РЕЦЕПТИ ЗДРАВЉА

Једноставна правила абецеде здравља и потпуног чишћења од Бориса Увајдове

Pin
Send
Share
Send


Многи људи, упркос високом степену развоја терапијских метода лечења уз употребу лекова, настављају да користе помоћ алтернативних начина лечења.

 • Брза навигација по чланку:
 • Основни принципи "АБЦ Здравља" Б. Уваидова
 • Чишћење дебелог црева у књизи "Абецеда здравља"
 • Чишћење јетре и жучне кесе
 • Чишћење бубрега од Б. Уваидова
 • Чишћење крвних судова и лимфних система
 • Чишћење тела минералним купкама
 • Биљни сокови за чишћење тела
 • Исправан психолошки став, као основа "Абецеде здравља"
 • Ревиевс

Један од најпопуларнијих аутора алтернативних књига са многим обожаваоцима је Борис Увајдов. Његов бестселер "Абецеда здравља" гарантује потпуно чишћење свих органа.

Основни принципи "АБЦ Здравља" Б. Уваидова

У раду Бориса Увајдова "Абецеда здравља" могуће је потпуно прочишћавање унутрашњих система и обнова рада тела, као резултат употребе неоткривених моћи и способности особе.

Главни део књиге описује како се лече болести повезане са стомаком и цревима. Такође се бави питањима правилне исхране. Борис Уваидов сматра да је храна коју је конзумирала већина људи озбиљан тест за све органе повезане са варењем.

Према њему, како расту и развијају се, људско тело је испуњено шљаком. То доводи до чињенице да читав унутрашњи систем особе пролази кроз убрзано старење, што доводи до губитка снаге и лошег здравља.

То такође доприноси чињеници да људи имају тенденцију да упадају у депресију и вероватније је да ће развити хроничне болести.
У том смислу, телу је потребно прочишћавање, које ће задржати своју функционалност на одговарајућем нивоу.

Не пропустите корисни рекорд за: Деплетиве за брзо чишћење црева
Приручник Бориса Уваидова "Абецеда здравља" истиче да је за добро варење хране потребно придржавати се принципа одвојене исхране, што доприноси потпуном прочишћавању свих органа.

Приручник Бориса Увајдова "Абецеда здравља" истиче да је за добро варење хране потребно придржавати се принципа одвојене исхране, што доприноси потпуном прочишћавању свих органа. Још једна препорука за решавање здравствених проблема је прелазак на сирову храну и коришћење поста у медицинске сврхе.

Аутор идентифицира 4 главна начина природног третмана:

 • пост;
 • свеж ваздух;
 • вода;
 • позитиван став.

Поред тога, можете применити разне масаже кичме, хомеопатске препарате, биље и органске елементе животињског порекла.

Чишћење дебелог црева у књизи "Абецеда здравља"

Обновом рада унутрашњих органа, у књизи Бориса Увајдова "Абецеда здравља", препоручује се да се почне потпуно чишћење из црева.
У циљу уклањања шљаке из дебелог црева и танког црева у месецу, књига садржи детаљне шеме за спровођење клистира.

У циљу уклањања шљаке из дебелог црева и танког црева у месецу, књига садржи детаљне шеме за спровођење клистира.

Њихово извођење смањује ризик од дисбиозе. Такође, као резултат спроведених процедура, тело ће бити очишћено од процеса ферментације и труљења.

Обрати пажњу! Начин побољшања утробе треба да буде праћен правилним принципима исхране. Заједно, то ће довести до чињенице да ће унутрашњи органи почети боље апсорбовати различите елементе у траговима и витамине који им долазе.

У свакодневној исхрани морате унијети производе житарица који садрже мекиње, крух и житарице. Једење житарица и крупног круха ће вратити снагу мишићима црева и повећати способност апсорпције слузокоже.

Препоручује се да се започне процес чишћења црева и превенција дисбактериозе у једном тренутку.

Чишћење јетре и жучне кесе

Процес потпуног чишћења јетре према "АБЦ здравља" Бориса Увајдова заснива се на вегетаријанству, интестиналним поступцима чишћења и загревања. Третман жучне кесе се изводи истовремено са процедурама чишћења јетре.

Процес комплетног чишћења јетре према "Абецеди здравља" Бориса Увајдова заснива се на вегетаријанству, чишћењу црева
Сазнајте више о: Прегледима лекара о чишћењу тела натријум тиосулфатом

Главни задатак у чишћењу јетре је да се ослободи крв билирубина - застарјелих црвених крвних зрнаца. Ако не напусте тело заједно са жучи, црвена крвна зрнца улазе у јетру и везују се за њене зидове.

Ако се тело не ослобађа холестерола, долази до зачепљења канала и формирања камења у жучној кеси.

Важно је знати! Да би се избегао поновни процес уласка билирубина у крв, потребно је да се бави ослобађањем јетре од троске након завршетка чишћења црева.

Да би се одржала способност јетре да филтрира, чишћење треба вршити једном годишње.

Чишћење бубрега од Б. Уваидова

Бубрези у издању Бориса Увајдова "Абецеда здравља" додијелили су значајно мјесто. За њихово потпуно прочишћавање аутор даје практичне савјете.

Један од начина чишћења бубрега је дијета заснована на уносу лубенице. Препоручује се уклањање токсина на крају летње сезоне. Придржавајте се дијете се препоручује за 7 дана. Храна се у исто време састоји од хлеба од целог зрна и пулпе лубенице.

Можда ћете бити заинтересовани да сазнате: Како да активни угаљ очисте тело

Када у бубрезима има камења, најбоље је да их елиминишемо ноћу између 2 и 3 сата. Аутор препоручује да седите у кади и да једете лубеницу. У том процесу са урином ће почети да одлазе камење и песак.

Рестаурација рада унутрашњих органа, у књизи "Здравље" абецеде Бориса Увајдова, препоручује се да се почне потпуно чишћење из црева

Чишћење крвних судова и лимфних система

Пошто се све ћелије у телу хране лимфом и крвљу, корисни елементи садржани у њима утичу на функционисање свих органа. Свака болест доводи до тога да у ткивима и крви почиње недостатак органских соли.

Стога су процедуре рехабилитације циркулацијског и лимфног система обавезне.

У раду Бориса Увајдова "Абецеда здравља" завршава се комплетно пречишћавање у лечењу крвних судова лимфних и циркулационих система. Њихово чишћење се врши на основу поста. Процес опоравка настаје због конзумирања у храни само сокова природног поријекла.

Према аутору, пост је неопходан, јер једење хране не доприноси опоравку тјелесних природних сила.

Према аутору, пост је неопходан, јер конзумирање хране не доприноси опоравку природних сила тијела. Уместо тога, храна узета током болести није правилно пробављена. То доводи до још већег пуњења тела троугама.

Чишћење тела минералним купкама

За чишћење организма се препоручује и коришћење минералних купки. Они имају лековити ефекат и доприносе нормализацији општег стања особе.

Купање са минералним водама, не само чишћење свих органа, већ се убрзава процес метаболизма и побољшава циркулација крви. Бити у води високе температуре доводи до отварања пора и повећања брзине протока крви. То доприноси уклањању токсичних супстанци и приливу минералних елемената у унутрашњост.

За чишћење организма препоручују се и минералне купке.

Корисне супстанце, улазак у тело, повећавају његову снагу и повећавају отпорност на прехладе и заразне болести. Узимање минералних купки такође утиче на психолошки ниво. и помаже у уклањању депресије и нервних поремећаја.

Минералне купке имају опуштајући ефекат. Стога, као резултат курса третмана, можете се ријешити главобоље, обновити изгубљену снагу тијела и ријешити се немирног сна.

Биљни сокови за чишћење тела

Борис Увајдов сматра да је ефективан и пријатан Начин да се тело ослободи токсина су сокови од поврћа. Могу се користити како на почетку процеса чишћења, тако иу свим фазама чишћења тијела.

Када једете сокове од поврћа, резултат је видљив након 7 дана. Свеже направљени сокови обнављају дисање и елиминишу проблеме са спавањем. Они такође обогаћују кожу благотворним елементима.

Брз и ефикасан резултат постиже се чињеницом да сокови на бази поврћа улазе у крв унутар неколико минута након конзумирања. И у унутрашњим органима не добијате штетне материје, јер оне остају у влакнима. Дакле, можете пити природне сокове од поврћа без страха за земљиште у којем су узгојени.

Борис Увајдов сматра да је ефикасан и пријатан начин да се тело ослободи токсина - сокови од поврћа.

Оптимално време за чишћење тела уз помоћ сокова од поврћа је период од пролећа до јесени. У зимском периоду количина хранљивих материја у поврћу се смањује. Ако сок узмете у препорученом периоду, тијело ће успорити процес појаве шљаке.

Важно је запамтити! За припрему биљних сокова намењених за пречишћавање, препоручује се употреба само свежих производа и сочне зеље. Штавише, потребно је користити свеж сок.

Чак и након краткотрајног складиштења, сок губи своју јединствену корисну залиху минерала, витамина и аминокиселина. Може такође почети да ферментира, иако укус може остати исти.

Биљни сокови могу бити направљени од једне компоненте, као и од неколико састојака.

Након неколико сати након свјеже припремљеног сока од поврћа, тијело осјећа енергију и виталност. Стога, поред чишћења, она такође помаже да се извуку сви органи повезани са варењем.

Исправан психолошки став, као основа "Абецеде здравља"

Поред препорука и метода прочишћавања унутрашњих органа, Борис Увајдов посвећује велику пажњу правилном психолошком ставу.

Основни принципи су:

 • веровање у постизање позитивног резултата;
 • веровање да су мисли материјалне и да дају живот.
Борис Увајдов посвећује велику пажњу исправном психолошком ставу

Према њему, сам човек гради свет око себе снагом своје мисли. Стога, његова књига није само алат за алтернативну медицину, већ и психолошку помоћ за прочишћавање људских мисли.

У "Абецеди здравља" дате су многе савете о исправном ставу према позитивном ставу према себи и свету. Аутор сматра да је ово основа за сретан и дуг живот.

Према ријечима Бориса Увајдова, такве емоције као иритација, љутња и страх доводе до стварања шљаке и блокада у тијелу.

Пошто изазивају убрзани рад срца и, сходно томе, брзо дисање. С тим у вези, повећава се број штетних елемената у различитим системима тијела.

Књига Борис Увајдов "Абецеда здравља" није медицински приручник. Стога, упркос чињеници да су његове препоруке корисне, треба да се посаветујете са својим лекаром пре почетка пречишћавања.

Погледајте видео о самом третману прополисом Бориса Уваидова:

Б.Уваидов о третману топлије јетре:

Борис Уваидов о здравој и штетној храни у овом видеу:

Ревиевс

Погледајте видео: Jednostavna pravila za učenje pravopisa engleskog jezika. Spelling (Може 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send