ПОРОДИЦА И КУЋА

Поклон за годишњицу брака за родитеље од дјеце. Шта да дате, како да то урадите сами, идеје како да првобитно честитам

Pin
Send
Share
Send


Годишњица брака родитеља је важан датум у свакој породици. Поклон за одмор треба припремити унапријед, његова идеја је пажљиво осмишљена тако да доноси посебан дојам. Процес селекције није лак, јер морате одмах угодити двоје људи - мама и тата. А укуси људи могу бити различити, а не исти.

Како честитати родитељима на годишњицу брака

Честитањем родитељима мора се преузети сва одговорност. Потребно је размислити о свим нијансама прославе.

Најважније тачке празника могу се узети у обзир:

 • Избор места за прославу. Боље је да ненаметљиво питате своје родитеље (како би изненадили), или директно питајте. Ово може бити ресторан, пикник у прекрасној изнајмљеној сјеници у природи, сеоска кућа. Дозвољено је и окупљање како би се прославио у стану, а онда ће одмор бити врло удобан и дом.
 • Декорација собе за прославе. У зависности од избора места за декорирање места сами или користите услуге агенција специјализованих за ово. Декорације се најчешће састоје од композиција балона, природног или вештачког цвећа, илуминација, трака. Прекрасна опција су декоративни елементи у облику срца. Биће оригиналан да се у општи украс празничног материјала уврсти према датуму јубилеја (20 година - порцелан, 30 година - бисери, 40 година - рубини). Не морају бити стварни, асоцијација је важна.
 • Позивање гостију. Потребно је преговарати са родитељима које желе да виде у овом значајном дану. Обично позивају децу и унуке, рођаке, пријатеље. Упозорите госте унапред, можда неки живе у другим градовима или земљама. Њихов долазак се планира посебно - резервација хотела, састанак на станици (на аеродрому). Потребно је упозорити све о мјесту одмора, како би се гости могли прикладно одјенути.
 • Изаберите поклон. Једна од главних тачака припреме. Може бити нешто направљено властитим рукама, купљено у трговини или по наруџби. Поклон треба да одражава суштину празника, да задовољи оба родитеља.
 • Холидаи сцрипт. На прославама, на којима се окупља велики број гостију, „менаџер“ је веома пожељан. За ову улогу ће одговарати једно од деце или посебно ангажовани стручњак. Ако родитељи воле забаву, забаву и такмичења - боље је да наручите тостмастера. Ако не - предавач ће само координирати госте, дати ријеч за честитке према наруџби, подсјетити на глазбене паузе и још много тога.

Препоруке за избор поклона родитељима

Поклон за годишњицу брака родитеља је изабран, пре свега, на основу преференција.

Он мора:

 • одражавају симболику датума;
 • да буду корисне, практичне, али не и баналне;
 • молим оба родитеља;
 • придржавати се перцепције родитеља о корисности поклона;
 • да одражавају њихове заједничке преференције или хобије (викендица, путовања, креативност).

Шта је боље не дати?

Постоје многе неуспјешне опције за поклоне, у већини случајева све овиси о специфичној ситуацији и људским склоностима. Међутим, постоји неколико категорија поклона које би требало да буду представљене родитељима само на њиховој годишњици. последњи избор (ако су тражили):

 1. Новац Они су апсолутно бездушни поклон коме ће колеге, познаници, али не и родитељи бити срећни. Уосталом, новац се у основи даје онима који не знају шта да дају.

  Новац и поклони ниског квалитета се не препоручују за годишњицу брака

 2. Алкохолна пића (укључујући и скупе, брендиране). Овај поклон је превише званичан, одвојен. У њему нема изражавања љубави и пажње.
 3. Кућански апарати. То је најсигурнији и најнормалнији поклон. Родитељи могу сами изабрати ново гвожђе, усисивач или фрижидер.
 4. Јефтини поклони ниског квалитета. Они потцењују значај догађаја, обезвредјујући јубилеј. Ако постоје финансијске потешкоће, као поклон боље је представити креативно обављен посао својим рукама, а не бескорисним ситницама.
Научите како да побољшате здравље: Који витамини су најбољи за одрасле особе за имунитет

Поклони родитељима на годишњицу брака

Годишњи дар брака за родитеље може се унапријед договорити с њима. Постоје ситуације када отац и мајка одбијају да представе, рекавши да "имају све, не требају ништа". Деца треба да размишљају о идејама и да изаберу најбоље.

На пример, за 10 година брака (ружичасто или тин вјенчање), млади донатори могу:

 1. Сачувајте мали џепарац и купите сувенир од лименке. Њихова цена у продавницама почиње од 1000 рубаља.
 2. Украсите место прославе декоративним занатима у ружичастим тоновима. Напримјер, направите картонску кутију и украсите број 10 умјетним цвијећем, а ружичасте вијенце на лустеру ће изгледати лијепо.
 3. Купите или направите разгледницу у којој ћете наћи и написати прекрасну честитку у част годишњице.
 4. Заједно са рођацима или самостално припремите храну за чај (колач, колачи).
 5. Дођите са забавним такмичењима за прославу годишњице забаве.

Шта дати родитељима за 20 година венчања

20 година срећног живота заједно је кинеско венчање.

Следеће опције поклона биће пријатне и одговарајуће:

 1. Класични порцулански сет или било који други тип посуђа.
 2. Оригиналне порцуланске парове или фигурице које изгледају као родитељи.
 3. Путовати у земљу у којој родитељи још нису били. Овај дар ће бити посебно релевантан, јер је доба најприкладније за нова искуства.
 4. Комплетна организација празничног изненађења. У случају да хероји тога пута сами желе да организују празник, потребно им је наговестити да се за њих припрема празник.

Што дати родитељима за 30 година вјенчања

30 година брачног живота назива се бисерно вјенчање. За то време деца постају одрасли, њихови унуци одрастају.

Али старост још није стара, тако да добри поклони могу бити:

 1. Нова дигитална технологија. Добар фотоапарат може бити почетак новог заједничког хобија. Роботски усисивач значајно скраћује време чишћења куће.
 2. Заједно (деца и унуци) су играли.
 3. Елемент декорације, сам или по наруџби украшен бисерима.
 4. Мајка - бисерни накит, оловно - бисерне манжете.

Шта дати родитељима за 40 година венчања

Поклон за 40. годишњицу рођења родитеља треба одабрати на основу старости. Старије особе не могу перципирати оригиналне новитете, стога је боље дати практичне и корисне поклоне.

На пример:

 1. Пошто су рубини скупи поклон, покупите ствари одговарајуће боје. На пример, зидни сатови, декоративно стакло (вазе, фигурице). Рубин мекани шалови (шешири, рукавице) погодни су и за мушкарце и за жене. Такође одговарајућа кожна роба погодна за нијансе.
 2. Топла мека дека од природних материјала. Један велики или два копилад.
 3. Симболички поклон, израђен ручно.
 4. Путовање за двоје у санаторијум и здравствену установу.
 5. Збирка свих рођака, блиских пријатеља. За многе старије парове, ово је најбољи дар, јер се блиски људи све мање виде.

Листа традиционалних годишњица брака за родитеље

Традиционални поклони које можете дати на годишњицу брака, и тачно знате шта желе, су:

 • уметничко дело (на пример, портретна слика) које се добро уклапа у унутрашњост;
 • прекрасан прибор за јело, у боји са датумом годишњице;
 • унутрашњи предмети (поклон који се купује на захтјев);
 • неуобичајена ваза;
 • збирка књига вољеног аутора брачног пара (ако их има);
 • алати за башту (у присуству повртњака и љубави према башти).

Важно је! У сваком случају потребно је градити на специфичним породичним преференцијама. Оно што може задовољити једног, може незадовољити другог.

Оригинални ДИИ поклони

Један од најдирљивијих поклона од деце је ручно израђени поклон.

Идеје се могу разликовати:

 1. Топло ћебе или плашт за стопала ручно замотан. Ако родитељи воле да гледају телевизију или да читају док седе један поред другог, онда је рт вредан повезивања парног купатила. Поклон ће се загријати у хладним вечерима и подсјетити на бригу и љубав дјеце. Можете купити дебелу вунену пређу за производ у било којој продавници рукотворина за само 150 рубаља. за лопту.
 2. Јастуци са везеним именом родитеља. Такве портретне композиције на малим ноћним јастуцима захтијеват ће додатно вријеме за одабир нити, развој узорка везења и самог везења. Међутим, такав поклон ће свакако одушевити родитеље.
 3. Са одређеним талентом, можете нацртати портрет родитеља. Ако га нема, онда постоје организације које ће штампати шаблон по броју на великом платну. Само ће сликати. Такве слике се не разликују од обичних уметничких дела. Цена сета таквог шаблона на платну (са бојама) почиње од 3.000 рубаља. и зависи од жељене величине производа и броја боја.
 4. Поклон од унучади или мале деце може бити разгледница украшена у стилу годишњице.
 5. Лично кувана храна. Родитељи ће само доћи и сјести за стол.
 6. Прелепа топијара у боји, која симболизује датум заједничког живота. Композиција ће украсити ентеријер и подсјетити родитеље на пажњу дјеце. Неопходни материјали могу се изабрати самостално или купити готов комплет. Његова цијена почиње од 500 рубаља, овисно о сложености и величини састава.

Видео, колаж, поклон са фотографија

Да би задовољили родитеље на њихов дан, није потребно трошити велику количину новца и борити се са оним што купити. Ако имате на располагању рачунар или лаптоп, можете креирати лепе, креативне видео снимке користећи фотографије или кратке видео клипове родитеља и других чланова породице користећи специјалне програме. Премијера емисије треба да буде свечана вечер.

Препоручени програми за овај поклон су:

 • Слидесхов Цреатор.
 • Мовави Видео Едитор.
 • Видео Схов.

Из доступних фотографија лако је креирати колаж (користити потребан програм), а затим га исписати у центру за копирање на великом листу. Или само одштампајте фотографије и поставите их на унапред направљену, украшену плочу.

Сваки поклон уз употребу породичних фотографија дуго ће се памтити и подсјећати на угодне тренутке из прошлости.

Свеет Биртхдаи Гифт

Поклон за годишњицу брака родитељима у облику колача је прилично чест. Може се направити самостално или наручити у продавници слаткиша. Торта је украшена незаборавним датумом, јестивим фигурама родитеља чоколаде, које прво треба јести. Цена торта по наруџбини почиње од 1500 руб / кг, зависно од пуњења и декорације.

Новина у кондиторској индустрији је макарони на штанду у облику великог вишеслојног колача. Третман је нестандардан и дизајниран за велики број људи. Производ садржи 125 тестенина различитог укуса и боје. Њена цена је 10.700 рубаља.

Букет колача са различитим укусима, украшен кремом у облику цвета, може постати оригиналан слатки поклон. Композиција се састоји од 12 муффина, пуњење у које се бира одвојено. Трошак букета је мали - 1200 рубаља.

Заправо представите колачиће или медењаке у облику фигура годишњице. Такође, леп буџетски поклон је персонализовани сет ручно рађених слаткиша у оригиналним паковањима (са фотографијама пара). Цена кутије од 400 грама. - од 2000 рубаља.

Уз главни поклон можете додати и персонализирану чоколадну картицу. Поклон је прилично необичан и укусан. Његова цена је 350 рубаља. Можете наручити у профилу онлине продавнице.

Практични и корисни поклони

Одређена категорија људи преферира само практичне поклоне који ће имати користи у свакодневном животу.

Тако би људи смели да дају:

 1. Потврда о куповини у вашој омиљеној трговини (продавница или индустријска роба).
 2. Нев високе квалитете Мобилно Телефон. Док стари модел ради исправно, старији људи неће купити нову ствар за себе.
 3. Неопходна козметика. За маму значи његу косе, лице, тело. За тату - средство за бријање, остављање након бријања.
 4. Плетене кошаре различитих величина за одлагање одјеће у њима, прибор, алати. Прије давања таквих корисних ствари, вриједи разјаснити да ли су потребне.
 5. Ствари за опуштање изван града. Ако имате кућу, можете дати својим родитељима прекрасан роштиљ од кованог гвожђа, преклопну сјеницу или гумени вртни намјештај.
 6. Кућански апарати. Практичним људима ће се допасти ова поклон опција. Главна ствар је да се унапред зна шта тачно недостаје у кући.

Романтично изненађење за родитеље

Поклон годишњице брака родитељима на романтичан начин је релевантан за млађе парове.

Можете организовати одмор у неколико варијација:

 1. Припремам вечеру код куће. Лагани оброци, добро вино или шампањац, свеће, тиха ненаметљива музика. Додајте латице ружа, букет омиљених цветова маме. Након генералне честитке и представљања поклона, морате се тихо повући, остављајући родитеље на миру.
 2. Организација вечере у ресторану. Требало би да резервишете сто у тихом, пријатном ресторану, по могућности у даљини (поред прозора). Боље је потражити ресторан са одвојеном ВИП-собом. У јеловнику одаберите омиљена јела родитеља, украсите стол свијећама и свјежим цвијећем. Наручите живу инструменталну музику до средине вечери. Не заборавите да се рачун мора платити унапријед. Такво изненађење ће остати запамћено већ дуги низ година.
 3. Организација свадбене фотографије на сликовитом мјесту. Наредба професионалног фотографа ће бити веома корисна, јер су током брака родитеља (годишњице од 20 година и више) фотографије направљене на исти начин као и сви други. Ажурирање албума са свежим сликама са атрибутима који одговарају годишњици ће се памтити и одушевити у будућности. Неколико фотографија се могу штампати у великом формату и објешене на зидове.
 4. Викенд у Паризу. Овај град се сматра једним од најромантичнијих. Када купујете обилазак, морате унапријед купити улазнице за популарна мјеста и атракције, резервирати унапријед и платити смјештај. Ово ће увелике поједноставити путовање за родитеље - они ће их само посјетити и не ометати организациона питања (која могу настати у сваком случају). Цена викенда у Паризу креће се од 17.000 рубаља.

Поклони, утисци о родитељима годишњице брака

Активна категорија родитеља ће вољети утисак дарова. Будући да је тешко уложити вријеме у дневну вреву посјетити нова мјеста, овладати новим хобијем.

Можете да вас изненадите таквим поклонима:

 1. Купите обилазак Европе или других земаља које би родитељи жељели посјетити. У свакој путничкој агенцији, оператор ће одабрати најповољнију понуду. Цена класичне викенд турнеје почиње од 20.000 рубаља.
 2. Организовање излета на природу (за млађе и активније планине). Пуњење позитивних емоција, лечење у чистом ваздуху благотворно утиче на општу емоционалну позадину особе. Биће сјајно отићи са читавом породицом, пажљиво размислити о рути унапријед.
 3. За добне парове, казалишне карте (опера, балет, мјузикл) ће бити одличан дар.
 4. Организовање породичног путовања у биоскоп. Заједно са децом и унуцима је драгоцено за родитеље. Пошто није увек могуће често се састајати. Након филма, препоручљиво је отићи у кафић, разговарати, разговарати о филму, пити кафу са слаткишима.
 5. Јахање на броду као у сваком случају. Вода се смирује, повјетарац освјежава. Таква шетња оставиће само срећу у памћењу, још више ће ујединити породицу. Родитељи ће се побринути да их волите и бринете за њих. Цена карте за пароброд тренутно износи од 500-1000 рубаља. Можете наручити вечерњу вожњу уз вечеру на палуби. Тада цена карте расте на 2.000 рубаља.

Поклон опције са хумором

Поклон који изазива смех и добро расположење може бити идеалан за годишњицу брака родитеља. Уосталом, смех продужава живот, а позитивни моменти трају дуже од других који остају у сећању.

Да честитам на позитиван, духовит начин, дозвољено је на следеће начине:

 1. Колаж смешних фотографија (само за породично гледање). Биће оригинално да за сваку картицу добијете натпис или карикатуру.
 2. Ако је познавање родитеља једна велика смешна прича, онда она може бити постављена. Обуците се у сличну одећу, направите декорације, доделите улоге (ако је било више од два учесника када су се упознали). При желании запечатлеть постановку на камеру.
 3. Текстильные парные изделия (майки, халаты, полотенца, тапочки) с веселыми надписями в стиле "царь, просто царь" и "жена царя". Или фартуки с надписями "шеф-повар" и "главный дегустатор". Стоимость таких подарков достаточно скромная, начинается от 700 руб.

Важно је! Если существует сомнение, что подарок поймут правильно, лучше не рисковать и выбрать что-то более рациональное и подходящее. Ведь в этот важный день хочется видеть только улыбки родителей, а не недоумение на их лицах.

Подарки и внимание приятно всем, независимо от вариаций его проявления. Особенно когда дети помнят годовщину свадьбы родителей и готовятся к ней.

Видео о подарках на годовщину свадьбы

Подарок родителям на годовщинку свадьбы:

Оригинальный подарок на годовщину свадьбы:

Погледајте видео: 50 godina brakaHasib i Dervija (Септембар 2023).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send