум. Ово је посебан дан. Незамјењив пријатељ, племенит човек који је породици дао срећу, која је дала своје знање развоју науке, довела је до данас велики број одличних стручњака који су служили земљи. Желимо бескрајан оптимизам, здравље, ведрину за много, много година Хаппи Анниверсари! "

Можете честитати куатраин-у:

"Пусти срећу у 65

Не одлазиш,

Љубав, здравље и осмех

Увијек иди с тобом! ".

Честитам човеку на његовом 75. рођендану

75. годишњица је велики датум годишњице, три четвртине века. Пошто је толико живео, могуће је да се не ради ништа што би оставило трага за потомство.

75-годишњи рођендан драгог човека за драге је достојан кратког, али лепог поздрава ...

Жеље се могу направити у прози:

 • "Драги јунак дана! Желим вам, прије свега, младог духовног оптимизма. Свака година има своје занимљиве тренутке. За 75 година, живот нас води у нови правац наше струје, гдје има много недовршених послова. Чекам да видим супружника код куће цијели дан. Прикупите сву своју енергију и уђите у 75. годину рођења с њом.

Срећан рођендан човјеку-војнику

Војници заслужују ријечи захвалности које ће утицати на строго мушко срце:

 • "Наш заштитник, наша подршка! Док сте као у војсци, можемо мирно одгајати децу, ићи на посао. Нека се све добре ствари врате стоструко, неће бити места за издају, издају у вашем животу. Желимо вам најсретније године живота, породицу. идила, срећа у служби.
 • "Мој драгоцени човек! Године војног рока учиниле су те чврстим, строгим човеком. Унутра си остао благ, нежан муж, добар отац. Можеш комбиновати лојалност према дужности са љубављу према породици. Захваљујући звездама на твојим раменима, људи се радосно смеше. а живот ти се увек смеје. "

Честитке за рођендан

Мушкарци су добро упознати са хумором који им помаже да се лако извуку из тешких ситуација, да изграде односе са колегама партнерима.

Примјери кратких, забавних, лијепо дизајнираних жеља у прози до рођендана човјека:

 • "Драги муже! Желим вам велику срећу. Искрено желим да вас увек чврсто гледам на ноге, поготово на дан исплате и петком. Срећан рођендан, мој једини и једини човек!";
 • "Године су обичне цифре написане на папиру. Дођавола са бројевима на папиру. Млађи сте од датума који вам је одуван на пасош. До ђавола са пасошом. пријатељу. "

Постоји много интересантних идеја за честитање мушкарцу на датум рођења. Главное, чтобы пожелания звучали от чистого сердца, искренне, неподдельно.

Видео на тему «Поздравление с Днем рождения мужчине в прозе красиво и коротко»

Как сделать красивое поздравление мужчине на день рождения:

Поздравление мужчине на день рождения прикольно и коротко:

Поздравление другу с днем рождения в прозе:

Погледајте видео: Srećna slava domaćine Zoobe Balkan (Може 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send