БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Плетеница од 4 нити. Упутства, схема ткања за почетнике корак по корак: са траком, пицкупом, француском, од репа са еластичним тракама. Пхото

Pin
Send
Share
Send


Користећи узорке ткања и стрпљење, можете на глави исплести необичну плетеницу од 4 нити. Постоји неколико опција за ткање, и уз одређену вјештину, можете сами створити такво ремек-дјело на глави.

Ко може да исплива из 4 нити?

Четворокраки плетеница је погодна опција за празнике, званичне догађаје или редовне шетње.. Добро изгледа на ученицама и одраслим женама. Ова фризура на глави изгледа спектакуларно.

Погодно је ткање на дугој коси, без обзира на структуру.

Фризура се може хармонично комбиновати са било којом одећом - спортским сетовима, формалним одевима, цасуал стилом. Лијеп додатак је сатенска врпца која ће украсити дугу плетеницу. Да исплетемо плетеницу од четири нити, погледајмо обрасце ткања сваке од њих.

Класична верзија плетенице са четири ражња

Свака модерна девојка која жели да изгледа добро воли универзалну плетеницу од 4 нити. Шема ткања класичне верзије није компликована, као што се чини на први поглед.

Следећи параграфи објашњавају одакле почети:

 1. Припремите косу да бисте направили фризуру, без проблема. Потребно је пажљиво чешљати опрану косу. Пожељно је да се неуредна коса обради специјалном моуссе за лако чешљање.
 2. Неопходно је чешљати косу са задње стране главе или са стране (зависно од тога на којој страни би плетеница требала да испадне), подијелити на четири једнаке нити.
 3. За ткање морате узети први увојак и ставити на сљедећи, конац испод трећег. Задржавамо прву и задњу нит, почињемо да ткамо четврту на исти начин.
 4. Поновите све док пљувачка није спремна.

Принцип ткања је као плетеница од три нити, али резултат је видно другачији. Важно је запамтити четврту нит, која се увијек мора уклонити испод дна.

Пљунути 4 праменова са једним централним

Четверокраки плетеница са једном средишњом страном треба бити другачије ткана. Као што је приказано на дијаграму, потребно је подијелити косу на четири дијела и напустити трећу цједилу. То ће бити централно.

Ако постоји жеља за украшавањем косе, чиме се наглашава ваша слика, можете подијелити косу на три нити и узети траку.

Ради лакшег сналажења, поправите га, скупљајући једну траку гумене траке. Трака ће преузети улогу трећег прамена око којег плетеница плета.

Упутство:

 1. Важно је запамтити да у том процесу врпца остаје на мјесту, а сусједне нити се испреплићу с њом и једна с другом.
 2. Неопходно је узети екстремни ланац и прескочити прво испод другог, а затим преко трећег. Четврта ће проћи испод врпце и преко бочне стране.
 3. Поновите поступак током ткања плетеница.

Сатенска врпца пролази кроз средиште косе и украшава је. Блага плетеница од четири нити с врпцом изгледа елегантно, прикладно за сваку животну ситуацију. Умјесто врпце, можете користити уобичајене коврче без врпце.

Погледајте најискренију Топ 5 оцену: Професионалне шкаре за косу

Френцх 4-странд плетеница

Француска мода за одећу је популарна, али фризуре нису изузетак. Можете направити француску плетеницу брзо, али ће изгледати свечано. Повлачење бочних праменова ће повећати волумен вечерње фризуре.

Схема ткања:

 1. Када се ткање користи сва коса. Потребно је подијелити их од коријена на четири браве. Важно је запамтити да не морате додати косу трећем прамену.
 2. Прво, почињемо да се ткамо по принципу традиционалне четворокраке плетенице. Узмемо екстремно савијање на левој страни, држимо испод другог, изнад трећег и испод четвртог.

  Постоји француска верзија плетенице од 4 нити, чија схема ткања је приказана на слици.

 3. Први део ће бити на месту другог. На десној страни, на исти начин, узимамо прамен у храм, држимо га испод другог, ставимо га на трећи и прескочимо испод четвртог.
 4. Додајте суседну косу у праменове са леве стране и са десне стране. Постепено их уткајте у плетеницу.
 5. Поновите редослед до краја ткања.

У ткању француске плетенице важна је прецизност. Имајте стрпљења и узмите си времена, онда ће процес ткања трајати не више од 10 минута, а стилска фризура ће бити леп додатак стилу.

Плетеница са 4 траке са репом

Фризура која ће помоћи девојци да изгледа добро ове вечери је четвороножни плетеница.

На дијаграму видимо да се коса скупља у уском репу. Ово је неопходно за прецизно ткање. Пре процеса, потребно је да причврстите траку на еластичну траку, навијете је тако да добијете две висеће траке.

Схема ткања:

 1. Подијелите косу на три нити, оставите траку у средини. Они остају на мјесту, не учествују у процесу.
 2. Принцип ткања подсјећа на ткање четверокраке плетенице с једном средишњом страном. Узмимо прамен са ивице, прескочимо испод другог, изнад трећег. Ми радимо и други, почевши од четвртог низа.
 3. Обратите пажњу на редослед док пљувачка није спремна.
 4. Из насталог ражња се може формирати сноп на глави.

Четворострука плетеница репа са траком идеална је за почетнике. Плетенице из састављеног репа су лакше уткане и могу се тренирати. Али немојте се плашити сложених фризура, све се може научити.

4-струка плетеница

Плетеница са четвороножним волуменом може бити плетена на дебелој, дугој коси. Није битно у којој техници ће се направити плетеница, било која може бити спектакуларнија. Да бисте то урадили, пажљиво припремите косу, посебно несташну. Оперите, осушите, чешљајте, утрљајте специјалну пјену.

За прецизност прије почетка рада, можете скупити косу у коњски реп тако да је прикладније ткати плетеницу. За младе даме са не јако дебелом и дугом косом, обезбеђене су надземне нити. Причврстите за косу, можете користити копче за косу. Може дати ефекат наглашавања. Можете постићи волумен истезањем вањских нити.

Можете и ткати шишке било које дужине у плетеницу. Овај метод није популаран, тако да нико неће разумети како је фризура постала обимнија. Можете направити цорругатион, који на рачун малих праменова ће повећати волумен косе.
Власницима "љестве" фризуру је теже постићи волумен, тако да је боље растући косу.

Популаран чланак: Модерне женске фризуре нове сезоне за средњу косу. Пхото

Шиљак од 4 нити

Младе девојке плету уобичајене трокутасте колаче, јер трају дуже, не допуштају да се ваша коса замрши. Метода се дистрибуира и тестира током година, тако да је фризура тражена. Узор ткања шиљака од четири нити је идентичан, као што је и сврха.

Схема ткања:

 1. Морамо почети ткање од коријена на глави, подијелити косу на четири нити.
 2. Узми последњи део, прескочите испод другог, изнад трећег, испод четвртог. Сваки пут када требате ткати увојке у плетеницу.
 3. Наставите до краја процеса ткања.

Приликом ткања можете користити три власи косе и једну траку за декоративни украс косе. Да бисте додали још волумена, потребно је растегнути бочне нити и причврстити их лаком.

Занимљива плетеница од 4 нити дијагонално

Постоји варијација ражња од 4 нити дијагонално. Техника се не разликује од уобичајених плетеница, али изгледа оригинално, лако се исплести. Пљусак почиње са стране главе, прелази преко врха до дна, прецизније, дијагонално.

Упутство:

 1. Неопходно је чешљати косу у храму, извадити мали увојак. Трака причвршћена на косу гуменом траком, подијељена у два дијела. Она ће бити трећи део.
 2. Подијелите косу на четири једнака дијела.
 3. Протегните другу нит изнад прве. Стави јој четврту.
 4. Под четвртом да држи траку. Други који се намеће на траци.
 5. Следећи прамен је такође на траци, додајте мало косе, почните испод дна.
 6. До краја ткања пратите кораке схеме.

Употреба украсне траке за израду фризура није потребна. Можете везати плетеницу искључиво помоћу косе.

Пљуни "Рибљи реп" од 4 нити

Спит "Фисхтаил" од четири нити различит је од својих претходника, изгледа необично. Ткање овог ремек-дела, користећи шему, је једноставно и резултат ће пријатно изненадити. Техника стварања је приметно другачија. За разлику од претходних фризура, нема потребе да дијелите косу на четири нити, већином танке увојке су укључене у ову фризуру.

Како ткати:

 1. Потребно је подијелити сву косу на два дијела.
 2. Од првог дијела узмите танак прамен и причврстите га за други дио. У другом делу радимо исто. Прелазимо и стављамо мале коврче једна на другу. Наставите док се процес не заврши.

Готова плетеница са четири ражња наликује рибљи реп. Потпуно се разликује од осталих варијација четвороножних плетеница, али се добро слаже са различитим сетовима одеће. Тешко је везати плетеницу, јер није јасно како се протежу праменови, ткају их заједно. Потребно је потражити помоћ на дијаграмима.

Прочитајте популаран наслов чланка: Тренди фризуре за средњу косу, даје волумен.

Фоур-Спхере "Ватерфалл"

Шишање "Водопад" се дистрибуира међу младим људима у облику плетенице с три пљувачке с малим примањима у облику праменова. Уз додатак четврте увојке фризура ће изгледати спектакуларније. Лако је ткање, погодно за изласке или забаве.

Схема ткања:

 1. Узмите мали прамен из храма, подијелите увојке на три дијела. Ми их ментално зовемо "горњи", "средњи" и "доњи" низ.
 2. Промените локацију средњих и горњих нити. Затим узмите четврти прамен са стране храма. Положите прамен испод средине, пролазећи кроз врх и дно.
 3. Покрените горњи увојак испод средине, изнад горњег, испод четвртог слободног ланца.
 4. Четврта увојка се може ослободити.
 5. Наставите до краја, ткајте до супротног храма.

Плетеница изгледа као градијент због четвртих нити, које наликују водопаду, као да је коса лабава, а плетеница плетена преко врха.

Како плетити плетеницу од 4 нити за себе?

Плетеница из четвороножних нити не може одмах испасти без грешака. Засновано на шеми ткања, за почетак не боли научити како се стварају фризуре на сатенским тракама. Вежите четири траке за комад дрвета или узмите перику и почните да вежбате. Рукама је потребно време да запамте редослед акција.

Када се покрене ткање плетенице, на основу геста, морате почети да ткате плетенице на себи. Треба да седнете испред огледала, иза, ако је могуће, ставите други. Тако ће бити лакше научити, испоставиће се да гледамо у плетеницу и контролишемо процес.

Видео о томе како ткати плетеницу из 4 нити

Видео туториал о ткању плетеница из 4 нити:

Како ткати плетеницу с 4 траке с врпцом:

Погледајте видео: Pletenica sa cetiri pramena (Јун 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send