БЕАУТИ СЕЦРЕТС

Важно је знати да се гел за нокте не одваја брзо од нокта. Перфецт маницуре

Pin
Send
Share
Send


Прелепа маникура савршено употпуњује слику сваке жене, постајући један од најупечатљивијих нагласака њене привлачности и дотјеривања.

 • Брза навигација по чланку:
 • Зашто гел за полирање не држи
 • Колико је
 • Главне грешке приликом пријаве
 • Како се пријавити
 • Која средства препоручују козметичари
 • Тајне отпорне апликације
 • Правилна нега руку
 • Како носити маникир
 • Ревиевс

У поређењу са обичним премазом, гел за нокте траје много дуже, не губи сјај и штити плочу нокта од ломљивости и деламинације.

Али, нажалост, естетски ужитак не траје увијек одређени период, а за жене се јавља природно питање - зашто лак за нокте брзо љушти из нокта, а што учинити тако да премаз траје дуже.

Зашто гел за нокте не држи нокте

Међутим, разлози одвојености могу бити различити Најчешће грешке су направљене од стране мајстора када припремају нокте директно за поступак и посматрање саме технологије премаза.

Фрустрација од изгубљеног новца и времена може резултирати непажљивим руковањем клијентовог маникира, посебно активним искориштавањем стечене љепоте наредних 48 сати након наношења материјала, будући да се занемарена реакција коначне полимеризације и формирање густе структуре гела за гелове и даље наставља времена.

Ако се код различитих специјалиста пилинг гела још увек одржава због порозних и претјерано ломљивих ноктију, потребно је посветити посебну пажњу свом здрављу.

Ако се код различитих специјалиста пилинг гела још увек одржава због порозних и претјерано ломљивих ноктију, потребно је посветити посебну пажњу свом здрављу. Ова опција естетике ноктију неће се одржати у присуству хормонских поремећаја или промена, кардиоваскуларних болести, дијабетеса.

Колико је гел за нокте

Материјал треба држати на ноктима од 2 до 3 недеље. Управо ово време рада гарантују произвођачи гел-гел-а, чак и под условом честе интеракције са топлом водом, не-ацетонским растварачима и кућним хемикалијама.

Гел лак би требао да траје 2-3 недеље

Обрати пажњу! Што је материјал дужи на ноктима, то више реагира с њима. Ово компликује процес уклањања премаза и утиче на здравље природних плоча након уклањања материјала.

Корисни чланак о: Гел лак и шелак: у чему је разлика?

Лак облоге било које врсте спречава приступ ваздуха, хранљивих материја и влаге на плоче ноктију, што, када се користи континуирано, утиче на њихово здравље. Зато најбоље време за ношење материјала је нешто више од 2 недељенакон чега се премаз треба заменити.

Препоручује се одморити нокте након неколико поступака наношења материјала, примијенити мјере учвршћивања и обнављања.

Главне грешке приликом наношења гела

Зашто материјал није увек одржаван?

Слабо полирана плоча доводи до уситњавања и брзог гуљења гел-лака

Слиједеће грешке мајстора доводе до уситњавања и брзог гуљења гелног лака са нокта:

 1. Понекад фактор пилинга гелног лака постаје сесија продуженог намакања руку прије маникуре, што ствара повећан садржај влаге нокатне плоче и захтијева употребу дехидратора.
 2. Лоше уклоњене заноктице и птеригијуми са плоча ноктију, као резултат примене материјала на њих, одвојит ће се.
 3. Плоча је слабо полирана, нарочито кутикула и слободна ивица, кожа или брусилица.
 4. Лоше одмашћивање, које се мора обавити посебним средствима брисањем тканине без салвете.
 5. Занемаривање процедуре третирања кундака и бочних страна нокатне плоче прајмером или ултрабондом, за најтрајније приањање материјала за нокат.
 6. Нанесите дебели слој базе, гел у боји или врх, који се наноси у танким слојевима.
 7. Нема довољно осушених слојева.
 8. Лоша обрада лака резом плоче нокта, тј. Недовољно заптивање слободне ивице са сваким од следећих слојева обезбеђених технологијом.
 9. Занемаривање процедуре кориштења ојачавајућег гела на релативно танким и покретним ноктима, јер јачање и нивелирање ноктију с базом помаже у побољшању перформанси и трајности премаза. Боље је изабрати топљиви гел који не захтева резање током уклањања.
 10. Употреба неквалитетних материјала. Нема потребе да штедите на материјалима као што су база и врх, јер утичу на чврстоћу премаза и колико се лако могу уклонити. Не треба користити базу са врхом "2 у 1", јер је такав производ много лошији по квалитету од појединачних боца од врха и базе.
 11. Употреба премаза једне фазе, без употребе базе и врха, који су значајно гори од трофазних премаза.
 12. Употреба премаза, чије уклањање је неопходно за прибјегавање резању, што са честим излагањем доводи до крхкости плоча нокта. Предност треба дати материјалима који се уклањају намакањем.

Зашто мајстори праве ове грешке? Да би се спријечило брзо гуљење гел-лака са нокта помоћи ће савјесно радити с плочама нокта и јасно придржавати се утврђене процедуре наношења премаза, прије свега на резултат, а не на уштеду времена.

Како се тачно наноси гел пољски

Да бисте утврдили зашто се у сваком појединачном случају гел за лакирање брзо љушти са нокта, треба знати све тачке правилне припреме и технологије наношења материјала.

Препаратион

Правилно спроведени хигијенски поступак припреме ноктију ће их заштитити од бактерија и спријечити љуштење гела. Од квалитета његовог понашања зависи од времена ношења премаза.

Квалитет хигијенског поступка припреме ноктију одређује вријеме ношења

Господар треба да спроведе следеће радње:

 • Ако маникиру не претходи намакање, руке клијента треба прскати дезинфектором, покривајући подручје нокта.
 • Рубови ноктију увек треба да буду благо подрезани да би се постигло најбоље приањање.
 • Плочу треба темељито очистити од кутикуле и њен танки слој причврстити за нокат.
 • Затим се масира са фајлом или кожом високе абразивности.
 • Након тога, потребно је користити четку за чишћење прашине.
 • Затим, плоча нокта треба третирати специјалном течношћу - клинсером.
 • Безбојни прајмер или бондер се наноси на ивицу плоче са стране реза.
 • Посљедња фаза припреме је наношење слоја основног премаза са обавезним заптивањем. Употреба базе такође јача веома ломљиве и покретне нокте, елиминише несавршености природне плоче.
 • Након наношења базе, полимеризује се 30 секунди у ЛЕД лампи или 1-2 минута у УВ лампи.
 • Након сушења ноктију са клинсером, добијена лепљива дисперзиона облога се уклања тако да боја равномерно лежи и не капље.

Степвисе апплицатион

Обојени гел-лак прекрива нокте као обични лак. Светли тонови се наносе у 2 слоја, светли - у 3 слоја.

Гел лак за корак по корак

Да би се избегле неправилности, празнине, појављивање ваздушних мехурића или контракција гел-лака током сушења потребно је:

 • Нанесите први слој обојеног лака, заптивши крајњи део нокта;
 • Добро осушите у лампи;
 • Нанесите други слој, прибјегавајући заптивању;
 • Дри;
 • Ако је потребно, нанесите трећи слој, прибјегавајући заптивању и сушењу;
 • Након наношења танког слоја на врх - завршни материјал који ће заштитити површину обојеног гела и дати му сјај;
 • Обавезно затворите завршни слој на крају плоче нокта, као и претходне слојеве;
 • Осушите у лампи;
 • Уклоните дисперзиони слој крпом која не оставља влакна;
 • Нанесите уље на сваки нокат и утрљајте га у подручје кутикуле и периунгуални простор лаганим масажним покретима.

Након савладавања тајни припреме и корак по корак, мајстори почетници и њихови клијенти ће много мање вјероватно питати зашто се лак за нокте брзо љушти са нокта, јер се било какве грешке и недостаци могу унапријед избјећи.

Која средства препоручују козметичари

Да би се постигао бољи резултат, козметолози саветују коришћење висококвалитетне базе и врха исте марке.

За најбоље резултате боље је користити квалитетну основу и врх исте марке.
Можда ћете бити заинтересовани да сазнате: Како направити схеллац код куће за почетнике корак по корак

Поред тога, морате обратити пажњу на следеће препоруке:

 • Бушилица или брусилица би требала бити абразивна од 200 до 240 гранулација.
 • Третирати нокте са циљем одмашћивања треба користити потребна средства за то, на пример, ЦНД Сцрубфресх, Наил Преп, Јерден Профф Наил Преп.
 • Не занемарите употребу ултрабонд, који оставља лепљиви слој, обезбеђујући додатно приањање ноктију са материјалом, на пример, Еми, Коди, Наоми и други.
 • Могуће је извршити ојачање и нивелирање крхких плоча ноктију уз помоћ подлоге из Комилфа, која савршено лежи и држи се, са Коди базом и сличним неликвидним базама. За то су погодни биогели Гелисх, Салон и други.

Тајне отпорног гела

Зашто, уз правилну припрему плоча за нокте и усклађеност са технологијом наношења материјала, и даље долази до разочарења у облику брзог одвајања гел-лака од ноктију?

Да би се поступак обавио што прецизније, треба знати неке од нијанси рада са нокатном плочом и материјалом.

Увек треба да пажљиво пратите стање кожице и млин за обраду слоја нокта.н Не треба их носити на поуздан начин и без напуштања нетретираних подручја уклонити горњи кератински слој са сваке плоче. Неопходно је да радите са овим алатима уредно, али ефикасно, чешљањем горњег слоја нокта глатким покретима у једном правцу.

Након намакања ноктију, боље је одмашћити са дехидратором.

Након уклањања прашине четком, потребно је приступити избору одмашћивања правилно и марљиво га примијенити. Након поступка намакања, нокте је боље одмашћити дехидратором, а не клинсером.. То се ради са салветом без длачица, пажљиво као да је потребно уклонити црвени лак, а посебну пажњу посветити подручју близу кутикуле и слободној ивици.

Сваки мајстор мора одлучити који агенс за одмашћивање се најбоље користи у одређеном случају. Основа за љуштење материјала је често недовољно одмашћивање на влажним ноктима, у овом случају, дехидратор је најбољи начин да се избегну проблеми.

И обрнуто ако клијент има сухе нокте, онда треба користити само клинзер. "Суву" плочу можете одредити експериментом: након наношења дехидратора, слободна ивица плоче се преврне наопако. Оно што треба применити у завршној фази није толико важно, оба средства за одмашћивање добро раде са лепљивим слојем.

Занимљива чињеница! Цлинсер уклања са површине нокта само природне масне наслаге. Дехидратор, поред тога, уклања вишак течности из саме плоче нокта и доприноси јачој адхезији плоче са материјалом. Суши нокте, али је у бенифицираној групи најбезмисленија у акцији.

Његова активна супстанца се брзо испарава, а пХ равнотежа се наставља у врло кратком времену.

Не можете користити памучне јастучиће, посебно у фази припреме ноктију за наношење базе. Гомила вате може да се задржи на плочи и поквари маникир.

Наставите са наношењем палчева на нокте базе, наизменично. Прво на једној од руку, заптивање страница и крај слободне ивице и сушење у лампи, затим поновите процедуру са палцем друге руке.

Онда треба да ставите базу само на једну од плоча за нокте десне руке, запечатите ивице и осушите нокат у лампи, стављајући сва четири прста у њу у исто време. А онда наизменично са сваким прстом на свакој руци, не заборављајући да запечате базу и ставите сва четири прста у лампу.

Почните наносити палчеве на нокте базе наизменично

Препоручује се да се први слој боје почне наносити, заптивати ивице, али и сушити палчевима. Палчеви су у потпуности покривени и на врху су на врху, посматрајући технологију примене. Затим одмах нанесите обојени слој на четири прста једне руке, запечатите сваки прст и осушите.

Приликом наношења премаза у боји заптивите ивице.
Можда ћете бити заинтересовани да сазнате о разликама између гела и шелака. Што је боље?

Поновите поступак с друге стране. Нанесите нови слој боје на сва четири прста, заптите и осушите. Нанесите горњи слој на четири прста, запечатите, осушите.

Важно је знати! Залијевање крајева након наношења првог слоја боје на нокте треба урадити након лакирања гела сва четири прста одједном, када се први слој боје осуши у зраку. Затим ће бртвљење бити боље.

Приликом затварања горњег слоја, прво морате да направите самозаптивање на крају и бочним странама, а затим обојите целу плочу са врхом тако да се целокупни гелни лак не скупља на слободној ивици.

Правилна нега руку

Материјал не захтева посебну бригу. Међутим Да бисте подржали маникир, морате повремено користити храњива и хидратантна средства за руке и заноктице.

Употреба храњивих и хидратантних крема помаже у одржавању узорног маникира

Како носити маникир

Зашто гел за нокте брзо љушти са нокта? Често је то кривица самих клијената, који погрешно рукују готовом љепотом.

Да би маникир што дуже задовољио своје власнике, морате покушати слиједити нека правила:

 • Уочи маникира не треба наносити масну крему за руке.
 • Након сесије наношења лака гела наредна 2 сата не би требало да влажите руке у води.
 • Требало би да покушате да избегнете дуге контакте са водом 48 сати након сесије.
 • Приликом обављања кућних послова, а посебно у контакту с водом и кућним кемикалијама, треба носити гумене рукавице.
 • Морате покушати да не излажете маникир механичком напрезању.
 • Нокте не би требало украшавати и резати маникираром, јер их мајстор печати крајњим рубом.
 • Материјал је под утицајем изненадних промена температуре, тако да не би требало да идете у сауну, на хладном треба да носите рукавице.
На хладном треба носити рукавице

Гел лак се одликује својом издржљивошћу и способношћу стварања узорака естетике ноктију. Правилно придржавање технологије његове примене и заштита готовог премаза ће обезбедити беспрекоран маникир за дуго времена.

Зашто се може полирати гел? У мастер класи, Еугене Исаи показује како да правилно нанесе премаз:

Какве грешке могу бити при наношењу гела:

Како побољшати вријеме ношења гела у детаљима у овом видеу:

Ревиевс

Погледајте видео: Authors, Lawyers, Politicians, Statesmen, . Representatives from Congress 1950s Interviews (Може 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send